L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya bakarmısınız hani masaustune sağ tıkladıgımız zaman özellikler yenile cart curt şeyler çıkıyo ya onların hepsinin bir harfının altında çizgi oluyo o nedir ? bilen varmı başlat a basın ordada var örn: çalıştır , bilg. kapat , ara , ayarlar ordakı harflerin altındaki çizgi ne anlama geliyor?[signature][hline]Dilimize sahip çıkalım yabancı ülkeler bize sahip çıkmadan !!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kısa yol olabilir mi bende öyle bişey yok ama mesela pc yi kapatırken Yeniden Başlat Kapat gibi yazıyor "K" ya basınca kapanıyor[signature][hline]imza ?
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Olmazsa alt tuşuyla birlikte kombine bas.[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 O menu açıldığında shift+(altı çizili harf) yaptığında o seçeneği mouse ile seçmisin gibi davranır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hee anladım tamam çok teşekkür ederim.[signature][hline]Dilimize sahip çıkalım yabancı ülkeler bize sahip çıkmadan !!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 davranır =)[signature][hline]imza ?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ayrıca masa üstüne tıklayınca çıkmıyor bende..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bende bişii sorcam şimcik nie eski üyelerin kayıt tarihi 18 kasım 2001 01:46 99 da forumlara girdiğimi hatırlarım pepelek e geçtikten sonra mı yenilendi üyelikler?[signature][hline]imza ?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Format[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet üyelikler sıfırlanmış o tarihte.. de ne alaka? :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 pepelekteykenmi olmuştu ?[signature][hline]imza ?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Merak konusu deilmi kardeşim merak ettim =)[signature][hline]imza ?
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Huahau :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 detaylarını çok merak ediyorsan ararsın forumlarda. daha önce çok söylendi. tam o gün ultimatr forumları taşınıp üyelikler resetlenmişti o yüzden.[signature][hline]imza günü
Öne çıkan mesajlar