Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk tecavüzüne 'hadım' önerisi

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

kisasa kisas ister deli gonulde ceptelefonuna atilan darbe.doc dosyalari ile insanalrin icerde tutuldugu bir yargi sistemine sahip bir ulkede yasiyorsunuz

geri donusu olmayan bu tip yaptirimlari unutun bu hukuk sisteminde, yoksa yarin birisi emniyette bilgisayariniza 12 YEAR OLD ASIAN SCHOOLGIRL.avi yi cakar, bosu bosuna gider ekipman

haklı adam. masum birinin takımlarının gittiğini düşünün. üstüne bir de masumluğunun ispatlandığını da düşünün takımlar gittikten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

kisasa kisas ister deli gonulde ceptelefonuna atilan darbe.doc dosyalari ile insanalrin icerde tutuldugu bir yargi sistemine sahip bir ulkede yasiyorsunuz

geri donusu olmayan bu tip yaptirimlari unutun bu hukuk sisteminde, yoksa yarin birisi emniyette bilgisayariniza 12 YEAR OLD ASIAN SCHOOLGIRL.avi yi cakar, bosu bosuna gider ekipman
Sosyal ağlarda paylaş

olay:
said:
çocuklara karşı işlenen cinsel suçlar hakkındaki ve Cinsel Dokunulmazlığa Karşı İşlenen Suçlarla ilgili maddelerde değişiklik

yargı:
said:
.Yasa teklifine göre, tecavüz suçu birden fazla ise zanlı ilaçla hadım edilebilecek.

başlık: Çocuk tecavüzüne 'hadım' önerisi

helal team.
Sosyal ağlarda paylaş

hadım ettiğiniz adamın o olaydan sonra rahat durmasını nasıl beklersiniz? ne garantisi var başka bir şeyler yapmayacağının? ayrıca çocuk değil de reşit yaşta birine tecavüzün suçu ne olacak bunun yanında peki?

hırsızlık yapanın da elini keselim oldu olacak? zinayıda kırbaçlarız. adam öldüreni de kazığa mı otuturuz artık naparız bilmiyorum.

mantıksız önerilerle gelmek yerine akla uygun bir şeyler sunulmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

aluriel haklı
idam olmalı kesinlikle
asıcaksın olucak biticek işte kasmaya gerek yok
hatta asma bile
iğne ile ver zehiri
hoop gitsin

simdi o zehirler pahalıdır degmez bence, direk aynı yerde asıcan hepsını masraftan kurtulucan ama dedigim koşulları hesaplamalı işte insan. 18-17 olmaz o kadar sert tepki uyarıp bile gonderebılırsın tecavüz degil ama normal ilişkiyse ve ceza sadece 18 yasın altında kız dıye ıse 18-17 durumunda sorun bıle gormuyorum cok fazla ama 62-17 olunca ucurumdan asagı atıp beleşe getırebiliriz idamı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kimin fikri nedir anlamak için bir iki kere baştan sona okudum konuyu.. bazıları konunun başında farklı, sonunda farklı düşünüyor ne bu şimdi?

benim fikrimse mahkeme kararı değil jüri gibi bir heyet in vereceği çok geniş kapsamlı ve güvenilir bir sistem olursa kontrollü hadım (testesteron seviyesi düşürülerek) yapılan bir ceza uygun olabilir. sonuçta çocuğa tecavüz eden birisinin toplum açısından sıkıntıları büyük bu adamı hapse atsan nolacak sonuçta hayatı yanmış bi çocuk olduğu için biraz da "can yakmak" belki kabul edilebilir olabilir. yine de pek emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

abi şimdi çocuk tecavüzcüsüne hadım uygulanması önerilmiş de
normal tecavüz daha mı kabul edilir bişey? komple tecavüzcülere karşı bir uygulama yapılması gerekmiyor mu?

öyleymiş zaten

Cinsel saldırı suçundan, çocukların cinsel istismarı suçundan veya reşit olmayanla cinsel ilişki suçunun nitelikli halinden hapis cezasına mahkum olanlar, cezanın infazı sırasında ve koşullu salıverildikleri takdirde, denetim süresi içinde; testosteron etkisini önemli ölçüde azaltıcı tedaviye tabi tutulabilecekler, tedavi amaçlı programlara katılmakla yükümlü kılınabilecekler, suçun mağdurunun oturduğu ve çalıştığı yerleşim bölgesi dışında başka bir yerde ikamet etmekle yükümlü kılınabilecekler. Bu suçların birden fazla işlenmesi halinde, bu kişilerin, söz konusu tedavi ve yükümlülüğe tabi tutulması zorunlu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

hadım ettiğiniz adamın o olaydan sonra rahat durmasını nasıl beklersiniz? ne garantisi var başka bir şeyler yapmayacağının? ayrıca çocuk değil de reşit yaşta birine tecavüzün suçu ne olacak bunun yanında peki?

hırsızlık yapanın da elini keselim oldu olacak? zinayıda kırbaçlarız. adam öldüreni de kazığa mı otuturuz artık naparız bilmiyorum.

mantıksız önerilerle gelmek yerine akla uygun bir şeyler sunulmalı.

Nasil bir cözüm düsünürdün? Cocuga tecavüz eden bir insana nasil bir cezayi uygun bulurdun merak ettim. Atalim hapse, sayili gün cabuk gecer ne de olsa...

Hem hadim edip hem ömür boyu hapse aticaksin. Baktikca hatirliycak. Bazi seylerin affi yoktur benim icin. Pardon elim kaydi degil ki bu.
Hirsizlik yapmakla cocuk tecavüzünü ayni kefeye koymak gercekten iyiymis.
Adam öldüreni idam etmek de en dogru yöntem bence.

Bu arkadasa cocuk tecavüzüne karsi akla uygun mantikli bir ceza önerisi verirmisiniz rica etsek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...