Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NoLifer King , yeni sc2 promuz Athene

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Şu an replaylerini izlemekteyim. Ohanzi herif muhteşem oynuyor dediim bi oyunu olmadı. 2 kere Turtle yapıp zerg yendi. Diğerlerinede bakiim.

adam archon toilet yaptı, daha ne yapsın.

ahahah archon toilet nedir ya.
Mesaj tarihi:
şuana kadar ggnet editörleri,mouseesport sc2 menajeri,macaristan milli takım kaptanına kadar sordum.

geneli adam hakkında bilgi sahibi değil.dedikleri smurf olabilir falan.bana bi link verdi macaristan milli takım kaptanı.

http://frostshock.eu/2008/01/24/athene-oknyomozas/

linkte sanırım bu herıf yada takımı hakkında birçok gerçek var imiş,birhayli dalavereleri varmış galiba.Macarca bilen varsa aranızda bundan birşeyler çıkartabilir.birde birçok ünlü oyuncunun bu accountda oynadığınıda duydum.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Macarca bilen varsa aranızda bundan birşeyler çıkartabilir.

google chrome rulz

edit : okudum siteyi alakasız elle tutulur hiç bişi yok >>

bu yüzden de şimdilik respect athene :D
Mesaj tarihi:
Şimdi o replayleri izleyip adamın bi olayı yok derseniz adama değil size gülerler.Avrupadaki top level protosslar kadar iyi oynuyo ama ilk 50 macı değil orası garanti hiç kimse drop yemeden baseye canon atmayı falan kendiliğinden öğrenmez belli ki baya bi maç atmıs gerçek acc ı ile oynamaya baslamadan önce.Ama adam show yapıyo onceden calısıp artistiğini yapması normal :)

Replaylerden birinde undemanding die bi terran var tlo yu ladderda 2-3 mac seri dövmüştü.Öyle noname tiplerle maclarını koymamıs..
Mesaj tarihi:
adama bir numarası falan yok diyorsunuz da,yendiği adamlar 3700 master oyuncusu yani.ha,izlerken ben de ''bir numarası yok lan'' dedim bir ara,hatta adamın mineral falan da birikiyodu bazen,ama adam ne yapıp,ne edip yeniyor yani.

edit : 54-50 olmuş./
Mesaj tarihi:
artstvol said:

edit : 54-50 olmuş./

50-4 olmuş abi yanlışın var :)

adam servyoa ya karşı ÇOOOK temiz pvt oynuo hatta Razer'ın adamına "broken matchup" dedirtiyor...bu statsları yapmak için böle efsane movelar yapmaya gerek yok zaten efsane move 1-2 maç olur sadece.. olay solid oynayabilmek ki bu adam kitabını yazıyor gibi

killerine stephano yu eklemiş ^^
Mesaj tarihi:
54-50 yazmısım pardon 51-4 oldu bu arada.dünyaya meydan okuması komik tabi de,w0w da en iyilerden biri fln deniliyor işte.Bilmiyorum ben tabi diğer oyunlarda ne yaptığını da,kafasına takarsa iyi yere gelir dedim hani belki
Mesaj tarihi:
ben bir olayı yok demedim abi, archon toilet muhabbetine güldüm sadece.

gayet başarılı yoksa.

uzun zamandır mothership, immortal vs. görmemiştik; 4gate bebeleri türediğinden beridir. adamın replayleri keyifli baya.
Mesaj tarihi:
Evet ailenizin menajeri hemen athenewins i yenen predy ve goody e ulaştı ve replayları aldı. izleyin nasıl yenilmiş.adamın oyunculuğu hakkında az çok bilgi sahibi oluruz.

Goody vs athenewins

http://www.2shared.com/file/aFaVuo6K/goody.html

Predy vs athenewins

http://www.2shared.com/file/Rrpv_TJF/predy.html

evet predy de yolladı yığılın
Mesaj tarihi:
abi hata veriyor dosya

bu arada diğer maçlarına baktım, genelde insanların çok tercih etmediği uniteleri kullanarak bir nevi mal ediyor karşı tarafı. roach basan adam karşısında 10 tane immortal görünce mal oluyor bi. toparlaması zor oluyor falan. asırı sağlamcı bi de evet, observer kullanımı da iyi baya.

bu w/l oranı elbet düşecektir de kendi oynuyorsa ideal bir ladder oyuncusu gibi. turnuva ayrı bir kafa.
  • Yeni Oluştur...