Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 said: Are PS3 Games Getting Serial Numbers? We Sincerely Hope NotSony is currently embroiled in a lawsuit against hackers who have managed to completely circumvent the PS3's security system. While that could be bad news for them, there could also be bad news in store for all of us. According to sources speaking with Dutch site PS3-Sense, Sony is preparing to implement a "serial code" security system for future PS3 game releases. This would operate much in the same way serial codes do for PC titles: each PS3 game would include a long code in the box that would have to be entered in order to play or install a game, and in this case that code could be entered on up to five consoles. While this may slow pirates down temporarily (as they'll surely find a way around it), it will definitely annoy consumers, not to mention retailers. What would happen to pre-owned game sales? What would happen when games can't be loaned out amongst friends? Those are two important hurdles lying in the path of any such plan. Contacted for comment, Sony tells Kotaku "We are looking at a few options", but are "not ready to confirm our next steps yet". hackerlari bahane ederek uzun suredir istah ve nefretle baktiklari 2. el piyasasina karsi bir hamle yapiyorlar sacmaligi dusunsenize, haftasonu arkadaslarinizla berabe royun oynamak icin aktivasyon hakki yakicaksiniz, konsol un PC den zerre farki kalmiycak tabi gerizekali sony pspgo ve yeni PSP ile bu niyetini zaten belli etmisti, bir adim daha gelmesi sasirtmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bu yaklasimlar sony'yi giderek daha da kucultur pazar payi olarak, farkinda degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 penth gelip gülecek size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 saçmalık ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nabız kontrolü bir halt yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sony bu isi yaparsa microsoftta yapmak zorunda kalicak merak etmeyin adsfasfd, it gibi birbirlerini yeselerde hepsi 2. el piyasasina kokten bi cozum bulmak icin kafa kafaya verip tartisiyorlar korsanin ikinci el den kaybedilen paraya kiyasla devede kulak kaldigini farkettiler artik, uyuyan yilanlar uyandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 insert sony here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 höst sonyden akp tarzı bir yaklaşım :) ama pek sanmıyorum, yememesi lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 niye yemesin anlamadim ki yane dunyanin en basit guvenlik sekli adamlar ikinci el piyasasini bitirmek istiyo arkadaslarla oynayamicaz felan martavainida umursamiyolar diyolar ki 5 hakkin war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abow, üzülürüm bak. Giderim alırım bi Xbox valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oyun kiralama hizmetlerini de yokeder bu. geniş bir sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Böyle birşey olursa satarım ps3'ü , inş yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 takas ve 2. elden kayıp korsanın 100 katı falandır gerçekten herhalde, korsan kullanan 1 lirada olsa almıyor 1000 lirada olsa. bi tane blogda güzel bir analiz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fakirler düşünsün 2. el almıyorum takas kiralama falanda sevmem jelatini ben açacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Red said: fakirler düşünsün 2. el almıyorum takas kiralama falanda sevmem jelatini ben açacam budur. taze acilmi$ dvd kutusunun kokusu.. douwe egberts'te bile yok o koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Esh said: Red said: fakirler düşünsün 2. el almıyorum takas kiralama falanda sevmem jelatini ben açacam budur. taze acilmi$ dvd kutusunun kokusu.. douwe egberts'te bile yok o koku. dvd ne ya koylu blue ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iyi dusunmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bide bende katiliyorum korsan alcak adam zaten ikinci ele de para vermiyo yane 30 lira ya oyun aaslicama 2 ay sna oynaim 50 60 liraya alirim oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bluray olunca kutu degi$iyo mu lan asdfa. dvd kutusu i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 deisiyo olm plastigi mavi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/731/731787/UntoldLegends_PS3box_FINALBOX_BDROM-CONCEPT_1157742666.jpg http://www.allproducts.com/plastic/bestpackage/Product-200942292920-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neyse fakir ikinci elcilere selam, pure kapitalizme devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ps3 ztn hardcore oyuncuya göre değil.her oyunu oynayan adamın saglam pcsi vardır orda oynuyordur benim laptop bir boku kaldırmıyor.oyun için sadece ps3 kullanıyorum.aldıgım oyunuda oynuyorum aylarca götürüyor ztn güzel exc oyunlarda ayda bir cıkmıyor. ps3 ü 2008 sonunda aldım.suan 23-24 tane oyunum var. 2 tanesi ps ile geldi ztn.rahat 4-5 taneside shoptodan aldıgım 10 poundluk oyunlar mirrors edge bourne lair falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ps3 hardcore oyuncuya gore diel yanlis bi bakis acisi aslinda evet pcde gaming apayri(fps rts felan) ama asiyon oyunlari icinde konsollar cok dha uygun bence grafik ayari yok aten mis aciyosun hersey full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yani bana keyif işi gibi geliyor ya. aslında dogru pc çok kasış .sistemin iyi olur ama oyunda illa bi sıkıntı olur.göçer lag olur bişi kitlenir konsol bu konuda çok rahat. fakat yinede ps3 hardcore işi gibi gelmiyor.ztn insanlar hala gamepadle fpsyi bile reddediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar