Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 huun said: kimlik senin yarattığın birşey değildir yalnız, senin olduğun şeydir, sahip olduğun sıfatlar senin kimliğindir ve kişiliğin önemli bir unsurudur abi kişilik, sıfat vs. bunları da biz yaratıyoruz ki. Bunu kendime kanıtlamak için sürekli değiştiriyorum bunları mesela ( garip karşılanıyor bu gerçi insanlar arasında ). Geri kalan herşey için nile hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://img341.imageshack.us/img341/5118/adszjn6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sanırsam tek eksiğimiz kalmıştı o da buydu buyrun afiet bal şeker. http://www.vidivodo.com/140133/pokeimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nileppezdel said: Yobaz rage'e girmek zorunda değil ki. Kelime anlamı olarak ateist yobazlar da olabilir. Her konuda yobaz olunabilir hatta ateist olan birinin kendi düşüncelerini aşırı derecede savunmasının da kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum. kelime anlamı bakımından "inatçı" dahi olsa, bu sözden/iğnelemekten yukarıya gideceğini sanmıyorum. bunun yanında inançlı insanların "aşırıya" kaçtığında neler olduğunu görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 E tamam abi ben de sana katılıyorum da yobazın binbir türlüsü olabilir onu demek istedim sadece. Yoksa dinci yobazlar daha zararlı, bi de ırkçı olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=82501 ehueh süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Şu kısma öldüm gülmekten zaytungda :) said: Dış basındaki yankılar Karikatür felaketine Dünya basını da yoğun ilgi gösteriyor. İşte manşetlerden bazıları: TELEGRAPH VE TIMES: Türkiye'nin acı günü WASHİNGTON POST: İslam dünyası yasta LE FIGARO: Müthiş Türkler bunu da atlatabilecek mi? SUDDEUTSCHE ZEITUNG: Allah düşmanımızın başına vermesin DANMARK JYLLANDS POSTEN: Ehehehehehehehehehehe CORRIERRA DE LA SPORT: Mamma il Turcho! (Anneciğim Türkler Geliyor!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 E ayıp artık yani bu kadar da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 benjani said: http://img341.imageshack.us/img341/5118/adszjn6.png La mecca la muhammed arapçamı? <- yazıyormuş zaten O.o o zaman aklımdaki asıl soruyu edit çekerek sorayım, taaa bilmem kaç sene önce elin amerikada yaşayanı işi gücü yok arapça öğrenip yeni bulduğu bir mamüle yazıyı evirip çevirip coca cola adı koyacak, tamam kötüleyeceksinizde mantıklı bişi ile gelin. En azından salığa zararlı deyin eyvallah bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 anlamsız bir çıkışma olmuş, karikatürdeki yergiyi ben çok da isabetsiz bulmadım. dün kandil duası okurlarken adam araya sayfalarca arapça giriyor, amin bekliyor. anlamadığım şeye amin dememi beklemek son derece abes. ben bunun gibi durumlara bir yergi olarak aldım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 16 sayfa tartışılmış az bir okudum. Kendi fikrimi de ekleyim. Bu dünyada niye yan gözle baktın bana diye bir birini öldürebilecek akıl yoksunu bir çok insan var iken, böyle bir karikatür çizmek bana daha çok rating kokusu veriyor. Bakınız Salman Rüşdi. Kitabı yazdı zengin oldu. Benim fikrim, herkes özgürdür. Okumazsın geçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hayır boşu boşuna birsürü "behead those who insult islam" diyen adam varken adamlara koz vermek niye. kendini hedef göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ateistler rage olmuyor denmişte , a abi adam zaten bişeye inanmıyor neye laf ediceksin ki rage olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adam Allah'a telefon açıyor ona takılmamışlarda duvardaki yazıyamı takılmışlar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar