Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NoLifer King , yeni sc2 promuz Athene

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi oyunda olay ne yane kim nasıl efsane oluyor? adamın yaptıklarının aynısını yapacak bi program yazayım ben herşeyi saniyesinde yapsın bot oynasın insan hatasıd olmadan oynar efsane olur muyum ?
Mesaj tarihi:
Nomos said:

abi oyunda olay ne yane kim nasıl efsane oluyor? adamın yaptıklarının aynısını yapacak bi program yazayım ben herşeyi saniyesinde yapsın bot oynasın insan hatasıd olmadan oynar efsane olur muyum ?
Dünya çapında trollleyebilecek bir program yazarsan neden olmasın.
Mesaj tarihi:
abi ben bulgaristandan server kiralayıp ben öldükten sonrada forumlara üye olup trollük yapmasını fln sağlıcak yapay zekalı öğrenebilen bir şey üzerinde çalısıyorum 6 yıldır umarım 50 yıla kadar biter
Mesaj tarihi:
Adam biraz fazla atarlı, madem kiwikaki oynamıyor diyorsun kendin ladder oynarken videonu çek o zaman yada aç streamını koy kenara da webcamını oyna. Trollüğün de biraz bokunu çıkardı hani, öyle replay kaydedip bak nasıl yendim yapmakla olmaz. Bir de hem sallamıyor gibi görünüp videolarda salladığını gösteren sözler söylemesi de beni benden alıyor. Trollüğü yeni bir levele çıkarttı gerçekten, iyice çekilmez bir level...
Mesaj tarihi:
Aelfric said:

Adam biraz fazla atarlı, madem kiwikaki oynamıyor diyorsun kendin ladder oynarken videonu çek o zaman yada aç streamını koy kenara da webcamını oyna. Trollüğün de biraz bokunu çıkardı hani, öyle replay kaydedip bak nasıl yendim yapmakla olmaz. Bir de hem sallamıyor gibi görünüp videolarda salladığını gösteren sözler söylemesi de beni benden alıyor. Trollüğü yeni bir levele çıkarttı gerçekten, iyice çekilmez bir level...

Ama öyle veya böyle takip edip yorum yapıyorsun adama.
Mesaj tarihi:
Niye yorum yapmiyim ki? Uzun süredir ortalıkta var biliyorum, ben umursamadığımı gösterme çabasında felan değilim. Sadece bir hiçkimseyi sallamıyorum moduna girip sonra da hate mesajı yazıyorsunuz ben çok gosuyum şöyleyim böyleyim diye atarlanması absürd. Trajikomik birazda ya da bana öyle geliyor. Saf hödük bence, yinede bazılarını eğlendiriyor sanırım.
  • Yeni Oluştur...