Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk tecavüzüne 'hadım' önerisi

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Tam bir linç ikilemi.

Evet insanlar linç edilmeyi, hadım edilmeyi hakedecek kadar düşebilirler, ama verilen yargı suçlunun seviyesine düşmemelidir asla.

Medeniyet lütfen.

troll post değilse şuna katıldığımı yazmak istiyorum.

topicte herkes "evet hadım olmalı" gibi şeyler yazmış da, tecavüz sonuçta psikolojik bir olaydır.
siz bu psikolojiyi değiştirmediğiniz sürece isterseniz en ufak hata yapanı "burn the witch" metoduyla yokedin, bir faydası olmayacaktır topluma.

Loex said:

kafasını kessinler oc lerin bence ama

yinede çağdaş/avrupai insanlar beğenmiyceği için olmaz

şu şekilde bir "kan güdüsü tatmin etme" şeysi var.

Subroutine said:

Hayır niye gidipte neden insanlar sübyancılık yapar çocuk tecavüzü yapar diye düşünelim ki. Haaa adamlar haklı neyse salıverelim mi diyicez sonunda. Ya da ya yazık adama kızsızlıktan yapıyomuş kız bulalım çocuk tecavüzleri azalcak mı diyelim. geçiniz

Red said:

cocuk tecavuzculerine empati yapalım onları anlayalım bone a katılıyorum

"adamlar haklı, rahat bırakın onları" içerikli bir mesaj atmamış olmama rağmen şu topicteki kan güdüsü tatmin etme şeysinden ben de payımı almışım, adamlar direk saldırmış (bu arada subroutine kız mı?)
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı :
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızını...n erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :)

bunu şaka bile olsa düşünen adamlar var
Sosyal ağlarda paylaş

kinetik said:

alıntı :
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızını...n erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :)

bunu şaka bile olsa düşünen adamlar var

http://assets.shitbrix.com/hashed_silo_content/silo_content/233/resized/rapist-search-44055.jpg?1267080151
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamı hadım edim topluma salınca ne olacagını düsünüosunuz ki?? bu adamın zaten dengesi bozuk, bu sefer gidip adam öldürmeye veya baska birsekilde topluma zarar vermeye baslar.

bu tür durumlarda en iyi ceza uzun süreli hapis bence.

uzun vadede bu toplumu egitmek ve evrime bi nebze de olsa dahil etmektir en iyi çözüm.

kaldı ki bu ülke bu kadar baskıcı yönetildigi sürece, suçların azalacagını ummak saflıktan baska birsey deildir. "ahlak yozlasması"yla sucladıgımız ülkelerde eminim bu tür suc oranları cok cok daha düşüktür. oysa bundan beter ahlaksızlık mı olur??
Sosyal ağlarda paylaş

kinetik said:

wat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...