GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 senko said: bide deneyimi olmayan yeni mezun adam (misal ben olcam) nasi bu kadar istiyorum diyebilir ki? abi 3-4k istiom deseler, hadi leyn cekerler orda. gibi geliyor bana veya cok saglam olcan iste, okulda 3-4 makale cikartmis olcan fln. Yeni mezun mühendis olup 3-4 k alan varsa İzmir'de bana özelden yazsın, iş başvurusu yapmak istiyorum direk. Almanya'da yeni mezun masterlı mühendisi 4 k (net) dan başlatıyor porsche, bmw, bosch zart zurt bilimum büyüklü küçüklü alman firmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Valla illa bilgisayar okumak gerekmiyor :) Bende Maden Müh. mezunuyum lisans olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu işten aldığın paranın eğitiminle falan alakası yok, kendini ne kadara sattığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 O kendini satma alaylı adamda olur daha çok. Tecrübesiz mühendiste hele izmir gibi yerde application veya servis mühendisliğine dayalıysa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 istanbulda ve manisada 2.5 - 3'e direk girenleri duydum üzeri için sanırım okurken çalışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya vakit buldukça bişiler karıştırıyorum falan ama adam gibi eğilmeden olmuyor işte.. processing bakıyorum eğlencesine. her bi sonuç görsel ya, acaip keyifli oluyor işte. bi arada unity3d falan bakıcam. ama bi hedef yok işte. maksat kafa boş boş kalmasın. yeni bir şeyler öğrensin daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ama istanbuldan gidiyor, şindi başka firma üzerinden contractor gidiodur. İşte firma 4 alıosa buna 1.5 bırakırlar falan. sömürecekler olm seni :D istanbuldan izmire gidio olman süper, adam sana demicek " olm orda kiralar neyin ucuz " . Hatta zorla, evini de onlar çeksinler, belki olur. Dışarda yeme içme dışında ucuz şehir izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dreagloth said: 2k karizma mısın bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 izmirde yeme içme de ucuz. kıç kadar antalya bile deli gibi pahalı kalıyor izmire nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ben şeyi düşündüm, vf, avea falan ist de ortalama 2-3 arası veriyordur lvl 1 e. İzmir de 1.5-2 uygun olur. Ama operatörler danışman şirket üzerinden almıyordu, okuyamadım, öyle mi olacakmış olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 geçmiş olsun toggie izmire taşınıyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 alıyolar ya, bana yeni teklif geldi danışman üzerinden level 1'e, sie dedim tabi de oluyor yani. Boku çıktı olm iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Valla okumadım ilk mesajdan sonrasını pek de; 1+1 yok olayı yalan ama şöyle yalan, misal Mavişehir'de falan var ,ev tadilattayken kaldım birkaç ay ama stüdyoya göre çok kazık ve Mavişehir'in aidatları efsane geçiriyor adama. Şu ara kiralık ev ilanlarında Soyak ve devamındaki Çiğli girişteki evlerin dominasyonu var, buralara da hiç bulaşma aşırı overrated yerler. Bostanlı'nın ara sokakları falan bence en uygunu olur, zaten Vapurla stressiz işe gitmek dünyanın en güzel şeyi olduğu için iş olayında da sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya buyuk ihtimal giremeyecegim ise de iste, yine de kesin olarak cevabın gelmesini bekliyorum. @drea adecco firması üzerinden alıyorlar. avea'nın calısanlarına sundugu olanaklar degismiyor ama aynı. umraniye'deki teknoloji merkezleri cok guzel. calısmak ister yani insan orda. mulakatta kadın sey sordu. e sen yazılımlara merak sarmıssın, freelance calısmıssın, iletisim nerden esti dedi. ulan mezun olur olmaz netaş'a basvurdum, adamlar tabi is tecrubem olmadıgı icin okulda ne yaptım, ne ettime baktılar direk. kabul edilmedim. sonra londra'ya gittim 6 ay kaldım, turkiye'ye geri dondum. dondugumden beri de is bakıyorum iste. bu sırada freelance 3-5 bisiler kazanmaya calısıyorum. simdi ise basvurunca bana yeni mezun muamelesi yapmıyolar, tecrubem yok diye ise almıyolarsa koyayım boyle olaya. ki universitede 8-9 tane direkt iletisim dersi aldım. wireless networks, fiber optical communication, communication electronics gibi. bu pozisyon tam eleman yetistirme pozisyonu. zaten transmissin planning engineer'ın tecrubelisini de bulmakta cok buyuk zorluklar yasandıgını soyledi gorusmede bolge muduru. yani simdi ben bu ise de girerken sorun yasayacaksam tecrube nasıl edinicem de tecrube gerekli olan islere basvurucam. olursa cok guzel olacak tabi, olmassa da ne yapalım. agustos'a kadar web gelistirmeye devam, arkası askerlik. donunce bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Girersin hocam endişe etme, adecco nun orada ki tanıdıklarına bakar. Kaldı ki, yeni mezun olduğun için izmirde ucuza çalışacak adam bulmuş olurlar. Transmission kanadı özellikle 3G ve 4G için iyi, haberleşiriz yardımlaşırız burdan. Ki karşılaşırız illa ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sen nereye karşılaşıyosun lan çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 -alatariel- said: izmirde yeme içme de ucuz. kıç kadar antalya bile deli gibi pahalı kalıyor izmire nazaran. nesi ucuz ya 100 liradan aşağı kalkılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben fakirim bilemiycem. bana ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sahojanhao! illaki gelecek olm buralara adam, beraber projede bile çalışabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Anam bir Huawei li daha mi yoksa ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ^^ contractor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Alıcam yanıma seni, kurtarıcam çinlilerden ozan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Askerden donunce baya gorustum ben de Huawei ile :) Sonra yine ALU da devam etme karari aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya direk çinliler alabilir bu aralar, bıktım şu aracı firmalardan sercan :D o diil 2 seneye permanent olmak lazım rolloutlar bıtıo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar