Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Marty said: allaha inanmayan adama allah var dedigin zaman enrage olmuyosa, oburu de olmasin. her bu tip olayda birileri enrage olup olay cikardigi icin artik kafamiza yerlesmis, "bilerek yapmis, pislik yapmis" diye. pisligi yapan bu yaziyi gorunce kopurup teror estirenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 olayı sırf dine indirgemek saçma olur, genel olarak düşünceler böyle şeyler. yani şurda sanal bir ortamda bile ne tür kavgalar yaşanıyor, gerçekte kafaya konulsa neler neler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 düşünme demiyorum hobi olarak gene düşün. kavga =/= tartisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Tamam bundan sonra hobi olarak düşünücem teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.internethaber.com/twitteri-sallayan-karikatur-rezaleti-327949h.htm yarın sitedeki yorumlara göz atmakta fayda var. HEPSİ CEHENNEMDE YANACAK RÖRÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 olitere said: abi islamda tanrıya verilen isim Allahtır bu kadar basit yani.Kimisi allah der kimisi spagetti canavarı der ama neticede inandıkları konsept aynı : Tanrı yani yaratıcı güç değil işte, ceşit ceşit din var, yaratıcı güce tapmıyanlar var, yaratıcı olduğunu düşünmeyip başka seylere yapanlar var vs vs vs herkezin tanrısı farklı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 oha turkceplease hiç yazmamış bu topicte, korkuyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 penguen binasının önünde kamp kurmuş o, yarın haberlere çıkar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 george carlin iiymiş bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Cuce said: Rewendor said: bla bla bla abi nasıl önemli değil, sözü ortamından gayrimi okuyosun? yapma etme zeusa allah diyemezsin abi, türkcede allah tanrı demek değil arapcada tanrı demek. Cuce ismi lazım degil bir tartışmayı "umarım ileride senin kızında x olur" tadına getiren biriyle tartışalarak vaktini harcıyorsun uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 suBzer0 said: Benim gözümde o karikatürü yapmak ile o karikatüre tepki göstermek arasında hiçbir fark yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hakareti geçtimde karikatürün amacı eğlendirmektir bu çok seviyesiz bişey olmuş eğlenceli bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Meov said: suBzer0 said: Benim gözümde o karikatürü yapmak ile o karikatüre tepki göstermek arasında hiçbir fark yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: hakareti geçtimde karikatürün amacı eğlendirmektir bu çok seviyesiz bişey olmuş eğlenceli bile değil. bi git ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 suBzer0 said: Özgürlükleriniz karşınızdakini sıkıntıya sokuyor ve rahatsız ediyor ise elinizden alınır... racon kesmem kafa keserim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 o biraz eksik ve yanlış olmuş senin özgürlüklerin bana batıyor çünkü ben psikopatım, taktım yani senin özgürlüklerine. rahatsız oluyorum bildiğin. o yüzden senin tüm özgürlüklerini alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Soimyr said: Cuce said: Rewendor said: bla bla bla abi nasıl önemli değil, sözü ortamından gayrimi okuyosun? yapma etme zeusa allah diyemezsin abi, türkcede allah tanrı demek değil arapcada tanrı demek. Cuce ismi lazım degil bir tartışmayı "umarım ileride senin kızında x olur" tadına getiren biriyle tartışalarak vaktini harcıyorsun uyarayım. Adam gibi düzgün açıklama yapıyoruz, tartışıyoruz, katılabileceksen katıl, katılacak kapasitede değilsen sus kenarda bekle, böyle saçma sapan yorumların ne tartışmaya ne genel olarak topice bir katkısı yok. Ki o eski tartışmada söylediğimin abartılı olduğunu söylemiştim, ama bu kadar batmış olması da benim haklı olduğumun kanıtıdır. Çünkü hakkaten düşündüğünle söylediğin bir olsaydı o laf gayet normal ve hiçbir ofansif yanı olmayan bir laf olmalıydı senin için. Gayet normal ve hiçbir kötü yanı olmayan bir durum olduğunu iddia ettiğin bir şeyi istedim. E ne oldu? Nasıl göze battıysa, nasıl içinize oturduysa ısıtıp ısıtıp bu kadar ay geçmişken geri koyuyorsunuz ortaya. Demek ki o tartışmada savunduğunuz durum da normal bir şey değilmiş ki bu kadar etki bırakmış, bu kadar rahatsız etmiş. E madem öyle "çok normal ki bu, özgürlük reröre" diye saçma sapan konuşmayacaksınız. O tartışmada seninle aynı fikirde olanlar olarak sözünüzün gerçek anlamda arkanızda olsanız, gerçekten söylediğinizi düşünseniz zaten bu kadar rahatsız edip aylar sonra hala ısıtıp ısıtıp meydana çıkartmazdınız sözü. Böyle rahatsız etmezdi. Sırf entel gözükmek, sırf marjinal hava yakalamak için inanmadığınız şeyi savunmaya çalışmayacaksınız. Böyle ortaya çıkartırlar işte esasında ne olduğunuzu, ne düşündüğünüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 söylenmiş zaten karikatür bayaa leş, hani o kadar leş ki bence "cevap vermeyin susar" denilen attention whorelara nasıl davranılıyorsa öyle davranılmalı ve hiç tartışılmamalıydı bile bence. o yüzden allah var yok aman tanrım hakaret mi yoksa bu kısmını hiç tartışmayacağım bile. kötü espri yapan adama reklamın iyisi kötüsü olmazla prim yaptırmış islam rangerlar resmen. hakaret olan bir zamanın efsanesi penguende böyle şeyler çiziliyor olması, bence bunu tartışalım. yoksa kalitesiz konuşan bir başbakanımız olduğu gibi kalitesiz esprili mizah dergilerimiz dört bir yanı sarabilir ve mizahın ölmesi çok fena bir şeydir diye düşünüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 biz de inek kesiyoruz ama hindistanla aramız da hiç sorun olduğunu görmedim ben. tutup ta öküzün kesilme videolarını hindistanlıların gözüne sokup ta tepki çekmek te akıllıca değil. kişi ateist olabilir ama toplum ca bilinen camiyi değişik çizmek te olmamış sadece ilgi çekmek için yapılmış kötü bir reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 of kinetik ca ayrı yazılmıyor abi. de/da o ayrı yazılan. ayrılınca da zaten o şekilde ayrılmıyor orası da ayrı mesele ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 milletin beynini çürüttünüz da ayrı yazılacak diye bak adam ca'yi bile ayrı yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 problem grammar police ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 belki ayrı yazmaya programlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi bu da bile bile lades yani. Yeni gattling gun falan mı aldılar, binaya saldıran insan sürüsünü savuştururken mi denicekler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 oo haber7 falan haber yapmış, artık lemanı pengueni uykusuzu silebilecekleri bahaneleri var. Bir mizah dergilerimiz vardı onlarda gg olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar