Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler ölüyorum ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SoulCube said:

geçmiş olsun.

teşekkürler

abi böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ya, boğazımı kusucam gibi geliyo. bi de kaburgalarım derime batıyo resmen iğne gibi.
Mesaj tarihi:
abi öyle müdür falan yok bizde kendi işim sayılır :( iğne falan yok mudur bi günlük idare etsin? yola falan çıkmam gerek bi de öğleden sonra
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

abi öyle müdür falan yok bizde kendi işim sayılır :( iğne falan yok mudur bi günlük idare etsin? yola falan çıkmam gerek bi de öğleden sonra

ağrı için alabilirsinde oda direk uyuşturabilir bi uyuyim diyebilirsin yolda

geçmiş olsun bir de
Mesaj tarihi:
Yatmaktan agriyodur kicin. Kalk gez dolas azcik. Bir dus al, sinuslerin falan acilsin. Sonra da gez dolas azcik. Ya da hareket et bir sekilde.
Mesaj tarihi:
di said:

Yatmaktan agriyodur kicin. Kalk gez dolas azcik. Bir dus al, sinuslerin falan acilsin. Sonra da gez dolas azcik. Ya da hareket et bir sekilde.

yok abi keşke yatabilsem, 8 den beri koşturuyorum iş güç. karabiberli bişeyler içirdiler şimdi iyi geldi biraz.
Mesaj tarihi:
teşekkürler arkadaşlar yaklaşık 11 saat uykunun ardından daha iyiyim diyebilecekken buna güvenip içtiğim sigara gırtlak boğaz ciğer ne varsa siltti attı. şu an yüksek çarpıntı ile uğraşmaktayım, bunu atlatınca hepinize benden nane limon.
  • Yeni Oluştur...