lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit said: yani bu terör örgütüne bile gitse adamlar kültürlenir hiç değilse. kültürlü terör örgütü çıkar karşımıza. hmm. bu iyi birşey olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 raze kardeş meil ulaşmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben size bir özel mesaj attım ama gördünüz mü bilmiyorum, neyse abonelik başlattım bir tane okul için. giysi/kitap için bir tarih vermeyeyim, ne var diye bir bakmam da gerekecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 öss kaynak kitaplarımı bulayım yollarım ben de muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Masquerade said: öss kaynak kitaplarımı bulayım yollarım ben de muhtemelen. uzun zaman önce girdiysen össye boşa yollama.sistem ne taklalar attı.bi yararı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 raze evet gördüm.sonunda sizide ikna edebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marl0_on said: öyle bile olsa g ile ğ arasındaki farkı bilirdin muhtemelen. konu için; doğruluğunu nasıl onaylıcaz bunun? işin aslı pek bir güvenim yok yardım kampanyalarına filan. En güzeli gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz insanlara elden yardım yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Seni duyan da yardimsever sanicak Valhalla. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecko said: okuduğum kitapları ve üniformamı falan bağışlamıştım torbaya koyup okulun kapısına kadar bıraktım müdür yardımcısı falan gördü bile, ne teşekkür etti ne de yardımcı olalım falan biliyo ne getirdiğimi ama tenezzül bile etmiyor bakmak için kahve içmek daha işine geliyo çünkü o yüzden götürmeyin yakın gitsin. Müdür sana teşekkür etsin diye mi bağış yapıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Madalya beklemis yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marveloth said: Seni duyan da yardimsever sanicak Valhalla. lol :D Yapmadığımı nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Lanet olasi federalin tekisin de ordan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yo dostum yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Xaenin said: gecko said: okuduğum kitapları ve üniformamı falan bağışlamıştım torbaya koyup okulun kapısına kadar bıraktım müdür yardımcısı falan gördü bile, ne teşekkür etti ne de yardımcı olalım falan biliyo ne getirdiğimi ama tenezzül bile etmiyor bakmak için kahve içmek daha işine geliyo çünkü o yüzden götürmeyin yakın gitsin. Müdür sana teşekkür etsin diye mi bağış yapıyorsun sen? 2. postumu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marveloth said: Madalya beklemis yazik... devlet nişanı bekledim şu tarz bir şey vereceklermiş bende vazgeçtim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Söylendimi bilmiyorum ama okulun telefon numarası bu: 0 452 694 51 07-52 09 Yarın arayıp soracağım, doğruysa bu konuyu kapatıp, güzelce tekrar yazıp, yardım edelim diyorum. Yardım gerektiği gerçek ama; kütüphaneleri yeni açılıyormuş, sadece bu kadarcık: http://img694.imageshack.us/img694/6936/59029518.jpg Yardım edebiliriz her şekilde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben çoktan aradım, konuştum müdür yardımcısıyla. Gerçekten ihtiyaçları var anladığım kadarıyla. Elimden geldiği kadar göndereceğim birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben hasta ruhluyum biraz, eski kitap giysi falan atmiyorum, sakliyorum. Elimden gelse eski kiz arklari falanda tikardim bi odaya saklardim ama guvenlik guclerinden cekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=253360007164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 okuzler ya, köylü ahmeti koymuşlar sadkfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bizimkiler Van'ın köylerine filan gönderdi hep kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 3 sayfa "ğ" "g" olayını konuşmussunuz ya ...millet trollücem diye harbiden komik duruma düşmeye başladı son günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şu başlık düzeltilip ciddi olmayan mesajlar temizlense, eli yüzü düzgün bi topic haline getirilse çok iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar