photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Kişisel değil ama onun gibi neyse :) Şimdi durum şu; etrafımda seslere karşı çok duyarlı dikkat bozukluğu olduğunu düşündüğüm insanlar var :) Mesela kardeşim: Adam resmen yan odada sakız çiğneyen insanın çiğneme sesinden sakız patlatma sesinden rahatsız oluyor ve sinirleniyor. :) Ayrıca yattığı zaman kapıları kapattırıp televizyonun sesini kıstırıyor iyice. Sora çalıştığım yerde telefonda konuşan insanların telefonundaki kişinin sesinden rahatsız olan yaptığı işe odakalanamayan biri var. Aksine bende yanımda halısaha maçı yapılsın horul horul uyurum. Varmı bu sorunun çözümü? yada böyle bir sorunu olupta profesyönel yardım alıp atlatan falan? Çünkü onların bu tutumu beni çileden çıkarmaya yetiyor bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yani sende mi gürültüden rahatsız olmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dövcen ya onu başka yardım gerek yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yan odadaki saat sesinden uyuyamayan bir insan olarak söylüyorum. Çok rahatsız edici olabiliyor seni etkilemeyen sesler. Abuk subuk bir sesten uyanınca da cinayet işleyebilecek ruh haline giriyorum. Bu insanlara iyi davran aman diyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Tamamda normal değil yani farkındasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Normal mi değil mi bilemem de "duymayan" insanlara feci özeniyorum onu söyleyeyim. Benimkisi normal değil ama ondan eminim. Mesela bilmemkaç sokak ötede yer kütürdeten aletin sesi geliyor ve çıldırtıcı bir ses bu benim için. Çocuk sesine falan hiç katlanamam aynı şekilde. Uyurken muhabbet falan ediliyorsa rahatsız olmam mesela, ama bağır çağır saçma sapan dış seslerle uyuyamam. Bence dernek falan kurmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bende de var aynı halt. Bende daha kötü sinir yapıyor hele bu sesin kaynağı bir insansa kavga bile edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 photographer said: Mesela kardeşim: Adam resmen yan odada sakız çiğneyen insanın çiğneme sesinden sakız patlatma sesinden rahatsız oluyor ve sinirleniyor. :) Ayrıca yattığı zaman kapıları kapattırıp televizyonun sesini kıstırıyor iyice. Kendimi gördüm kardeşinde :) bu durumdan aslından kendim de rahatsızım ama öbür türlü de uyumak mümkün olmuyor ne yazık ki.. kendi kendime yenmeye çalıştım bu durumu olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi anlıyorum tamam böyle bişey olabilirde kesin vardır bunu düzeltmenin bi yolu doktor falan saykotik bi olay değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 mp3 player & coffee. bir de sigaraya başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Griswold said: . Bence dernek falan kurmalıyız. bak burası mantıklı derneği kurun.Dernek gecesinde de yemeklere biraz zehir toptan temizlenir biter gider bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu durumun nedeni aklına taktıgı bi derdi,sorunu oldugunu gösterir.tamamen psikolojik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sese karşı aşırı duyarlılık bende de var.bazen dayanılmaz derecede rahatsız ediyor.hele ki damlayan musluk resmen rage i tavan yaptırıyor.bir otobüs yolculuğunda tam arkamdaki koltukta bebek sabaha kadar ağlamıştı bende sinirden ağladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben gayet duyuyorum bu tip saat tıkırtısı, tv sesi vs gibi şeyleri fakat gene de rahatsız olmadan uyuyorum. o konuda çok mutluyum. fakat bana da bir kez oldu. 1-2 gün boyunca hiç uyuyamadım. sonra bünye iflas etti uyudum ve düzeldim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dönemsel versiyonu psikolojik olabilir ama ben kendimi bildim bileli böyleyim, ruh sağlığı ile ilgili değil o yüzden. Bazı insanlar uykuya kolay dalar, uykuları derin olur, yanında borazan çalsan uyanmaz ; bazıları da böyle parmak şıklatsan tavana zıplayarak uyanır. Hormonlarla alakalı olmalı, kiminde az kiminde çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben iki seye uyuz oluyorum.. yanimda tasirdayarak burnundan nefes alanlara, ozellikle sinemada falan duyarsam direk o burnu kirasim geliyor. bide ust kat komsularinin topuklarini yere vura vura yuruyup gum gum ses cikarmalarina.. bigun gidip komsununda kafasini gozunu yaricam o olacak.. kendimi alistirmaya calisiyorum, buldugum cozum bu... baska yapilacak bisey yok sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi bende de sessiz ortam fobisi var, bana ufaktan hep ses olacak, bazen yatarken wow u açıp bırakıyorum mesela şehir içindeki seslerle falan uyuyorum süper oluyo. yalnızlık psikolojisi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dikkat bozukluğu var bende de daha doğrusu konsantrasyon eksikliği. bir şeye ciddi ciddi odaklanmam 1-2 saatimi falan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Myshkin said: dikkat bozukluğu var bende de daha doğrusu konsantrasyon eksikliği. bir şeye ciddi ciddi odaklanmam 1-2 saatimi falan alıyor. 1-2 saat ne abi uyurum ben :) sanırım kimse psikolojik destek alarak yenmemiş acaba ismi falan varmı bu durumun?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ya ders çalışmadan önce falan mesela 2-3 saat kitap okuyup öyle çalışınca her şeyi anlıyorum. direk ders çalışınca uzunca bir süre kafa yavaştan alıyor alıyor bir süre sonra açılıyor. böyle bir bünyem var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sesten değilde kendimden dikkatim dağılıyor bi tırnağımı yiyorum bi saçımı koparıyorum. bazen kolumu ısırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 anaaa deli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kesin çoçuğumu daha bebeklikten gürültülü ortamlara alıştırıp büyütücem. inadına tv sesini açıcam uyuyunca filan. hem kendine hem çevrene zarar biri oluyorsun gereksiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi bide böyle seslerden etkilenen bi insan hayvanlar gibi horluyosa!!! abi uyutmuyor yemin ederim yaa uyutmuyor herif beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Flassh said: sesten değilde kendimden dikkatim dağılıyor bi tırnağımı yiyorum bi saçımı koparıyorum. bazen kolumu ısırıyorum onun tamaminin adi http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder Obsessive compulsive disorder in varsa zaten once tirnak yiosun sonra sac mac kopariyon, level atliyosun yavas yavas. onune gecemiyorsan tedavi gor, benim arkadasimda vardi 30 dan sonra ciddi sikinti olabiliyor hocam.. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar