DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu sadece ön eleme sonra zaten kendi jürileri karar veriyor Yane biz 1 000 000 oy toplasak ta olur diye bir sey yok Ama iste anne yüregi Patilerden destek alalim dedik =oP Beni eski taniyanlarda su an kesin dumur dur bu kiz nolmus diye ahhahahah Ah ahhh Diab nirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sevimli çocuk. beğendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Wendigo said: sen haydar derken vermeyiz kizi derken oglan yasina giriyo yarin naber ;) aga kizi alip kactin dugunuu basamadik ki sopayla rencide etcektik eahea selincim bende ozledimde iste 4 5 sene oldu alanyaya gitmeyeli gitsem urucam sizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 of allahım çok şeker olmuş ! ayrıca anne-babasını kaçak olmalarından dolayı kınıyorum kın kın! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi beğende hemşerime benden geldi 56 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 beğendik , umarım görürüz reklamlarda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gokhan gelecege yatirim yapiyo olm sen oynatsana reklamda petibor olur cubuk kraker olur hep manken mi oynatcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 mankenlere baska seyler oynatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi kıza bak çakmaktaşlardan çakıl = bak soyadıda çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi sıpanın 1 tanesi 2 oy almış dayanamadım acıdım bende oy verdim kızmayın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cirkin abi o kiz mavi gozlu bi kiz var o cok seker kafasinn yarisi goz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi maşallah dünya tatlısı bu ya. Yalnız mr. tibetten önceki çocuk 2 tane like almış üzüldüm bayaa bi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi aynen çok duygulandım bende o duruma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu cocuk olmus =P hadi bakalim attik oyumuzu, kazanir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahah harbi tam çapkın :) ben gibi türk halkının çoğunda renkli gözü görünce sevme durumu var ama iş jüriye kalınca bi adım önde olacaktır bence, bakışa bak yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 63 ettirdim sanırım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu arada Derinsu Dinçer in birden fazla fotoğrafı var sanki :P teyzemin biri de güzel bebişlere nazar duası c/p lemeyi iş edinmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 72 falan oldu hadi maşallah. Çocuğunuz için siz çalışın kazanın o yesin :) bu yeni nesil anne babalarda çok beleşçi çocuk reklam yıldızı olacak onlar :) harcıycak .... :) Hadi kazanırsınız işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aile fotosu görmek istiyor gönül Wendigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu devirde hala face kullanmayan biri olarak like'layamadım ama maşallah maşallah çok tatlı yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tıkladım terazine dostum comment bilem attım :p pek şekermiş maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Çocuğu rahat bırakın kendi kariyerini kendi seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bende beğendim de çok mu geridesiniz ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 nası güzel bir awesome bakışı o hakikaten :D maşallah. keşke axel yerine barney koysaydınız adını ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar