wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 barbu said: ben bi kez okuldan bi elemanın evine gitmiştim. kız vardı yanımda gerçi kızlı erkekli gittik. ama elemanı tanımıyorum. makarna yapmıştı kız arkadaşı elemanın. içtik orda yedik. sonra geri döndüm evime. iyi niyetli sarhoş böyle oluyor. aynı şeymi lan ahaha adamın kız arkadaşı falan diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lan. ne biliyosunuz. iyi niyetli sarhoş lafına güldün ben de onu açıklamak için anlattım. aynı hikaye değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 nokta olmasa mesela kendi başına kes o kadar manyak laf değil ama nokta bi gerilim katıyor belli düşünülmüş o nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ep1: a new hope Myshkin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 SEVİYOSAN GİT KONUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 konuşmuş da reddedilmiş çocuk acısını depreştirmesene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Seviyosan gidip hemen konuşmıcaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Seviyosan bi daha konuş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 olmadıysa bi daha, bi daha, bi daha ve bir daha konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi ne konuşayım sdf çok bir ilgim yoktu kıza ama onun başlatmasıyla bir süre takıldık işte kiminde başbaşa kiminde arkadaşlarla falan, hoş bir insandı. normalde hırt bir insanımdır ama o daha fazla yakınlaştı ve bunun üzerine neden olmasın dedim ben de. bugün, yarın bir şeyler yapalım ama başbaşa olalım tarzı bir mesaj attım bu aralar çok yoğunum ya sonra görüşürüz şeklinde döndü =/ ben de bunu reddedilmek olarak yorumladım, bir şey olacak olsaydı sevgililer gününde takılma teklifime hayır demezdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Kanka ayağı yaptıysan, açık açık konuşmadan anlaşılmaz o olay :/ Belki sen topu taca atıp duruyorsun diye sevgililer gününü harcamak istememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok kanka ayağı yapmadım. bir kere arkadaşım olan insana asla yakınlaşmam zaten sonradan. bu kızla da önceden çok bir alakamız yoktu, kanka ayağı da çekmedim bu kısa süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kulak memeni emmek istiyorum de. daha da kanka ayagi cekmez. gel em derse ne hala yoksa bye deyip gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 demişken direk memeni emmek istiyorum desin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 acı koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ben sevgililer gününde cezaevi nöbetindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 En ağırı olmuş o yanlız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://i55.tinypic.com/v3ki6b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iyi olmus. ne kaar cabik kurtulursan o kaar iyi. o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k8I6g5Hl9V8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ahah şu son forever alone un benzerini dün yaşadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://2.bp.blogspot.com/--eHWD47WoWs/TVmBqTJlnXI/AAAAAAAABNE/ZEJp0Pk9_Nw/s1600/valentine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar