Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adalet sistemi iyi olsun veya olmasın, ben karsıyım. sıradan bir şeriat kanunundan farkı yok gibi. suçu hangi organınla işliosan gidio işte resmen. nesi farklı ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ceza dedigin oyle olur, hapse atalim orda yatsin sacmasapan bi sistem. HAMMURABI REIS USUYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lvl 1 hadım lvl 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aquila said: ceza dedigin oyle olur, hapse atalim orda yatsin sacmasapan bi sistem. HAMMURABI REIS USUYORUZ! It gibi calistirilsin herhangi bir iste/konuda diyorum ben de onu yapabilecek babayigit yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 madenlere gonderilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/236/b03/f4d/567/027/462/eb1/350/0de/96a/1f_450xNULL.jpg Ceviz kıracağı di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 olitere said: lvl 1 hadım Bunu dirty jobsta atı kısırlaştırırken görmüştüm rrezalet birşey sunucuda izleyicilerde ata acıdı lan kadınsa baya zevk alıyodu testisleri koparırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xunn said: Tam bir linç ikilemi. Evet insanlar linç edilmeyi, hadım edilmeyi hakedecek kadar düşebilirler, ama verilen yargı suçlunun seviyesine düşmemelidir asla. Medeniyet lütfen. troll post değilse şuna katıldığımı yazmak istiyorum. topicte herkes "evet hadım olmalı" gibi şeyler yazmış da, tecavüz sonuçta psikolojik bir olaydır. siz bu psikolojiyi değiştirmediğiniz sürece isterseniz en ufak hata yapanı "burn the witch" metoduyla yokedin, bir faydası olmayacaktır topluma. Loex said: kafasını kessinler oc lerin bence ama yinede çağdaş/avrupai insanlar beğenmiyceği için olmaz şu şekilde bir "kan güdüsü tatmin etme" şeysi var. Subroutine said: Hayır niye gidipte neden insanlar sübyancılık yapar çocuk tecavüzü yapar diye düşünelim ki. Haaa adamlar haklı neyse salıverelim mi diyicez sonunda. Ya da ya yazık adama kızsızlıktan yapıyomuş kız bulalım çocuk tecavüzleri azalcak mı diyelim. geçiniz Red said: cocuk tecavuzculerine empati yapalım onları anlayalım bone a katılıyorum "adamlar haklı, rahat bırakın onları" içerikli bir mesaj atmamış olmama rağmen şu topicteki kan güdüsü tatmin etme şeysinden ben de payımı almışım, adamlar direk saldırmış (bu arada subroutine kız mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 su uyur bone uyumaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gecenin nerdeyse 4ünde sebebini merak ettiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 iteration mı desem paradoks mu desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 NolaxThensbane said: olitere said: lvl 1 hadım Bunu dirty jobsta atı kısırlaştırırken görmüştüm rrezalet birşey sunucuda izleyicilerde ata acıdı lan kadınsa baya zevk alıyodu testisleri koparırken Off tekrar izliyim dedim, başıma ağrılar girdi izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Haha üzmez Anırıyordu televizyonda şeriat şeriat kafasını kesmek lazım bunların 14 yaşında çocuğa yaltanmak nedir herp herp derp derp diye 3-5 gün sonra kendi boku çıktı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.penguen.com/content/Kapak/penguen_kapak420.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sabah radyoda dinledim gelirken ilaçla testeronu azaltılıcakmış daha mantıklı bide zaten bu suçlardan hapse girenler doğduğuna pişman oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sonuçları yok etmek değil asıl nedenleri yok etmek lazım. siz hiç hamamböceğinin yuvasını hedef alıp ta kökten çözüm sağlyan reklamlar izlemediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 alıntı : Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızını...n erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :) bunu şaka bile olsa düşünen adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cevab veremedim şu üstteki paragrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kinetik said: alıntı : Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızını...n erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :) bunu şaka bile olsa düşünen adamlar var http://assets.shitbrix.com/hashed_silo_content/silo_content/233/resized/rapist-search-44055.jpg?1267080151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tecavüz ettiğin kızla evlenince hapisten kurtulduğun bir yasa da vardı. aynı kadın milletvekilleri buna da evet demişlerdi di mi yasakla değil eğitimle hizaya getirmenin kalıcı olacağını bakalım ne zaman idrak edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yahu adamı hadım edim topluma salınca ne olacagını düsünüosunuz ki?? bu adamın zaten dengesi bozuk, bu sefer gidip adam öldürmeye veya baska birsekilde topluma zarar vermeye baslar. bu tür durumlarda en iyi ceza uzun süreli hapis bence. uzun vadede bu toplumu egitmek ve evrime bi nebze de olsa dahil etmektir en iyi çözüm. kaldı ki bu ülke bu kadar baskıcı yönetildigi sürece, suçların azalacagını ummak saflıktan baska birsey deildir. "ahlak yozlasması"yla sucladıgımız ülkelerde eminim bu tür suc oranları cok cok daha düşüktür. oysa bundan beter ahlaksızlık mı olur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kinetik said: Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızını...n erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :) wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tehlikenin farkında mısınız? herhangi bir türk kızı sizi azıcık kapris sonucunda testislerinizden edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kardeş 1den fazla o duruma düşüyorsa testisleri hiç taşımasın zaten o mallıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar