Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

yani bana kalsa tabi schuterler reykardlar gitmesin

ama işte her zaman ilk kurban tdler oluyor

beşiktaştada yerli problemi var.simaolar q7 lere ayak uyduramıyorlar

hani öyle 1-2 takviyeyle düzelcek iş değil.yabancı kontenjanı ne durumda suan bilmiyorum ama iyi bi revizyon gerek

beşiktaş ve gsnin kabuk degiştirmesi lazım.birşeyler degişmeli baya birşeyler hemde

aurelio nobre nihat falan bunlarla başarı gelmez.artık lig harbi zor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

red gs'nın durumu daha parlak. onlar şu anda ne kadar kötü bir durumda olduklarının farkında.

çünkü bizde taraftarından yönetimine, teknik kadronun ve takım kadrosunun müthiş olduğunu düşünüyor pek çok kişi. bu uykudan uyanılıp gelecek sezon hamleler yapılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

avrupa birliğine girsek ne güzel eu sınırsız olacak, non-eu da 3 falan yeter zaten brezilyalısına.
Aslında o sistemi getirmek için Avrupa birliğine girmek gibi bir şart yoktur herhalde. "Bundan sonra böyle olacak kontenjan sistemi" diyip, o sistemi getirebilirler. Ama getirmezler tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nobre/nihat/Holosko/Tabata gibi gereksiz adamlardan kurtulmak gerekecek , sene sonu kiralık yolladıklarımızda gelecek yine kurtulmaya uğraşacağız, özellikle şu Nobre/Nihata verilen parara acıyorum. Ferraride yok görünürlerde 2.5 milyon alıp yatan bir futbolcu daha işte.

Yerlilerden iyi olanlar varda her dakika oynatamıyorsun işte, ismail oynamıyor, Necip'i niye oynatmaz ben hiç anlamadım. Geçen hafta Necip girince bayağı değişmişti oyun, şimdi yine aynı tas aynı hamam oynuyoruz. Şu Rıdvanı sağ beke monte etsin, Hilbert tribünde otursun, ibrahim yerine bir tane daha sol bek lazım. Birde açıkda gerektiğinde oynayabilecek türk adam lazım, yusuf vari bir türk de çok işe yarardı gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyir zevki olmayan bir ilk yarı geride kaldı. Schuster'ın hamlesini merak ediyorum zira önümüzdeki maçlar belli.

Toraman'a kart çıkmadı çünkü öncesinde yapılan faulü de vermemişti. Yine omurgasız hakem sendromu. Nobre'nin öküzlüğü de kartsız kaldı çünkü Ankaragücü önde.

Fernandes canla başla oynuyor, helal olsun. Sadece 3-5 attığımız maçlarda iş yapan forvet arkası Nobre'ye kanatta Almeida katıldı. Almeida'nın İbrahim'den iyi orta kesiyor olması düşündürücü. İbrahim demişken genç İbrahim, Necip neden kenarda çözebilene helal olsun. Hadi Ernst kırk yılın başı epik fail bir maç çıkardı da Bobo? Bobo ne zaman istenileni veremedi?

Hilbert Ekrem'e hiç girmiyorum. Ekrem'in hiçbir hali Hilbert'den iyi değil. Hilbert'in şu ortamda bek oynaması ise kaçınılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

biz bunları 2-3 hafta önce söylediğimizde ismail mükemmel bekti geleceğin yıldız adayıydı, üzülmez gelmiş geçmiş en iyi sezonunu çıkarıyordu, hilbert tekniği çok iyi olmasa da gayet yararlı bir bekti alman disipliniydi, Holosko çok yetenkli adamdı sadece formda değildi, Toraman milli takıma gitmesi şart bir adamdı, Sivok zaten dünya çapında defanstı. Hatta kiralık giden Tabata bile faydalı adamdı. Şimdi 2 maç kötü gidince asılıp kesildiler,bundan sonra 2 maç kazansa beşiktaş, yine biz söylediğimizde reddedilecek, bunlar süper adamlar olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

ekrem hiç bir zaman iyi bir oyuncu değildir zaten. burda bir ekrem aşkı var ama ekrem cidden oyun zekası olmayan bir oyuncu. çoğu zaman hızımızı kesen biri. çok yetersiz bizim için.

bizimkiler hafife alıyor rakiplerini, sıkıntı burada. rijhkard veya schuster'in hatta del bosque ve aragonese'in daha eskilerden hiddink'in, löw'ün tutmamasının sebepleri hep bir. Türkiye'de taktik filan yok. ne ligde, ne milli takımında. harala gürele oynuyoruz. en son avrupa şampiyonasında bilic'in açıklaması vardı maçtan önce. çözemedik hala ne yapıyorlar diye. sağ bek başlayan hamit, amc olarak maçı bitiriyordu. Bu lig hep böyleydi ve her zaman böyle olacak. Ancak bu tip td'ler çoğalırsa işte o zaman başarılı olur veya lig cidden zevkli hale gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir sikinti o degil, sikinti sizin td'nizin ligi hafife almasi.

ilk devrenin en iyi ikinci oyuncusu bobo ve ernst'ken, oynadigi her macta cok iyi performans gosteren necip varken; takimin solbeki cok kotuyken, stoperi cok kotuyken, yapilan transferler sonrasinda yapilan icraat bobo ernst necip uclusunun kesilmesi, onlarin yerine almeida aurelio fernandez/simao uclusunun konulmasi. bu da taraftar tarafindan ilk 1-2 hafta cok matah birseymis gibi anildi.

bunu bir hukumet partisi yapsa kendi adamini yerlestirdi dicem, o kadar sacma bi icraat.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

ekrem hiç bir zaman iyi bir oyuncu değildir zaten. burda bir ekrem aşkı var ama ekrem cidden oyun zekası olmayan bir oyuncu. çoğu zaman hızımızı kesen biri. çok yetersiz bizim için.

bizimkiler hafife alıyor rakiplerini, sıkıntı burada. rijhkard veya schuster'in hatta del bosque ve aragonese'in daha eskilerden hiddink'in, löw'ün tutmamasının sebepleri hep bir. Türkiye'de taktik filan yok. ne ligde, ne milli takımında. harala gürele oynuyoruz. en son avrupa şampiyonasında bilic'in açıklaması vardı maçtan önce. çözemedik hala ne yapıyorlar diye. sağ bek başlayan hamit, amc olarak maçı bitiriyordu. Bu lig hep böyleydi ve her zaman böyle olacak. Ancak bu tip td'ler çoğalırsa işte o zaman başarılı olur veya lig cidden zevkli hale gelir.
Schuster gibi hoca gelicekse hiç gelmesin abi,Schuster gerçekten kötü hoca Rijkaard gibi.

Real Madrid ve Barcelona'yı bana versinler bende şampiyonluğa oynatırım.

Çok iyi hoca her takıma birşeyler katan adamdır ama Schuster Beşiktaş'ın geleceğine zarar vericek kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes'in konulması mantıklı olabilir de diğerleri hakkında katılıyorum zaten. Ekrem'in bek olarak oynatılması, hilbert'in açık oynatılması garip geldi bana. onun yerine simao sağa çekilemez miydi?

3 kulvarda dinlendirirm diye düşünüyor dicem ama, şu an lige yeni başlamış gibiyiz. oyuncular birbirini yadırgıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...