Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 level sux abicim..bu fikrimden beni kimse döndüremez..zamanında iyiydi ama son 2 yıldır level=0..pcgames ise tamamen çeviri olan,oyunu oynamadan çeviri yapmış çok çok az sayıda insanın açötığı bir dergi..ilk sayısının dolu olması normal çünkü yaz açığını kapamaları lazımdı..öte yandan dolu olsada yazdıkları dil hiç güzel değil..olmamış ama gelecek vaad ediyor..lvl almıyordum eheleşükür alacak bi dergi çıktı..pcgames eminim daha iyi olacak..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Solufain, 01 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: M. Berker Güngör'ün mektup ceaplamasında ne gibi bir sorun var anlayamadım. Birileri profosyonel oldular die mektup cevaplamaları bile değişti demiş. Bu cümleye bir açıklama talep etme hakkım varsa kullanmak istiyorum. ha ben de merak ediyorum. PCGamer'a bi kere e-mail atmıştım, adamlar beni yerden yere vurmuştu. Level'a yolladığım e-mailde (ki PCGamer'a yolladığımdan çok daha uzun ve çok çok daha saçma bi e-mail'di) adam hiç bir kötü dil kullanmadan cevaplarımı vermişti. PCGamer, "biz sadece oyun tanıtıyoruz, biz en iyiyiz, biz ciddiyiz, biz oyuz biz buyuz" diye övünüp durmasına rağmen, ayda 6 dolar isteyen bir dergiydi, ve cdsindeki coconut monkey videoları dışında ne Gameshowdan ne de Level'dan hiç bir avantajlı yanı yoktu.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Solufain, 01 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: Birileri profosyonel oldular die mektup cevaplamaları bile değişti demiş. Bu cümleye bir açıklama talep etme hakkım varsa kullanmak istiyorum. O,birileri benim.Eski sayılarından beri takip etseydin,eskiden oyuncular ile daha ilgili,sorulara daha net cevaplar verilirdi mektup bölümünde.Şimdi ne densizlik geldi başlarına bilemeyeceğim ancak genel kitle eğlensin diye,mektup bölümüne mesaj atan veya bazı bilgisiz kısmı ezen cevaplar veriliyor,buda hoşuma gitmiyor.Böylece bir soruluk hakkınıda kaybettin,şimdi ben sorayım.Bu dergiyi biraz takip eden adam dergideki ticari kaygıyı anlayamazmı kolaylıkla? gameshow okuduğumda yazarların esprilerindeki doğallıktı beni güldüren,leveldaki yazılar bana daha kasılarak içten değilde daha uzun süre düşünülerek sanki zorla komikleştirilmiş gibi geliyor.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Solufain, 01 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: İnsanalrın hoşlanmadıkları yerden yere vurup diğer insanlarında hoşlanmalarını engellemeye çalışmaları akıl almayacak bir olay. Birde utanmadan "Yeni yetmeleri kandırabilirler" gibi terbiyesizce bir laf etmiş saygısızın biri. Peki sen boyle sinirlenip bu sekilde msj yazabiliyorsun, ben niye yazmiyorum?? Insanların hoslanmalarını asla engelleyemem ben fikirlerimi yazdim ve sence guzel degildi bu fikirler, sende fikirlerini yazdın istedigin gibi.Olan bu..Yanliz ortada terbiyesizlik ve saygısızlık yok.."Bu" sence olan birsey..Ayrica kendi dusuncelerimi yazmakta ozgur oldugumu da yazmıssın fakat nedense bu nedenden dolayı saygısız da oldum.Enteresan bir durum tabi..Aramızdaki tek fark "sence'ler" ve "bence'ler". Gercekten kac kere dusundum yazmadan once bilemezsin ve su anda biliyorum ki cok buyuk bir hata etmisim.En iyisi olanlara hic karismamak ve uzaktan arada kargasaya bakmak.. sevgiler [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Eylül 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Eylül 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Eylül 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ticari kaygı var ama bu dergiyi yerden yere vurmaya sebep değil. Eskiden mektup köşesini yazan kişi Sinan'dı. (Öncesinde Gökhun yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam) Genelde mektup köşesinde ezilerek cevap alan kişiler haketmiş oluyor. Bence hiç sorunu yok mektup köşesinin. Ama diyorum tarz farklılığı. ben Berker'in yazılarını çok severim. Ayrıca büyük saygı duyduğum bir insandır kendileri. (yani taraflı davranacam biraz =)) Mektup köşesi bence oldukça iyi. Ama yok kötüleme aşağılama (kişileri değil. Oyunları yada grupları falan) arıyorsan sana bir öneri. Bir kere CDOYUN mektup sayfalarını oku. Göktuğ yazılarını sevdiğim bir insandır. Eskiden çok daha güzel yazıları vardı (motorcross Madness 2 yazısını falan hala saklarım) Ama oradaki mektup köşesi bence rezalet. O adamın da beğenmediği şeyleri küçültmek diğer insanları ondan uzaklaştırmak gibi bir huyu var. Bu bile o mektup köşesini rezil eden etmenlerden biri. (Mektup köşesinde yazılacak konularda "şu şu şu oyunlar hakkında mektup yazanların mektupları dikkate alınmayacaktır" gibi bir kısıtlama ise ayrı bir konu) Ticari kaygı şu sıralar çoğu kişinin içinde olduğu bir olay. gerek oyun firmaları gerek sinema.... Dergicilik işiyle hiç uğraşmadım. Bilgim yok. Ama bu adamların kendi imkanlarıyla ve Türkiye'de (okuma oranı rezalet denecek kadar düşük bir ülkede) ticari kaygı olmadan bir dergi çıkarmaları çok zor. Bu kaygıyla bile oldukça kaliteli bir dergi çıkarıyorlar bence. Ben diyorumki tamam sevmezsiniz. Sevmeyin bana ne. Almayın okumayın. Ama başkalarının fikirlerini etkileyecek mesajlar yazmayın. Bırakın insanlar kendi karar versin. Bu tür mesajalr doğrudan olumsuz etkiler uyandırıyor. Herkes sizin gibi değilki. Okuyan okur, okumayanlar başka dergiler arayabilir. Ama şu an Pc games gibi kötü bir çevirinin "Level'dan süper. Kral o!" mounda tanıtılması yanlış bence. Adamlar daha dergiyi TÜrkiye'de çıkardıkalrından haberleri yokmuş gibiler. Ayrıca verdikleri oyunla ilgili verdikleri bilgiler pek de doğru değil. (Sorarım size. Fallout 2 hakkındaki yazısını okuyun. Doyurucu bir açıklama var mı? Yok. Bilgi var mı? Yok. Ayrıca siz muhtemelen oynamışsınızdır oyunu. Söyleyin bana. Her oynadığınad farklı npcler ile karşılaşan var mı? Aynı npc ile ikinci kere karşılaşmayan var mı? Yeni çkıacak bir oyun olur rivayet diye yazarsın. Ama yıllardır piyasada olan bir oyuna nasıl yazılır bu yaa? Doğruluk payı bile yok.) Bu arada Apache o anda bir arkadş dememim sebebi adına bakmayı unutmuş olmamdı. Diğerine yapmadığım gibi bir gönderme yapmadım yani :) Okumayı unutmaktan kaynaklanıyor :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sinowhatrecup, 01 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki: said: Solufain, 01 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: İnsanalrın hoşlanmadıkları yerden yere vurup diğer insanlarında hoşlanmalarını engellemeye çalışmaları akıl almayacak bir olay. Birde utanmadan "Yeni yetmeleri kandırabilirler" gibi terbiyesizce bir laf etmiş saygısızın biri. Peki sen boyle sinirlenip bu sekilde msj yazabiliyorsun, ben niye yazmiyorum?? Insanların hoslanmalarını asla engelleyemem ben fikirlerimi yazdim ve sence guzel degildi bu fikirler sende fikirlerini yazdın istedigin gibi.Olan bu..Yanliz ortada terbiyesizlik ve saygısızlık yok.."Bu" sence olan birsey..Ayrica kendi dusuncelerimi yazmakta ozgur oldugumu da yazmıssın fakat nedense bu nedenden dolayı saygısız da oldum.Enteresan bir durum tabi..En kotu seylerden birisi de insanın kenidisi ile çelişmesidir.Laflarını kullanırken dikkatli olmalı insan, cünku kücük yanlıslarla soyledikleri seyi bir anda kendisine dönebilir. Gercekten kac kere dusundum yazmadan once bilemezsin ve su anda biliyorum ki cok buyuk bir hata etmisim.En iyisi olanlara hic karismamak ve uzaktan arada kargasaya bakmak.. sevgiler [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Eylül 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Eylül 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Bak amacım herhangi bir tartışmaya karışmak değil aslında. Hiç sevmem tartışmalarıda. Bu sitede değil ama bir çok insan tanır beni tartışma yapacak bir insan değilim ve bir forumdaki başlığa yazdıklarım o başlıkta kalır. Başka bir yerde tartıştığım kişiyi gördüğümde düşmanık beslemem. çünkü bunlar adı üstünde tartışmadır. Orada olur ve biter bence. O yüzden bazı açıklamalarda bulunacam. Kabul etmezsen burada özür dilerim laflarım için. Bu arada dışarıda düşmanca bir davranışı senden de beklememek gibi bir şey yapıyorum Umarım tersi olmaz. Düşmana ihtiyacım yok :)) Oraa şöyle yazdın "Ancak yeni yetmeleri kandırırlar" Burada dergiyi alan diğer insanları düşündün mü. Bu sözü ederken dergiyi severek alanlara karşı yaptığın bir laf olarak algılıyorum ben bunu. İstersen git Level forumlarında da yaz aynısını. Saygısız insanların mesajlarını geç. Orada aklı başında insanlarda var. (en azaından mesajlarından gördüğüm kadarıyla) Yıllardır oyunlarla ilgilenmiş hayatlarının bir parçası haline getirmiş insanlar. Ben de bunlardan biriyim. Ben bu dergiyi severek alıyorum. Her ay kaçırmadan alıyorum. Bütün sayıları da odamda diğer dergilerden özel bir köşede durur. Ayrı bir önemi vadır benim için. Sor bir çok insana. Vardır böyleleri. Kimi Gameshow'larını korur kimi başka dergileri (her türden hemde :P) Sen çıkacaksın ve diyeceksin. "Ancak yeni yetme ufaklıklar alır bu dergiyi. Ancak onlar beğenir." Ne tepki verecekler söyle. Kızmazlar mı? Ben resmen bir saygısızlık olarak aldım bunu. Çünkü doğrudan laf yemiş gibi oldum. Haa öyle demek istemediysen açıklarsın bende özürümü sunar çekilirim. Zaten alakadar değilimdir tartışmalar ile. Dergi tartışmaları ise ayrı bir konudur. Türkiye'de zaten ayaklar altında olan bir sektörün içinde kapışma yaratmak garip gelir bana. Bunu bizm fantastik edebiyat gruplarımızda yaptı. Bir güzel hallettik kendi içimizde onları. Hatalarını anladılar ve geri çekildiler. Ama dergi konusunda zor biraz. Millet futbol takımı tutarmış gibi dergi tutuyor. Sonunda FB-GS kavgasına dönüyor olaylar. O yüzden göyle tartışmalar açılması yanlış başlı başına. (Bence.) Varlar, uğraşıyorlar. Biz onları desteklemeliyiz. Kuyu kazmadan mümkünse. Ama ben henüz Türk oyuncusuna saygısı olmayan çeviri bir ergiyi uzun yıllar bu yola kendini adamış bir dergiyle kıyaslamanı kaldıramam bu da ayrı konu. (Almanya ile ilgili haberlere taktım ben. Çeviri çeviri. En azından PC Gamer Türk Oyuncusuna hitap ederdi. Haa ilk sayısı olur böyle şeyler kabul. Devam ederse yanlış) Bu arada yazı işlerinde Berker değil TUğbek var :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Est. düsman da nedemek?? Dedigim gibi "sence'ler", "bence'ler" Ben de tartısmanın gereksiz oldugunu dusunuyorum, sonucta bu konuda sen kendininkini bende benimkini tutucaz. Ben lafımı sinirle soylemis olabilirim ama senin insanca tutumunu anlar gibiyim.(sen olmadıgım icin anlıyorum demiyorum)Sen daha cok kendin icin degil de digerleri icin konusur gibisin.Yeni yetmeler dedim ama bunu küfretmek amaclı kullanmadım..Nasıl "teenager" deniyorsa bende yeni yetme dedim. Bu konu hakkında uzun zamandan beri dusunuyordum.Biraz fevri bir cıkıs yapmıs olabilirim,sonucta insanları yargılamak kolaydır.Level'dakileri nedense sevmiyorum pek okadar iste. Benden bukadar sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben Level editörleri ile tanışmış, WCG.tr, CPL.tr, Siberlig gibi turnuvalarda onların yanında çalışmış biriyim. Tuğbek, Sinan, Berker, vs.. son derece iyi kalpli süper insanlar. Gerçekten büyük saygı duyarım hepsine. Level'da kesinlikle çok güzel bir dergi. Benim level içeriği olarak eksik bulduğum şey şunlar: - Level'da oyunlar ile ilgili ayrıntılı ön inceleme yok. Yani Bir ön-inceleme yazısı netten, sağdan soldan alınmış haberlerden oluşuyor. Ama dünyanın önde gelen diğer dergileri firmalarla anlaşıyor ve onlara özel inceleme yazıları çıkıyor. - Mesela Ağustos PC Games sayısını gördüyseniz Brother in Arms yazısını görmüşsünüzdür. Oyunun yapımcılarıyla Normandia ve Fransa'daki mekanları gezdikleri bir yazı. Gerçekten çok güzel düşünülmüş ve güzel resimlerle dolu bir yazı. İşte bunun gibi "Exclusive" haberler çok güzel oluyor. Zaten günümüzde dergileri internet sitelerinden ayıran şeylerde bu yazılar. Bunlar olmasa avrupada veya amerikada satmaları çok zor. Tabi level'dan bu derece ağır bişeyi beklemek yanlış olur, çünkü diğer dergiler gibi ekonomik özgürlükleri yok. Ama buna rağmen Level'da çok büyük işler yapıyor. TR oyun camiasına katkıları kesinlikle yadsınamaz. PC Games'e gelince, yukarda bahsettiklerimi barındırdığı için beğendim ama çevirileri gerçekten kötü, bütün türkiyede "Option"'a "seçenekler" denirken PC Games "Opsiyon" demiş. Aslında doğru ama garipsiyorsunuz. Ve dergi bu tür garip çevirmelerle dolu. Çeviri olması ise benim için hiç bir eksi puan olmuyor. Aksine orjinal içeriğinden bizde faydalanmış oluyoruz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 1 seneden fazla oldu level almayalı. hiç ama hiç sevmiyorum yeni halini. hayatın anlamını öğrenmek istemiyorum ben dergide. oyun istiyorum. mektup köşesi de çok kötü. katılımcılar kötü belki de. sorular hep aynı. yaaaa abi diablo 3 ne zaman çıkıooo bu oyun bende çalışır mı yetti canıma almıyorum ben de internet her ihtiyacımı karşılıyor.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Qui, 31 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: En az orta karar ingilizcesi olan insanların gidip 5 milyon'larını, içeriği (CD değil) için bu dergilere vermesi kadar mantık dışı bişey yok. Ha CD çok iyi oluyor diyorsanız saygı duyuyorum. En güncel oyun demolarını veren, en iyi dergi olacaktır bu şartlar altında. adam full sürüm klasik bir oyun, bi sürü demo, 600 mb lık HL2 videosu veriyorsa neden olmasın? diyorum.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben level in profesyonelligine inanmiyorum amatör ruhlarinida kaybetmiş amatör yazilar yazan insanlar ama türkiye için dersen alternatifi olmadıgı için gayet başarili oyun dergileri almak genelde gereksiz sirf adi yüzünden yada yazar beyimiz çok begendiği için acayip reklami yapilan oyunlar var birde orjinalini alip begenmeme durumunuz ooldugu düşünülürse hiç dergilere güvenmeyin sitelerden yeni çikanlara bakın ılgınızı cekenlerın demosunu fln indirin en güseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: OneWayStreet, 01 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: ben level in profesyonelligine inanmiyorum amatör ruhlarinida kaybetmiş amatör yazilar yazan insanlar ama türkiye için dersen alternatifi olmadıgı için gayet başarili oyun dergileri almak genelde gereksiz sirf adi yüzünden yada yazar beyimiz çok begendiği için acayip reklami yapilan oyunlar var birde orjinalini alip begenmeme durumunuz ooldugu düşünülürse hiç dergilere güvenmeyin sitelerden yeni çikanlara bakın ılgınızı cekenlerın demosunu fln indirin en güseli Tamam zaten bahsettiğin şeyler için siteler var. Dergiyide sitelerden ayıran şeyler benim anlattığım özel yazılar. Onlar olmadığı zaman zaten okunacak az şey kalıyor geriye. Mesela birkaç önemli oyun dergisi HL2 çıkmadan özel bir ön inceleme yazısı yapıyor. Nasıl yapıyorlar bunu? VALVe bürolarına gidiyorlar, oyunu oynuyorlar, yapımcılarla röportaj yapıyorlar ve sonrada medya verilmeyen yep yeni SS'leri ve haberleri dergilerinde yayınlıyorlar. Böyle yayınları nette bulamıyorsun çünkü dergileri ayakta tutmak için özel şeyler bunlar. İşte bu yüzden dergiler alınır. Ama Türkiye'de bunları sunan dergi yok, olmasıda çok zor. Yani yazarların amerikaya, avrupaya gidip oyun firmalarıyla görüşüp, özel fotoğraflar, haberler ve röportajlarla dönmeleri falan masraf istiyor. TR'de de hiç bir dergi o kadar para kazanamıyor dergicilikten. Bu yüzden LVL'ın sitelerden hiçbir farkı olamıyor, hatta güncel olamadığı için eksiside olabiliyor. Ama ne yapalım, burası Türkiye.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 senelerdir level alırım tanıtımlar için fakat özellikle son 2-3 yıldır oyunlara verilen yüzdeler saçma gelmeye başladı bana. Enter the Matrix gibi bir zırva oyuna Haziran 2003 te %75 verip bu sene çıkan Thief Deathly Shadows a %80 vermek (yazarlardan birisi ben olsam 70 veririm demiş zaten) biraz dombilicilik ve taoculuğa giriyor. Sanki bazı oyunların ufak kusurlarını büyütüp problem yapıyor(Farcry da bir sürü bug vardı sonra patch çıktı ama patch çıktı indirin yazısı varken Thief te patch i çıkacak büyk kusur tü kaka durumu vardı). Sadece thief ten örnek verdim ama bunun devamı uzun. Yine de alıyorum güzel dergi ama kötüleşmeye başladı populist bir yaklaşım sergileniyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 interneti olmaması çok garip bişey değil sürüyle insan tanıyorum interneti olmayan ben dergi almam ayrı zaten güzel bi oyun çıkarsa paticikte mutlaka tartışılıyor zaten ne dir ne değildir[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence yaptıkları ile aldıkları para arasında buyuk fark var röportaja gelınce gene net dıyorum [Bu mesaj OneWayStreet tarafından 02 Eylül 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 derginin cd içeriğini beğenmedim sadece fallout için aldım bir bakayım dedim daha dergiye bakmış değilim ama fallout 2 hariç diğer cd bana pek bi boş özensiz doldurulmuş gibi geldi[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Cd konusunda ben Level'dan daha iyisini görmedim şimdiye kadar. İzmir'de gezerken yabancı dergiler falan da almıştım. O kadar iyisine denk gelmedim. Bulan varsa söylesin. (nerede bulacağımıda söylesin :)) Bu arada oyun siteleride pek güvenilir değil. En azından yabancı olanlar. Fiyasko oyunlara-sırf firmadan para aldıkları için- süper oyun muamelesi yapabiliyorlar. Ben Türkiye'de bulunan oyun dergilerine o açıdan güvenirim. Kendilerince uygun gördükleri puanı verirler. Örnek istiyorsanız geçen ayki (ağustos) CdOyun ve Level Shrek 2 oyunu incelmelerine bakın.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CheckRa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi en iyi level 2 senedir okuom delice bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Level, DVDli versiyon çıkarıyormuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ülkemizdeki genel eğilim şu, belirli bir şey üzerinde yoğunlaşıp gerekli yada gereksiz o konu ile ilgili tüm bilgileri aktarmak, ardından fazla seçenek olmadığı için satışların hep tavanda görülmesi üzerine bu yapılan işinde tamamen biz en iyisini yapar biz en iyisini biliriz havasına büründürülmesinden ibarettir. Eh hal böyle olunca okuduklarımdan anladığım üzere sıkılmış yada bunalmışda olsak da işte yukarıda da yazdığım gibi fazla bir seçenek olmamasından o oluşuma tabii kalmamızdan sinirlerimiz gerilmiş durumda ve yeni oluşumlarada bu yüzden sanki bir süre sonra eskilerinden farkı olmayacakmış gibi yaklaşıymaktayız. Yanlış yoldayız, öncelikle yeni yayın hayatında başarılar dilerim. Umarız bazı hataları önceden görmüş ve içimizden birileri gibi davranan saygıyı ve öngörüyü eksik etmeyen ve beklentilerin ötesinde bir dergi olursunuz. Diğer bir konuda tartışırken yaptığınız hatardan biraz bahsetmek istiyorum. Bir arkadaşımıza doğru gelen size doğru gelmeyebilir ancak bu fikirlere saygı duymanız gerektiğini unutmayın. Dünya üzerinde birbirini sevmeyen ama yan yana yaşamak zorunda olan okadar çok insan varki sayıyı tahmin bile edemezsiniz. Ki sizler burada sadece herhangi bir konu üzerinde tartışırken birbirinizi görmediğiniz tanımadığınız halde sözlerinizi hakaret boyutlarına getiriyorsunuz. Önce sevgi, sonra saygı, sonrada insanlık arkadaşlar. Ozaman insanları anlamak, yorumlamak, derdinizi anlatmak çok kolay. İlerleyen yıllarda iyi anılarmı yoksa kötü anılarmı siz çeçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Level çok geyik güzel ama çok fazla reklam var ve çok pahalı ayrıca çok sosyetik bu yüzdende gameshow ise öle deil gameshow daha güzel pcgamer vardı ki oyunlarda üstüne yoktu. Şu anda rakipsiziz diye geçinen level onun zamanında satmıyordu bile...[signature][hline]imza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bana 5 milyon verin istediginiz oyunlari inceliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 03 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Level çok geyik güzel ama çok fazla reklam var ve çok pahalı ayrıca çok sosyetik bu yüzdende gameshow ise öle deil gameshow daha güzel pcgamer vardı ki oyunlarda üstüne yoktu. Şu anda rakipsiziz diye geçinen level onun zamanında satmıyordu bile... Farklı boyutlarda yaşıyorduk galiba ha? PCGamer çok satıyordu deli gibi para yapıyordu ama canları sıkıldı kapattılar dergiyi dimi? Level ise azimle parayı tuvaletten falan çıkararak dergiyi yaşatmayı başardı. Aslında alan yoktu yani. :P Varya demin filmde yeterince güldüm sanıyordum. Bu mesajı okuasm daha iyiymiş filmi izlemek yerine. Sosyetik benzetmen kopardı bir kere beni. Ayrıca artık olmayan bir dergi ile bu derginin yeni sayısını reklam gibi açılardan kıyaslaman ise ayrı bir konu. Çok pahalı diyorsun galiba. 5 milyondan ucuza bir oyun dergisi göster. Cd versin ve dergi en az 120 sayfa olsun. Cdleri kaliteli olsun. Ha birde uzun yıllar piyasada bulunsun. İlk ayında 2.5 milyo diye çıkıp 3 ay sonunda 5 milyona fırlamasın. Yada usturuplu at.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 03 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Level çok geyik güzel ama çok fazla reklam var ve çok pahalı ayrıca çok sosyetik bu yüzdende gameshow ise öle deil gameshow daha güzel pcgamer vardı ki oyunlarda üstüne yoktu. Şu anda rakipsiziz diye geçinen level onun zamanında satmıyordu bile... level geyik? hmm hiç gameshow okumamışsın herhalde? level pahalı? PCGamer 5 dolara satılıyordu. Dolar 1.5 milyon diye hesaplasak 7.5 milyon ediyor. level'a çok fazla reklam var diyorsan bir de şu bayan dergilerini al oku. 10 milyonluk dergi, ama içinde sadece reklam var.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 03 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: pcgamer vardı ki oyunlarda üstüne yoktu. Şu anda rakipsiziz diye geçinen level onun zamanında satmıyordu bile... pcgamer da ki butun kadro level a gecti de ondan ama bence de pcgamer gibisi gelmedi daha . formati falan cok guzeldi derginin . her ne kadar dergi ingilizceden cevrilip basildigi icin cogu oyunlarda ve konularda ozellikle zaman konularinda kaymalar olsada iyiydi.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar