adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 idam abi direk idam çocuk tecavüzcüsünün yaşamaya hakkı yoktur zaten öldür gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi git ömür boyu hapis falan yap hadım ne ya. adamların aklının sadece oraya çalıştığının ispatı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Napolyonn said: bi de şu var hadım edilince hormonda salgılanmıyo eski gözü dönmüş sapığı bi çiçek çocuğa dönüştürme imkanı da var. sopa takar diyenlere bu sözüm. ha hormonlar bizi sapiklastiriyor yani. cinsel arzu ile sapikligi birbirinden ayirmak lazim. birini sag elle de cozersin, digeri hastalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Geri dönüşü olmayan cezalar her zaman aptalcadır. Geri dikebiliyosan yerine gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahmedinejad said: Napolyonn said: bi de şu var hadım edilince hormonda salgılanmıyo eski gözü dönmüş sapığı bi çiçek çocuğa dönüştürme imkanı da var. sopa takar diyenlere bu sözüm. ha hormonlar bizi sapiklastiriyor yani. cinsel arzu ile sapikligi birbirinden ayirmak lazim. birini sag elle de cozersin, digeri hastalik. her hormon salgılayan sapık oluyor dememiş sapıklığa hormonlar sebep oluyor demiş. ilkokulda kümeleri gördük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.kazete.com.tr/images_haber/2009/09/16/16_hukuk_huseyin_uzmez.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adamınbiri said: idam abi direk idam çocuk tecavüzcüsünün yaşamaya hakkı yoktur zaten öldür gitsin bu da durumdan duruma degişir bence 18 yaşında erkegin 17 yaşında kız arkadaşıyla yatması sonrası ayrıldıklarında kızın tek suç duyurusu o cocugun cocuk tecavüzcüsü kapsamına girmesine neden olur. Hepimiz cocuk tecavüzü diyince 13 yasında kıza falan sanıyoruz ama bu olayın cogunlugu 15-18 yas arası ınsanlarda oluyor bence sınırlamalar olabilir 25 yasın uzerınde adam yapıyosa su 17 yasında kıza olmussa su vs gibi seyler olabilir. Yani o detaylarını bilmem boyle midir ama 18 yasında erkegın 17 yasında kızla yatması ile 62 yasında amcanın 17 yasında kızla evlenmesi aynı sey degıldır gibime gelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 pasta ben her hormonu olan sapik mi olur demisim? fail etmeye calisirken bi okusaydin be güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bana versinler ben gırtlaklarını keseyim çocuk sapıklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Tam olarak öyle dediğini zannetmişsin adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Pasta said: her hormon salgılayan sapık oluyor dememiş sapıklığa hormonlar sebep oluyor demiş. ilkokulda kümeleri gördük mü? ahmedinejad said: ha hormonlar bizi sapiklastiriyor yani. ilk okulda okumayi ogrenseydin keske bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 her hadım edilen sapık için bir fidan dikilsin türkiye çöl olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Birader sen öyle dedin demiyorum adamın öyle dediğini zannetmişsin küme biliyo musun diyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben genel olarak tecavuzculere çok ağır ceza verilmesinden yanyım hele böyle 2-3 yaşındaki 5 yaşında 10 yaşındaki kız erkek cocuklara tecavuz edenlere hadım bile yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @pasta he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geriye dönüşü mümkün olmadığından arada masumların da canını yakabileceği için hayır dedim; ama aslında çok mantıklı ve fransa'da falan uygulanan bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Beyler bir daha kimse bana balonlulara iyi davranın demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 böyle yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Tecavvüzün cezası müebbet olmalı. Ama işte "allahıma yalvardım" diyince çıkmicak adam sürünücek orda ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mithat said: adamınbiri said: idam abi direk idam çocuk tecavüzcüsünün yaşamaya hakkı yoktur zaten öldür gitsin bu da durumdan duruma degişir bence 18 yaşında erkegin 17 yaşında kız arkadaşıyla yatması sonrası ayrıldıklarında kızın tek suç duyurusu o cocugun cocuk tecavüzcüsü kapsamına girmesine neden olur. Hepimiz cocuk tecavüzü diyince 13 yasında kıza falan sanıyoruz ama bu olayın cogunlugu 15-18 yas arası ınsanlarda oluyor bence sınırlamalar olabilir 25 yasın uzerınde adam yapıyosa su 17 yasında kıza olmussa su vs gibi seyler olabilir. Yani o detaylarını bilmem boyle midir ama 18 yasında erkegın 17 yasında kızla yatması ile 62 yasında amcanın 17 yasında kızla evlenmesi aynı sey degıldır gibime gelıyor. onuda ayarlasınlar işte hatta bildiğim kadarıyla amerikadaki sistem şu şekilde 17 yaşında biri 18 yaşında biriyle birlikte sorun olmuyo 16 da 17 ile bu şekilde bi sistem getirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kisasa kisas ister deli gonulde ceptelefonuna atilan darbe.doc dosyalari ile insanalrin icerde tutuldugu bir yargi sistemine sahip bir ulkede yasiyorsunuz geri donusu olmayan bu tip yaptirimlari unutun bu hukuk sisteminde, yoksa yarin birisi emniyette bilgisayariniza 12 YEAR OLD ASIAN SCHOOLGIRL.avi yi cakar, bosu bosuna gider ekipman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Pasta said: Tecavvüzün cezası müebbet olmalı. Ama işte "allahıma yalvardım" diyince çıkmicak adam sürünücek orda ölene kadar. Allahına kurban senin ben. Ekşi boyle 10 post atıyosun kontrol edıyor oyle alıyor falan ya. Bizde başlasak ya beyler aslında, guzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abicim hüseyin üzmez e gönderme yaptım. Tipe bak ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 övmüş lan o da işte. öğlen atarı yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Pasta said: Abicim hüseyin üzmez e gönderme yaptım. Tipe bak ahah. insanları anlıyamıyosan biz toplum olarak sana bir fayda saglıyamayız . Recetene ılkokul 1-2-3 tekrar yazıyorum bunları alıyorsun sonra tekrar beni goruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar