Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay da neler oluyor?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Kütlesi 14-15 kat, yarı çapı ise 2-3 kat büyükmüş. Fizik bilgilerim paslandı ama yanlış hatırlamıyorsam 5-7 g arası bir yerçekimi demek bu. Orada yaşam başlatırlarsa birkaç nesil sonrası E.T. gibi olur herhalde.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

insanı bırak yılan yaşamıyodur orda :D
anca orda doğmuş ve hayatını 3-5 m2 içinde sürdürenler vardır :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 03 Eylül 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
O sinyal geri sayım sinyali hehehe

3
2
1
All Your Base Are Belong to US

said:
Bonecrusher, 28 Ağustos 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
Ben dedim size "UFO"lar var diye.
Yakında protosslar ve zergler gelcek babayı yiycez.

Ben ekibi toplamaya başladım:

We gotta move!

In the pipe, five by five.

*Singing the tune of "ride of the valkyries"* Dat dara dav daauv, dat dara naa naaaau

Goliath online.

Never know what hit em.

said:
blackchaos, 03 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
Çok ricca ediyorum
bilimle dalga geçmeyiniz...
[signature][hline]imza günü
Sosyal ağlarda paylaş

koca evren insan gibi,bırak uzayı içinde bulunduğu dünyayı b.k eden canlılar içinmi yaratıkdı..saçm..

ben inanıyorum başka medeniyetlerinde olabileceğine..ama hiç öyle koca 2 göz saçsız kafa öcüü şeklinde olduklarınıda sanmıyorum..

belkide kimlikleri..ortaya çıkmasın diye öyle kabullendirmeye çalışıyorlar..dın dırı dın..

:D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Birinin bi lafı vardı. "İnsanlık bulduğu her büyük buluşta kendini yoketmeye çalıştı. Kendi kendine zarar verdi. Eğer uzaylılar dünyaya ulaşırsa ve bu kadar yüksek teknolojiye kendilerini yok etmeden varmışlarsa zaten içlerindeki kötülük genlerini aldırmışlardır" diyodu.[signature][hline]Üzüldüm...
Sosyal ağlarda paylaş

"her büyük buluşta kendini yoketmeye çalıştı"...
penisilin insan iyiliği için bulunmadı mı? hep insan iyiliği için kullanılmadı mı?
ya da x-ışınları? Röntgen buldu ilk, o zamandan beri hep hastanelerde kullanılıyor. Kimsen x-ışını kullanıp adam öldürdüğünü duymadım.

Ha, fizyon ve füzyon bilimsel keşifti, atom ve hidrojen bombaları yapıldı.
barut havai fişek için yapıldı, silah olarak kullanıldı.

ama her keşif direk kötü amaçlar için kullanılmadı.[signature][hline]imza günü
Sosyal ağlarda paylaş

yaa tamam alla alla
niye bu kadar büyütüyorsunuz ki?

ztklapka sistemindeki halamlarla konuşuyordum... ne yapalım telekom oraya kadar hat çekmedi biz de hidrojen dalgalarıyla konuşuyoruz
yakında ziyarete geceklermiş..

neyse ben haftaya nevadaya gidip gelecem geri gelince görüşrüz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

1997 yılındaydı galiba amerikan başkanı kendi açıklamıştı... kesik kesik sinyaller geldiği söylenmişti sinyal dalgalarının uç noktalarının birbirine olan uzaklığı pi sayısını veriyodu ... ve bu sinyal aynı anda bissürü amatör ve profosyonel gözlem evinde tespit edildi.... clinton bu olayı bizzat açıklamıştı...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 04 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
1997 yılındaydı galiba amerikan başkanı kendi açıklamıştı... kesik kesik sinyaller geldiği söylenmişti sinyal dalgalarının uç noktalarının birbirine olan uzaklığı pi sayısını veriyodu ... ve bu sinyal aynı anda bissürü amatör ve profosyonel gözlem evinde tespit edildi.... clinton bu olayı bizzat açıklamıştı...

clinton monica dan çıktıktan sonra yapmıştır bu açıklamayı
bak sen ona kafa iidir çektirmiştir gene[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

mmmm

Atlantisli atalar olabiliteleri ne durumda?

Yıldız geçidi geldi aklıma :) Bu frenkanslı sesi başka bir yerlere tutsunlar mısırda felam...
Bir boyut kapısı açılsa,vizesiz geçiş felan olur mu?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...