TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben bir koklayım sağı solu,neler öğrencem bakalım şu herif hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kız arkadaşıyla sc2 videoları çeksin kerrigan cosplayi yaptırsın unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yildirimokur said: Şu an replaylerini izlemekteyim. Ohanzi herif muhteşem oynuyor dediim bi oyunu olmadı. 2 kere Turtle yapıp zerg yendi. Diğerlerinede bakiim. adam archon toilet yaptı, daha ne yapsın. ahahah archon toilet nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?43,2914019,page=1 şurdaki dallama değilmi bahsettiğiniz adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Harbiden ya Archon Toilet nedir ? Orada mother shiple vortex atıo sonra gelişine çakıo lightningleri... Replayleri izledim, bi numara yok bu adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi dejavu resmen. wow zamanı da arena videolarını izleyip bi olayı yok diyordu insanlar ehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şuana kadar ggnet editörleri,mouseesport sc2 menajeri,macaristan milli takım kaptanına kadar sordum. geneli adam hakkında bilgi sahibi değil.dedikleri smurf olabilir falan.bana bi link verdi macaristan milli takım kaptanı. http://frostshock.eu/2008/01/24/athene-oknyomozas/ linkte sanırım bu herıf yada takımı hakkında birçok gerçek var imiş,birhayli dalavereleri varmış galiba.Macarca bilen varsa aranızda bundan birşeyler çıkartabilir.birde birçok ünlü oyuncunun bu accountda oynadığınıda duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 TD)Pentagram said: Macarca bilen varsa aranızda bundan birşeyler çıkartabilir. google chrome rulz edit : okudum siteyi alakasız elle tutulur hiç bişi yok >> bu yüzden de şimdilik respect athene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 beyimiz los almaya başlamış 50-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 tania videoları aksın athene olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Şimdi o replayleri izleyip adamın bi olayı yok derseniz adama değil size gülerler.Avrupadaki top level protosslar kadar iyi oynuyo ama ilk 50 macı değil orası garanti hiç kimse drop yemeden baseye canon atmayı falan kendiliğinden öğrenmez belli ki baya bi maç atmıs gerçek acc ı ile oynamaya baslamadan önce.Ama adam show yapıyo onceden calısıp artistiğini yapması normal :) Replaylerden birinde undemanding die bi terran var tlo yu ladderda 2-3 mac seri dövmüştü.Öyle noname tiplerle maclarını koymamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adama bir numarası falan yok diyorsunuz da,yendiği adamlar 3700 master oyuncusu yani.ha,izlerken ben de ''bir numarası yok lan'' dedim bir ara,hatta adamın mineral falan da birikiyodu bazen,ama adam ne yapıp,ne edip yeniyor yani. edit : 54-50 olmuş./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Valla ben adamın dünyaya meydan okumasına baya bi güldüm. Adamda bi numara yok dememe de sen gül; Sorun değil, gülmek güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 artstvol said: edit : 54-50 olmuş./ 50-4 olmuş abi yanlışın var :) adam servyoa ya karşı ÇOOOK temiz pvt oynuo hatta Razer'ın adamına "broken matchup" dedirtiyor...bu statsları yapmak için böle efsane movelar yapmaya gerek yok zaten efsane move 1-2 maç olur sadece.. olay solid oynayabilmek ki bu adam kitabını yazıyor gibi killerine stephano yu eklemiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi bi numarasi yok diyorsunuz adam ezip geciyor. öyle kolaysa yapin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 son 5 maçta 4 loss. adam formdan düştü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 54-50 yazmısım pardon 51-4 oldu bu arada.dünyaya meydan okuması komik tabi de,w0w da en iyilerden biri fln deniliyor işte.Bilmiyorum ben tabi diğer oyunlarda ne yaptığını da,kafasına takarsa iyi yere gelir dedim hani belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Adam dünyadaki en başarılı troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben bir olayı yok demedim abi, archon toilet muhabbetine güldüm sadece. gayet başarılı yoksa. uzun zamandır mothership, immortal vs. görmemiştik; 4gate bebeleri türediğinden beridir. adamın replayleri keyifli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 mete araştır kanka su adamı gercekse team v4 a alalım.zengin oluruz a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bence başkalarına oynatıyodur ya, cidden çalışıp kendi yapıyosa yok artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Evet ailenizin menajeri hemen athenewins i yenen predy ve goody e ulaştı ve replayları aldı. izleyin nasıl yenilmiş.adamın oyunculuğu hakkında az çok bilgi sahibi oluruz. Goody vs athenewins http://www.2shared.com/file/aFaVuo6K/goody.html Predy vs athenewins http://www.2shared.com/file/Rrpv_TJF/predy.html evet predy de yolladı yığılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi hata veriyor dosya bu arada diğer maçlarına baktım, genelde insanların çok tercih etmediği uniteleri kullanarak bir nevi mal ediyor karşı tarafı. roach basan adam karşısında 10 tane immortal görünce mal oluyor bi. toparlaması zor oluyor falan. asırı sağlamcı bi de evet, observer kullanımı da iyi baya. bu w/l oranı elbet düşecektir de kendi oynuyorsa ideal bir ladder oyuncusu gibi. turnuva ayrı bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 izleyenler var abi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hah indi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar