Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 o haberi ben de izlemiştim. özel yollamışlar resmi kopya. yalan haber olduğu belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abdullah nerden bilsin torrenti yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Harika, muhteşem. Uzun zamandır izlediğim en iyi film diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Fransuxa said: türkiyede ADALETİN PEŞİNDE, İNTİKAM PEŞİNDE, BOŞ İŞLER PEŞİNDE tarzında çevrilmiş en az 953 tane film var. zoraki kral en azından filme ne bilim ufaktan bi anlam katıyo yani hani zorla kral oldu kim olcak börtie den başka diyosunda diğer örnekler bi o kadar tırt. yok yahu, ufaktan falan degil baya dandik ceviri yani "o mudur yani olay?" dedirtiyor matrixe de "Battal Sanal" demek gibi baya sonu gelemeyecek komik bir listeye aklim gidiyor dedigin gibi 953+sonsuz :) Esas "Zoraki" Sovalye bu, fakat bunu "Kara Sovalye" diye cevirmisiz 2001 de. ps. Sam'in en iyi basrol erkek oyuncu odulune aday gosterildigi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.clarkmillerpub.com/wp-content/uploads/2010/08/Uncle-Sam-Jackson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kendimi tekrar ediyim; dumbledore: king george v, bellatrix: kralice, wormtail: churchill. Ingiltere meger buyuculerin kontrolu altindaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahahah dambıldorun ses tonu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 film çok başarılı olmuş ben en çok geoffrey rushı beğendim replikler gayet başarılı. tuhaf gelen ülke savaşa giriyor kral bunu düzgün bir diksiyonla beyan edebildiği için orgazm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gaz veriyor millete işte, o gazı vermek dışında görevi yok gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Başarılı bir film. İzlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 beni o kadar etkilemedi film yeni izledim, yani oyunculuklar vs iyi tabi de en iyi yönetmen ve en iyi film alması biraz politik olmuş hele yönetmenlik açısından bi black swan ya da social network değil kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Güzel filmdi,Colin abi haketmiş Oscarını,sinematografide on numaraydı.7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 salı günü izlicem umarım beklentilerimi karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sparkcaster said: beni o kadar etkilemedi film yeni izledim, yani oyunculuklar vs iyi tabi de en iyi yönetmen ve en iyi film alması biraz politik olmuş hele yönetmenlik açısından bi black swan ya da social network değil kesinlikle asıl yönetmenlik olarak hak ediyor. Kurulan planlar, yansıtılan ortam vs. çok çok başarılı, ha Social Network ve Black Swan, hatta 127 Hours'un yönetimi (sonuncu biraz duygusal asdf) de bence King's Speech'ten farklı değildi. Lakin bir tanesinin öne çıkması gerekiyordu. Bu durumlarda ne olur, oyuncu performanslarına bakılır. Yaptığı etkiye bakılır vs. (Geçen sene ki politik faili saymıyoruz) King's Speech her oyuncusuyla, görüntü yönetimiyle, senaryosuyla vs. bir adım daha ileriye çıkıyor. Mesela Black Swan'da ciddi anlamda bir tek Natalie Portman iyi, 127 Hours'ta zaten tek James Franco veya Social Network'te Jesse Eisenberg var sadece, Lakin King's Speech'te bir Colin Firth var, bir Geoffrey Rush var ne bilim Helena Bonham Carter var, hepsi döküyor. Basit ötesi bir senaryoyu, "kekeme kral tarihi önemi olan bir konuşmayı sorunsuz yapabilecek mi?" tarzında bir senaryoyu olağanüstü bir şekilde hiç sıkmadan anlatabiliyor. Senaryo objeleri çok yerinde yerleştirilmiş. Yönetime birşey demiyorum artık, zaten övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Tom Hooper reyiz!!! King's Speech herşeyiyle fazla iyi bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeni izledim filmi benide etkilemedi oyunculuklar iyi tabiiki de ama bence filmi geoffrey rush goturmus sadece. izlerken sıktı bile diyebilirim. ben oyle aman amanlik bisey goremedim acikcasi. aldigi oscarlarda da bence senaryoda inceptionin, yonetmende de black swanin hakkinin yendigini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Darkrider, basit bir konu dediğin benim karşılaştığım en ilginç tarihi hikayelerden biriydi. Hatta filmi izledikten sonra nasıl böyle ilginç bir konu önceden sinemada patlamamış diye hayret ettim zira tam bir ödül madeni. Çok başarılı ama o ligde çok zor iş değil. Hazır basit konuyu sinemaya aktarmaktan, zorluktan bahsederken, adam Facebook'un ortaya çıkışını senaryoya dökmüş. Oscarlarda farklı kategoride olmaları King için talihli olmuş :) Black Swan'da Vincent Cassell de çok iyiydi ama zamanı azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yok orası öyle zaten, ha ben olayı film ile keşfettiğim için benim için etkisi az olabilir yine de çok güzel bir olaydı. Hani film zaten gerçekleşecek, gerçekleşmesi gereken olayın önemini de o kadar iyi veriliyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 filmin tek olayı No. 7, Op. 92.. Recep ivedik osururken çalsın, academy ona da ödül verir. http://www.youtube.com/watch?v=L0_XqKSTySc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Film iyi valla bayıldım. Yalnız o psikopos hipnetorunu döverim lan ben, kralın dizleri titriyor ne yapacam diye herif orada A GREAT CHALLENGE APPEARS falan çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çok güzel bir filmdi öylesine bi bakayım diye açtım... 2 saat nasıl geçmiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bugün capon imparatoru konuşurkene aklıma geldi bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Laorx said: filmin tek olayı No. 7, Op. 92.. Recep ivedik osururken çalsın, academy ona da ödül verir. http://www.youtube.com/watch?v=L0_XqKSTySc the man from earth ve knowing filmlerinde de kilit müzik olarak kullanıldı. arasak bir on film çıkar herhalde. ama şaheser yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 niklas keycin mal mal baktığı bi filmde de çalmıştı. filmi kurtarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 overratedmış lan film izledim de güzel tabi ama ne oskarı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar