yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Eli yüzü düzgün, bilindik güvenilir yorumların fln olduğu herhangi bir sitede en iyi 100 oyun gibi bir sıralama var mı? Oynıycak oyun arıyorum da şu sıralar top 100'den oynamadığım warsa onlara bakıyım önce mesela ign'de fln war böyle bir sıralama da çıkmamış oyunların hepsi maşallah sıralamaya girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Metacritic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 baldurs gate 2 1. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=5&mode=top&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc&official=all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Freespace 2 en birinci gerisi teferruat metacritic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gamespot'un listesi kolpa ya. yeni oyunların hepsi fix 9.5 alıyor, meat boy, braid, starcraft 2 felan kafana göre sırala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yeni jenerasyon direk grafiğe baktığı için önüne gelene oo süper oyun diyor. bilmezler ki asıl olay hikayede, olay örgüsünde biter. ben niye hala msx'de metal gear oynuyorum sanıyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 madem öyle bana güzel bi shooter rpg tavsiyesi verebilir msnz? Mass Effect ve Fallout'dan başka bişi, yani RPG öğeleri öyle aman aman olmasına gerek yok Freelancer gibi bişi de olur o da güzeldi gayet, hem aksiyon olsun hem ana ve yan görevler olsun yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Stalker serisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hangisinden başlamak lazım direk call of pripyat mı yok shadow of chernobyl'den mi başlamalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Clear sky ve pripyat gameplay olarak daha iyi ama chernobyl ile başla herseyini görmek istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bir listede ilk 25'de planescape torment, quake 2, sanitarium yoksa o liste faildir benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar