Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sevgililer günü diye bişey yok tamamen kapitalizmin uydurduğu bişey bu herp derp derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 rakamın üstünü çizemiyormuşuz onu öğrendim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sevgilim olsun HER GÜNÜ SEVGİLİLER GÜNÜ GİBİ YAŞARIZ BİZ.. ehauheuafgaajsdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kapitalizm, özel günler çok rerörör falan filanda ben seviyorum abi eğlenceli hediye hazırlıyorsun, hediye alıyorsun, veriyorsun güzel yemek yeniyor romantik ortam falan yılda 1 kere olan bişi eğlenceli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben de 1 hafta önce ayrıldım, köpek gibi pişmanım. yani çok pişman değilim de biraz. hala kendimle çelişiyorum lan. benden bi cacık olmaz. böhü. 2 güne ağlak bi topik açabilitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 üzülmeni istemiyorum melis......,,,,..... Bella said: ben de 1 hafta önce ayrıldım, köpek gibi pişmanım. yani çok pişman değilim de biraz. hala kendimle çelişiyorum lan. benden bi cacık olmaz. böhü. 2 güne ağlak bi topik açabilitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Meriçlik yapabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yapın selbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok işe yaramaz. pişmanım diyorum ayrıldığıma, seni haketmiyodu falan mı dicen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arap mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yarı ingiliz yarı irlandalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Canım benim, üzülme sen. İstersen yarın bize gel birer kahve içelim. İstersen şarapta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 100 küsür milletten attık tutmadı tabi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 irlandalılar mal zaten str et ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 irlanda kızları çogzel nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok be çok tatlıydı aslında ühüh ama biraz sosyal zekası düşüktü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bella said: yok işe yaramaz. pişmanım diyorum ayrıldığıma, seni haketmiyodu falan mı dicen sdf Yok ters psikoloji uygulayacak, "bir şans daha ver bence, tamam, hatalı, yaptığı çok yanlış ama belki anlamıştır, insanlar hata yapabilir..." diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Dün akşam irlandalı bir GAY beni eve atmaya çalıştı o yüzden bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pro meriçlerden advanced taktikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 irlanda da ekonomik kriz! hediye almak istemeyen genç sevgililer ayrılıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/5740137/SEVGILINDEN-AYRIL-SOSYAL-ZEKASINA-BOK-AT.jpg?imageSize=Medium&generatorName=forever-alone-guys-sister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sipeyskeyk said: Dün akşam irlandalı bir GAY beni eve atmaya çalıştı o yüzden bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Çok büyük geçmiş olsun usta ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Redeagle said: sipeyskeyk said: Dün akşam irlandalı bir GAY beni eve atmaya çalıştı o yüzden bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Çok büyük geçmiş olsun usta ._. Abi bi barın önündeyim, saat 2 ye geliyo adamlar dedi kapıları kapattık hacılar yol alın. Adam geldi yanıma ya olur mu böyle şey vs. falan dedim valla bunların ak falan sonra baktım gitmiyo yanımızdan, ?! tarzı bir surat ifadesi yaptım, arkadaşların eve gidecekse bana gel 1-2 bira içelim dedi............. Sonrası şöyle, Ben: Wait wait wait... Gay: What? Ben: Lets make this clear, are you gay? Gay: Are you? Ben: No Gay: Me too... C'mon man, just a couple of beers. Ben: Get the fuck away from me please. Gay: Ok mate, chill. Uzaklaşır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar