Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Beşiktaş - Dinamo Kiev | 17 Şub - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

beyler beşiktaş çok iyi futbol oynadığı, kiev de çok kötü futbol oynadığı için yenildi beşiktaş

ayrıca uefayı istifaya davet ediyoruz, hakemler yüzüden yenildi beşiktaş. uefa diktatör ve faşisttir.

demirörene, ve beşiktaşın kötü durumda olması ile hakemler arasında herhangi bir korelasyon olduğunu düşünenlereydi bu maç :) diğer bjklilere geçmiş olsun, futbol bu belli mi olur haftasonu yenersiniz düzelirsiniz sonra o moralle..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bize "bi kupa olmoşsonoz" diye laf yapanlar önce dönüp kendileri mazide ne yapmış baksınlar.

Evet geçmişteydi, kupa aldık. Sizin de geçmişte var, 8 adet. AMa kupa değil işte sizinki.

Bizim ama uzakta ama yakında gurur duyabileceğimiz bi hatıramız var, sizin hatıralarınız bile acıklı.

Günümüze dönersek aradaki oyuncu farkına bak, ligdeki puan farkına bak bi de. Neyin konuşmasını yapıyor hala beşiktaş ben anlayamadım. Hani 20 puan önümüzde olursunuz anlarım da, neye konuşuyorsunuz.

BU yıl avrupaya gittiğinizi söylüyorsanız biz de zamanında siz 3. olabilir miyiz hesapları yaparken gitmiştik oralara, onlara sayın yani.

Avrupa başarısı konusunda yüzünüz kızarmıyor gs'ye bok atarken, çok komiksiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık kuralları saygıyı geçtim ahlak-terbiye bile bulundurmayan yorumlar gelmiş. Geçen gün de kucak muhabbeti yapmasına çok şaşırmıştık birine ceza keserken, bu seferkiler onu bile devede kulak bırakmış.

Zaten muhtemelen bayağı ağır cezalar gelecek gerekli kişilere, daha fazlasına sebep olmayın, kendinizi yakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

ben sidik yaristirmiyorum kimseyle. turkiye'de avrupada basarili olabilmis tek takim galatasaray. fenerbahce sampiyonlar liginde ceyrek finalden oteye gidemedi. besiktas ise bildigimiz besiktas iste. bunun otesi yok, kimse bana gelip siz nerdesiniz???!! demesin, her sene ayni senaryo farkli takim oluyo. ben el seyiyle gerdege girenlere aci aci kapak olmustur diyorum. o kadar balonun topluca elde patlamasi, oh ne sukela. seneye şuster giderse o yildizlarda kalmaz, kalsa bile huzursuz olur. neyse seneye 34'te 34 insallah sdf

Bunu diyen benmiyim? bu seneyi konuşmuyormuyuz, kalkıp gelmiş ama biz kupayı aldık demiyormusun. Yani madem bu yeterki siz doymuşunuz biz gidelim yine avrupaya siz oturun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaxx said:

oha dinamo kiev ciddi 2,5 aydır nasıl maç yapmamış ya, ukrayna ligi mi bitmiş ne yani

(troll değil, ciddi)

2.5 aydır maç yapmıyorlarda helal olsun adamlara,

babamla annemin söyledikleri gibi, adamlarda Komunist Rusya'dan kalan bir disiplin var resmen,

Takımın tamamı neredeyse 1.90'lıklardan oluşuyor, adamlar 90 dakika maçtan düşmediler. Herkesin yeri belli, yurdu belli, mevkisini kaybedenin yerinde bir arkadaşı hemen doldurmuş oluyor.

Adamlar 2.5 aydır standart bir avrupa takımından kat kat daha fazla da maça çıktılar. Çok isteklilerde,

Yani her sene UEFA veya ŞL'de bir Rus, Ukrayna takımı en az çeyrek final, yarı final görüyorsa şu disiplinleri sayesindedir.

Helal olsun, ibret alınacak takımlar o bölgenin takımları
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Valla bize "bi kupa olmoşsonoz" diye laf yapanlar önce dönüp kendileri mazide ne yapmış baksınlar.

Evet geçmişteydi, kupa aldık. Sizin de geçmişte var, 8 adet. AMa kupa değil işte sizinki.

Bizim ama uzakta ama yakında gurur duyabileceğimiz bi hatıramız var, sizin hatıralarınız bile acıklı.

Günümüze dönersek aradaki oyuncu farkına bak, ligdeki puan farkına bak bi de. Neyin konuşmasını yapıyor hala beşiktaş ben anlayamadım. Hani 20 puan önümüzde olursunuz anlarım da, neye konuşuyorsunuz.

BU yıl avrupaya gittiğinizi söylüyorsanız biz de zamanında siz 3. olabilir miyiz hesapları yaparken gitmiştik oralara, onlara sayın yani.

Avrupa başarısı konusunda yüzünüz kızarmıyor gs'ye bok atarken, çok komiksiniz ya.

İyi ki bir kupa almışsınız diyor adamlar da, siz (yani biz) hep UEFA'yı söylüyoruz, bunun sayısız çeyrek finali var yarı finali var. Hani her sene kupa alan ülke değiliz o yüzden bunlar da başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kimsenin kupasını küçük gördüğümüz yokki, gs kupa aldığında ben londra'da Arsenallilerin yanında seviniyordum. Hiçde gocunacak birşey göremiyorum, ben BU SENE'den bahsediyorum. Formalarını yıkayıp çamaşır ipine asıp kurutan bir takıma yenilen bir takım ile 1 maç bile kazanamadan 1 değil 2 kez avrupadan elenen diğer bir takım nasıl eleştirebiliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yahu kimsenin kupasını küçük gördüğümüz yokki, gs kupa aldığında ben londra'da Arsenallilerin yanında seviniyordum. Hiçde gocunacak birşey göremiyorum, ben BU SENE'den bahsediyorum. Formalarını yıkayıp çamaşır ipine asıp kurutan bir takıma yenilen bir takım ile 1 maç bile kazanamadan 1 değil 2 kez avrupadan elenen diğer bir takım nasıl eleştirebiliyor?

tek cumleyle ozetlemek gerekirse: cunku bizim gotumuz bu kadar kalkmamisti.

daha kyiv'i gecmeden man. city hesabi yapanlar vardi. sene basinda sokcaz etcez diyenler vardi. bunu kimse inkar etmesin, besiktaslilarin gotu acayip kalkmisti. daha ilk mesajimda zaten belirttim, turkiyenin avrupa maceralari hep ayni sekilde sonuclaniyo. bu sene besiktas oldu seneye gs olur fb olur ama sonuc %90 degismez.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldızla olmuyor, senelerce gördük dedik, kıskanıyorsunuz dediler.
Abicim neyini kıskanıcaz, neler geldi neler geçti bizim takımdan, öyle olmuyor bu işler dedik, Q7 ZAA dediniz
Abi beşiktaş dengeli gitmiyor dedik, GUTİMİZLE GÜLÜYORUZ ZAAA dediniz.

E bırakın da vuralım şimdi, bayaa hakettiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu öyle görenlere söyleyin, her takımdan birkaç troll çıkıyor. Sırf kıllık olsun diye dünya devi bjk felan diye maraton.com/fanatik 'de mesaj atanlar var =P

Ben bu takımı eleriz diye düşünüyordum ne yalan söyleyeyim, manchester city 'de bizi eler diyordum. Ama sağolsun bu kurgu ile bu takımı geçmek çok zor zaten. Ferrari kaç maç sonra ilk 11'de oynuyor, adam hızlıda değil yine yaptık yapacağımızı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...