Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu arada haberin aslı astarı[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 APOLOGY İS POLİCY[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 belki de içinde sadece kadınların yaşadığı bir gezegene düşmüşüzdür. Hadi o kadınları çıldırtan ıslığını çal[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kütlesi 14-15 kat, yarı çapı ise 2-3 kat büyükmüş. Fizik bilgilerim paslandı ama yanlış hatırlamıyorsam 5-7 g arası bir yerçekimi demek bu. Orada yaşam başlatırlarsa birkaç nesil sonrası E.T. gibi olur herhalde.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 insanı bırak yılan yaşamıyodur orda :D anca orda doğmuş ve hayatını 3-5 m2 içinde sürdürenler vardır :lol:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 var dunya dışı yaşam kardeşim bunu inkar edemezsiniz neden? bakteriler de canlı ...[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gomtanım fedaykinin bu durumdan haberi olmalı saldırıyorlarr saldırııyorlarrrr...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Prawler, 03 Eylül 2004 16:17 tarihinde demiş ki: THE TRUTH IS OUT THERE Hoop bılader buranın Dı Trut is aut Dercisi benim taammı Her ufo topicinde mutlaka yazılır. İmzaya koydum daha raat oluyo ehue[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 topic in adını görünce bunu yazmaktan kendimi alamadım: Uzayda nooluyor? Elinin körü! OTUR ÖSS YE ÇALIŞ!![signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bencede vardır elbet başka gezegenlerde yaşayan canlılar Zaten teknoloji bu tür inanışlar sayesinde gelişiyor Acaba uzaylılar varmı sorusu yüzünden millet diğer gezegenlere yolculuk etmeye çalışıyor Bu sayede yeni yeni teknolojiler gelişiyor merak yoksa ilerlemede olmaz[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Absolut, 03 Eylül 2004 16:25 tarihinde demiş ki: O sinyal geri sayım sinyali hehehe 3 2 1 All Your Base Are Belong to US said: Bonecrusher, 28 Ağustos 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Ben dedim size "UFO"lar var diye. Yakında protosslar ve zergler gelcek babayı yiycez. Ben ekibi toplamaya başladım: We gotta move! In the pipe, five by five. *Singing the tune of "ride of the valkyries"* Dat dara dav daauv, dat dara naa naaaau Goliath online. Never know what hit em. said: blackchaos, 03 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: Çok ricca ediyorum bilimle dalga geçmeyiniz... [signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 koca evren insan gibi,bırak uzayı içinde bulunduğu dünyayı b.k eden canlılar içinmi yaratıkdı..saçm.. ben inanıyorum başka medeniyetlerinde olabileceğine..ama hiç öyle koca 2 göz saçsız kafa öcüü şeklinde olduklarınıda sanmıyorum.. belkide kimlikleri..ortaya çıkmasın diye öyle kabullendirmeye çalışıyorlar..dın dırı dın.. :D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Birinin bi lafı vardı. "İnsanlık bulduğu her büyük buluşta kendini yoketmeye çalıştı. Kendi kendine zarar verdi. Eğer uzaylılar dünyaya ulaşırsa ve bu kadar yüksek teknolojiye kendilerini yok etmeden varmışlarsa zaten içlerindeki kötülük genlerini aldırmışlardır" diyodu.[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 "her büyük buluşta kendini yoketmeye çalıştı"... penisilin insan iyiliği için bulunmadı mı? hep insan iyiliği için kullanılmadı mı? ya da x-ışınları? Röntgen buldu ilk, o zamandan beri hep hastanelerde kullanılıyor. Kimsen x-ışını kullanıp adam öldürdüğünü duymadım. Ha, fizyon ve füzyon bilimsel keşifti, atom ve hidrojen bombaları yapıldı. barut havai fişek için yapıldı, silah olarak kullanıldı. ama her keşif direk kötü amaçlar için kullanılmadı.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ama hepsi çevreye zarar verdi =) radyasyon getirdi kirlilik getirdi ekolojik dengeyi bozdu bence hiçbir buluş kötü amaçla yapılmadı herkes kendını savunmak için yapıyor.[signature][hline]imza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Prawler, 03 Eylül 2004 16:17 tarihinde demiş ki: THE TRUTH IS OUT THERE budur =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yaa tamam alla alla niye bu kadar büyütüyorsunuz ki? ztklapka sistemindeki halamlarla konuşuyordum... ne yapalım telekom oraya kadar hat çekmedi biz de hidrojen dalgalarıyla konuşuyoruz yakında ziyarete geceklermiş.. neyse ben haftaya nevadaya gidip gelecem geri gelince görüşrüz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence dünyaya düşen arkadaşlarına gönderiyolar sinyali bize denk geliyo işte. belki adam o frekansta "Nerdesin" diyo biz de bişey annamıyoruz. niye? uzaylı değiliz de ondan:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 1997 yılındaydı galiba amerikan başkanı kendi açıklamıştı... kesik kesik sinyaller geldiği söylenmişti sinyal dalgalarının uç noktalarının birbirine olan uzaklığı pi sayısını veriyodu ... ve bu sinyal aynı anda bissürü amatör ve profosyonel gözlem evinde tespit edildi.... clinton bu olayı bizzat açıklamıştı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Su nasıl oluşmuş ? hepsi allahın işi o yapmış canı istemisse serpiştirmiştir bir iki yere daha medeniyet bence bizim dünyamız denek önce denemiş nasıl olucak die sonra daha ileri bi medeniyet yapmıştır die düşünüyorum ben![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: darkwingduck, 04 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: 1997 yılındaydı galiba amerikan başkanı kendi açıklamıştı... kesik kesik sinyaller geldiği söylenmişti sinyal dalgalarının uç noktalarının birbirine olan uzaklığı pi sayısını veriyodu ... ve bu sinyal aynı anda bissürü amatör ve profosyonel gözlem evinde tespit edildi.... clinton bu olayı bizzat açıklamıştı... clinton monica dan çıktıktan sonra yapmıştır bu açıklamayı bak sen ona kafa iidir çektirmiştir gene[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 mmmm Atlantisli atalar olabiliteleri ne durumda? Yıldız geçidi geldi aklıma :) Bu frenkanslı sesi başka bir yerlere tutsunlar mısırda felam... Bir boyut kapısı açılsa,vizesiz geçiş felan olur mu?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar