Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk tecavüzüne 'hadım' önerisi

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

kisasa kisas ister deli gonulde ceptelefonuna atilan darbe.doc dosyalari ile insanalrin icerde tutuldugu bir yargi sistemine sahip bir ulkede yasiyorsunuz

geri donusu olmayan bu tip yaptirimlari unutun bu hukuk sisteminde, yoksa yarin birisi emniyette bilgisayariniza 12 YEAR OLD ASIAN SCHOOLGIRL.avi yi cakar, bosu bosuna gider ekipman
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben burdayım. Çocuk tecizcisini hadım etmekle şeriat gelecekse gelsin, np. Çocuk tacizi diyoruz, çocuk.

12 yaşında kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek için yanıp tutuşan zihinlerden bahsediyoruz. ŞERİYAT LÖLÖLÖ'ye sığmayacak bişey bu.

Bu olmaz cunku;

DynamicK said:

taciz diyip sucsuz birisini suclu bularak hadim ederler 1 sene sonra da aa pardon o degilmis buymus dediklerinde save ettigin bolumden devam edebiliyor musun oyuna?
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bence suçu anne ve babalarda aramalıyız
şaka bi yana
verseler bana acımadan gırtlaklarını keserim.
hadıma falan gerek yok

Hic hata olmayacak olsa ben de keserim lakin boyle bir yasa cikarsa en basitinden 2 gunde bir askeriyede fuhus yaptilar, coluk cocuk demeden ziktiler diye haber bile cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

bence doğru bir hareket. ilaçla değil kesme yoluyla yapsınlar public ortamda taksim meydanında falan.

çocuk tecavüzü ya da sübyancılığın nedenlerini bilmeden bu şekilde "TAKSİM MEYDANINDA ASACAKSIN BUNLARI!" mantığıyla gitmek, çocuk tecavüzlerinin önüne geçmez.

mantıksız o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

mascio said:

bence doğru bir hareket. ilaçla değil kesme yoluyla yapsınlar public ortamda taksim meydanında falan.

çocuk tecavüzü ya da sübyancılığın nedenlerini bilmeden bu şekilde "TAKSİM MEYDANINDA ASACAKSIN BUNLARI!" mantığıyla gitmek, çocuk tecavüzlerinin önüne geçmez.

mantıksız o yüzden.

what ?
kafanmı iyi senin ya ? hahahaha
adam nedenlerini bilmeden demiş
lan nedenimi var dingilmisin ? sapıklık işte
başka ne nedeni olur ?
psikolojisi bozuksada siktirsin gitsin yatsın bi deli hastanesinde. geçerli bi nedenim var diye çocuklara tecevüzmü edeyim.
iicene beynin sulanmış senin ankara havalarından
Sosyal ağlarda paylaş

olay bence cinselliğin rahatlığı değilki.bu çok ayrı bi sapıklık

90 nesli ile birlikte cinsel özgürlük gayet var.yani yeni nesilde abazalıgın azalıcagını düşünüyorum

bu eski kafalı sapıklardanda bu şekilde kurtulunuabilir

ayrıca bu olayın köküne inip herşey çözülse tabi güzel olur ama polyanna bile düşünmez bunu

sapıklar tecavuzculer her ülkede cıkıyor.onlarında mı cinsel ozgurlugu yok yada kökten eğitimsizler.yani tamamen çözülecek bir problem değil bu.bu tarz cezalar göz korkutur.tecavuz edip 2sene yatarım cıkarım gibi bi adalet olursa engelemeyezsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...