paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 gelmiş geçmiş en iyi topçu mu bilemem ama gelmiş geçmiş en güzel kramponu giydiği kesin Nike R9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 lol bu mu en iyi krampon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben çok beğenmiştim ki beğenmeye devam da ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ronaldoya bu topici mail aticam ibo ile karsilastirildigini okuyunca ne yapacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aktiftablet said: Top kimsenin ayağına Ronaldo'ya yakıştığı kadar yakışmıyo. yakışmıyor değil, yapışmıyor diyecektin herhalde. pele gibi adam(dı) bu da, aldın mı topu doğru kaleye koş, 20 çalım at, bazen geri dön 3-4 çalım daha at, vur kaleye tarzı bir adam. barcelona'da iyice parlamaya başladığı zamanlar "oha oha ohaaa" nidalarıyla izledik attığı golleri, kral adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ibrahimovic ronaldo ile aynı cümle içerisinde geçiyorsa; bunun sebebi ya yaştır (90+ doğumlu olanlar bilemez tabi ronaldo'yu), ya da şu videodur. başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mokoko said: bu adamdan daha iyi tek bir forvet var malesef. ibrahimovic. abi çapsız ibrahimoviç böyle bi adamla yan yana yazılmıs.dahda futbol bölümüne girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Rondaldo gelmiş geçmiş gelecek her türlü en iyi forvettir. En iyi forvet olması dışında benim gözümde en iyi top süren oyuncudur. Saatte 5000 km ile bilek hareketleri yapan adamdır kendisi. Öyle yerinde durup düşünerek yapmıyordu aşmıştı. O sakatlıklar olmasa kıracağı rekorların haddi hesabı olmazdı. Ki ona rağmen ortalığı duman etti sağlam olduğu zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 golcu boyle olur iste. adamın ayagına atıcan topu sadece, gerisini o hallediyo. mokoko'ya fazla yuklenmeyin, bence yasından dolayı. bilmiyorum gerci yasını. ayrıca holy'ye katılıyorum. ibra gunumuzun bile en iyi forveti degil, ronaldo ile karsılastırılması mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 daha hızlı top suren teknik forvet varmıdır? sakatlıklardan once santradan top surerek calımlarla ceza sahasına giren heriftir ronaldo. barcadan reale transferi ayrı olay, orda yardırmaya devam etmesi ayrı olay. harbiden en iyi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 barcelona - inter - real boyleydı yalnıs yazmısım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Birde o hızda atıyordu abi estetik çalımları. Şimdi bilekleri süper dedikleri adamlar duruyorlar yerinde bir kaç hareket yapıp adam geçiyorlar. Adam vites 5'te alasını yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ağlıyorum gözlerim yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ronaldo efsanedir her türlü de, paspatur'un dediği kramponlar gerçekten süperdi, cuk diye otururdu ayağa, kontrolu müthişti farklı bir rengi vardı bende... Krampon dediğin basit ve hafif olmalı, şimdi cafcaflı garip modeller çıkkartıyorlar, 3kilo taşıyormuşum gibi geliyor... Nike'ınkilerde çok göz alıyor, ve rahat değil bence... Adizero güzel gibi... Offtopic oldu biraz ama, kramponu görünce anılar canlandı...Şimdi görsem alırım 3-5 tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Tüm zamanların en iyi forveti, her mahallede ronaldo lakablı 30-40 çocuk olurdu sayesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: golcu boyle olur iste. adamın ayagına atıcan topu sadece, gerisini o hallediyo. mokoko'ya fazla yuklenmeyin, bence yasından dolayı. bilmiyorum gerci yasını. ayrıca holy'ye katılıyorum. ibra gunumuzun bile en iyi forveti degil, ronaldo ile karsılastırılması mantıksız. benim kadar ronaldo'yu seven adam çok azdır. onu öncelikle soliyim. formasından kramponlarına kadar herşeyini vardır bende. yaşımda gayet yetti en iyi zamanlarını izlemeye. bi tek barça zamanını hatırlamıyorum. o yuzden ronaldoyu bilmiorm falan gibi bişi yok. ibra'dan daha iyi forvet sayında gorelim su anda oynayan. anca drogba dersiniz ki oda bnm gozumde ibra'dan sora en iyidir ztn. ronaldo en iyiydi. ama ibra onun kadar iyi şu anda. ibra'nın forvet olarak eksik yada kotu bi ozelliğini sayın sora konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mokoko yanlış bi tartışma içerisindesin. Paticikteki insanların tabuları var 120 farklı yerden istatistik de koysan hala algı yetersizliğiyle cevap verirler. Ronaldo'yu tanrısallaştırmaya çalışanların yaşlarıyla ilgili ciddi şüphelerim var mesela benim,zannediyorum hiçbirisi oturup 90 dakika ronaldo izlemedi yada bir sezon boyu takip etmedi. Ronaldo müthiş yetenekli bir forvetti topu ayağına aldıktan sonra onu izlemek kadar keyifli çok az şey vardır futbolda. Ama sakatlandı, sonra goller attı sonra tekrar sakatlandı arkasından tekrar sakatlandı... Ibrahimovic farklı bi adam dünya futbolunda eşsizdir sanırım onun fizik yapısı ve tekniği. Hangisi daha iyi bence de Ronaldo, ama karşılaştırılmayacak bi fark yok ortada onu da söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BÜYÜK BAŞKAN RONALDO bunun kadar iyi golcü belki peledir işte. ronaldo lan bu boru mu. ibrahimovic yürümeyi ögrenirken kalecilere futbol bıraktırtıyordu bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 demeye çalıştığım ibo > ronaldo değil ztn. ilk yazdığımda ibra ronaldo'dan iyi yazdım evetde abartıydı tamamen o. ustune bide karşılaştırılamaz falan diyosunuz. ibo dediğin adam futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden. onun yaptığı gol vuruşlarını falan yapabilcek çok az adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dartanian said: Sayarım abi çok bireysel oynuyo pas vermesi gerektiği yerde boş yere pozisyonları harcıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ibrahimoviç yetenekli adam ama bir çok anlamda da yetersiz bir futbolcu eto ibrahimoviçten 10 kat daha iyi bir forvettir mesela benim gözümde. ronaldoyu tartışmak messi mi c.ronaldo mu tartışması gibi değil.adam tartışmasız en iyi bunda tartışılcak birşey yok.tabu falanda yok bugun o o yetenekli dediimiz butun forvetlerin idoludur ronaldo. cogu roportajda söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bir alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ibrahimoviç cok efsaneydi o yuzden 1-2 seneye katara yada rusyaya düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 evet bireysel oynuyo hakkaten. ama ronaldo dediğiniz adamda 1 sezon oynuo 2 sezon sakatlanıyodu. yani kimse kusursuz değil. son kez soyluyorum ronaldo en iyi. ama sırf ronaldo en iyi diye ibo onla karşılaştırılamaz falan demek olmuyo işte. ibo şu anda en iyi forvettir bence oynayanlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 KAZIM > RONALDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar