husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sayın yardım severler arkadaşlar Okulumuzun kırsal bölgede olması bizleri ve çocukları olumsuz yönde etkilemektedir. Bölgemizde yaşayan insanların büyük çoğunluğu maddi imkânsızlıklarla mücadele etmekte. Hatta bazı veliler bu sebepten çocuklarını okula göndermemekte. Okula devam eden öğrencilerin çoğunluğunun ihtiyaçlarını yerel imkânlarla karşılamaya çalışmaktayız. Ülkemizin geleceği için gençlerin öneminin sizler tarafından da öncelikle dikkate alındığının farkındayız. Okulumuza sağlayacağınız her türlü imkân yerine ulaşacağından şüpheniz olmasın.Okul mevcudumuz 320 bu yıl 32,bir önceki yıl 40’ın üzerinde kendi imkânlarımızla öğrencilerimizi üniversiteli yaptık. Haftanın yedi günü öğrencilerimizi sınavlara hazırlamak için kurs düzenlemekteyiz. Ancak bu konuda da materyal sıkıntısı çekmekteyiz. Kütüphanemizi yeni kurduk,çok sayıda kitaplara ihtiyacımız var.dolabınızda kullanmadığınız ğiyim elbiseleriniz varsa onlarıda yollayabilirsiniz,arkadaşlarınızda olabilir,ihtiyacı olan çok sayıda öğrencilerimiz var.Sizlerin eğitime verdiği desteği bildiğimizden, bizlere bu konularda yardımcı olmanızı temenni eder, personelim ve öğrencilerim adına teşekkür eder, saygılar sunarım. Kabataş Lisesi Kabataş/ORDU HÜSNÜ ÇELİK 05557171919 Faks: 04526945209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 inb4 sen, sen, sen, hepiniz... note to mods: abiler, basligi duzeltip, stikileyip, guzel bir yardim kampanyasi atmosferi olusturabilir miyiz, kkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 husnu said: Kabataş Lisesi Kabataş/ORDU HÜSNÜ ÇELİK Bunu gidecek adresi olarak yazsak kolinin üstüne yeterli oluyor mu? Eski aylık dergiler (atlas vb) işinize yarar mı? Matematik Dünyası Dergisi aboneliği üstlensek bu dergi işinize yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 in b4 http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben koyacaktım be Viktor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Köylü Ahmet ya, of. Köylü Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben hepsini verdiydim zate, ama kıyafet oluyor hep gönderecek sağa sola. sticky olsun bu topik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 okuduğum kitapları ve üniformamı falan bağışlamıştım torbaya koyup okulun kapısına kadar bıraktım müdür yardımcısı falan gördü bile, ne teşekkür etti ne de yardımcı olalım falan biliyo ne getirdiğimi ama tenezzül bile etmiyor bakmak için kahve içmek daha işine geliyo çünkü o yüzden götürmeyin yakın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 raze tabiki olur.ama diğer arkadaşlar konumuzla alakalı olmayan şeyler yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 troll, degilse daha kotu gerci. personelim lafi gectigine gore mudur gibi bisey arkadas. nerde olursa olsun bi ogretmen gelip yumusak g ile giyim yazmaz, giyim elbisesi gibi garip tamlamalar kullanmaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 internete hoşgeldin. kişisel alma dergi üyeliğini birazdan başlatırım da koli işi biraz uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gecko neden böyle konuşuyorsun. senin başına ğelen talihsiz bir vaka.peki ğötürdüğünüz okul öğrencilerinin ihtiyacı varmıydı.oradaki idarecinin size yapmış olduğu terbiyesizlik.belkide o ğötürmüş olduğunuz eşyalara gerçekten ihtiyacı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nekadar sürebilir.arkadaşlarınızdan da toplayabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Gerçek ise; Bir öğretmenin Türkçesi nasıl bu kadar bozuk olabilir? Noktalama işaretleri yanlış, noktadan sonra boşluk yok, büyük harf ile başlamak yok. "Ğiyim eşyası" gibi bir tabir ne demek? Mutlaka yardım yapılır tabi ama okul adresini tam olarak yazarsanız daha iyi olur kanaatindeyim. Bu gibi durumların, yardımı seven toplumumuzu kandırmaya yönelik kullanımına çok açık olduğunu söylemek lazım. Diğer alternatifi düşünmek bile istemiyorum. Komik olamayacağı gibi gereksiz de. husnu said: gecko neden böyle konuşuyorsun. senin başına ğelen talihsiz bir vaka.peki ğötürdüğünüz okul öğrencilerinin ihtiyacı varmıydı.oradaki idarecinin size yapmış olduğu terbiyesizlik.belkide o ğötürmüş olduğunuz eşyalara gerçekten ihtiyacı vardı. abavvv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 F klavye kullanıyordur belki; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 En azından her ikisinde de space var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arkadaşım gerçekten g yi iyi bulmuşsun seni tebrik ederim.bu büyük bir başarı çok dikkatli okumuşsunuz.idareci yada öğretmem olmam sizin için çokmu önemli belki bir okul aile başk.yım.ilk okul mezunuda olamazmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 öyle bile olsa g ile ğ arasındaki farkı bilirdin muhtemelen. konu için; doğruluğunu nasıl onaylıcaz bunun? işin aslı pek bir güvenim yok yardım kampanyalarına filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 husnu said: arkadaşım gerçekten g yi iyi bulmuşsun seni tebrik ederim.bu büyük bir başarı çok dikkatli okumuşsunuz.idareci yada öğretmem olmam sizin için çokmu önemli belki bir okul aile başk.yım.ilk okul mezunuda olamazmıyım. izin verdim, olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 okulun nette adresi var, oradan mail, telefon ulaşırım artık gerçekten yardım ihtiyacı varsa. gitti en temiz duyğularım qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neden şimdi aramıyorsunuz.04526945209/04526945107 kabataş lisesi/kabataş/ordu ordu kabataş lisesi yazarsanız sitemiz çıkar.fotoğraflarada bakarsanız yardımsever insanlarımızın okulumuzu hanği duruma ğetirdiğini ğöreceksiniz.sizleri tatmin etmem için daha ne yapmam lazım söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 okulun tabelası önünde elinde <3 paticik 09.02.11 yazan bir kağıtla foto çektirip buraya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 saçmalamasanız daha fazla yardım yapmıyosanız yapmayın ne bu troll sevdası yada bi kusur hata bulma sevdası. adam adresten tut telefona kadar vermiş. kullanmadığın kitapları göndereceksin. kitap gönderiyosun, yani bu terör örgütüne bile gitse adamlar kültürlenir hiç değilse. kültürlü terör örgütü çıkar karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kusura bakma kardeşim ben soytarı değilim.sizlere okulumuzun iki tlf no verdim,sitemizde okulumuz hakkında hertürlü bilğiye sahip olabilirsiniz dedik.yani bukadarda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit said: saçmalamasanız daha fazla yardım yapmıyosanız yapmayın ne bu troll sevdası yada bi kusur hata bulma sevdası. adam adresten tut telefona kadar vermiş. kullanmadığın kitapları göndereceksin. kitap gönderiyosun, yani bu terör örgütüne bile gitse adamlar kültürlenir hiç değilse. kültürlü terör örgütü çıkar karşımıza. Troll ustası konuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar