nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yekta neden yedek ya? Gayet güzel oynuyordu adam :( Anıl'ın oynamasını da isterim de 3 puan bu kadar önemliyken Yekta oynasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yine defansif kadro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Kewell kadroda yok? Noldu ısınma hareketleri sırasında disiplinsiz davranıslar sergileyip kadro dısı mı kaldı yoksa? Bi de Sabri'nin posizyonunu bilen biri yazsın ben anlamadım nerde oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Sabri sağ iç, Culio sol iç Cana ya da Neill ön libero işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ortasahası zayıf rakibe karşı ortada sabri iyidir, eşşek gibi koşuyo basıyo adam. Kewell çok maç yaptı üstüste, muhtemelen hastalığı yüzünden dinleniyordur. M adem zaten 5 yabancıyla çıkıyoruz, Hakan yerine Insua oynasaydı bi zahmet. Yekta da bu maç Anıl ya da Kazım yerine güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bu kadro ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya hagi hakkaten allahından bul artık ne gerizekalı bir adamsın yani hakan baltayı hala niye oynatırsın.şimdi anılı ilerde oynatıp stancuyu yine sola çekerse hakkaten kufur etmediğim akrabası kalmaz ortasaha tamam hadi fazla seçenek yok.fakat anılı bu maçta oynatmak buyuk risk.ulan risk alması gereken zamanlarda almıyor.en zor zamanda saçma sapan işelr yapıyor yektayı kanada koysaydı bari.sivas maçında yekta kanada yakın oynuyordu iyiydi performansı artık kalbim kaldırmıyorum yemin ederim şu gerzeklikleri yenilirsek yine cıkıp iyi mucadele ettik deplasmanda 1 gol attık.iyi top o ynadık umut verdik falan mı dicek hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kazımla stancu'dan baska gol atacak adam var mı o kadroda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi bu oyun kafasıyla devam ederse hagi 6 ay degil 6 yıl falan lazım takıma. forvet diye aldıgımız adamı sol kanat yaptık. onlibero dan stoper, stoperden onlibero, bekten orta saha. // Lütfen sinirlere hakim olalım, sağdan soldan harf silerek küfredince küfretmemiş olmuyorsunuz -rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lsmaeel sosaaa yazdııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tam da ilerde basiyoruz, simdi tik diye yicez diye dusunuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zapata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 nasıloldu la bu gol göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 defansimiz mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 allah belanızı versin ya. bu arada stanvu'nun pozisyon penaltı değil miydi ya bakamadım da tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aquila said: tam da ilerde basiyoruz, simdi tik diye yicez diye dusunuyodum. ulan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ZAAAAAAAAApata defans cok kotu.hala inatla neill ön libero oynuyor defans bu adamlara karşı cok ağır kalıyor yani deminki pozisyonlar ofsayt deildi ofsayt verdi hakem aslında iyi başladık ama işte.hagi sanırım sizde cenk bizde anıl demek için böyle yaptı insuayı oynatsa hakandan daha hızlı culio ve stancu cok iyiler ama seviyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 lütfen birisi bana sabrinin orta sahada oynamadığını söylesin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 al işte yine iyi başladık yine golü yedik. zapataya bak yaa cenk tosunu da kaçırdık ya, adam coşacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sabri ortasahada sağbekten daha iyi oynuyor suan problem o değil.defansımız çok ağır suan haginin salaklıgı aykutu bile oynatsa kalede, insuayı oynatmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben de tam stancunun pozısyon sankı penaltı ve oyunu soğutacak bi ayhan yok ve gs iyi başladı dicektim dıcektım gol oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 penaltı değil o pozisyon fakat hakkaten golü bulurduk öyle diyim ama işte haginni cana ve hakan baltayı defansta oynatma sevdası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 abi kadroda 5 yabancı var.insua yı oynatabilirdi.hagi ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar