nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok hastayım ya, kalçalarım dahi ağrıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 grip olupta ayakta atlatını görmedim şu sıralar izmirde ne varsa 1 hafta yok direk yatak 2 tek rakı iç yat dinlen sonra terle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 işi napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SoulCube said: geçmiş olsun. teşekkürler abi böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ya, boğazımı kusucam gibi geliyo. bi de kaburgalarım derime batıyo resmen iğne gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dinlenmeden gecmiyor cidden ya. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nomsaR said: işi napcaz şuan gr... yim desen adamlar gelme der valla bizim müdür yatıyor işte bi haftadır geçen şöförlerin yarısı iptaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi öyle müdür falan yok bizde kendi işim sayılır :( iğne falan yok mudur bi günlük idare etsin? yola falan çıkmam gerek bi de öğleden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben yeni atlattım darısı sizin başınıza artık..geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geçmiş olsun, doktora falan görün çabuk geçmesini istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 2 senedir hasta olmuyorum lan sdf.bu arada kardeşim büyük geçmiş olsun çabuk atlatmanı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nomsaR said: abi öyle müdür falan yok bizde kendi işim sayılır :( iğne falan yok mudur bi günlük idare etsin? yola falan çıkmam gerek bi de öğleden sonra ağrı için alabilirsinde oda direk uyuşturabilir bi uyuyim diyebilirsin yolda geçmiş olsun bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermite sor o öldü de geri geldi ne yapılacağı bilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit full trübinlere oynuyor yea bırak onu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yatmaktan agriyodur kicin. Kalk gez dolas azcik. Bir dus al, sinuslerin falan acilsin. Sonra da gez dolas azcik. Ya da hareket et bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben o mantıkla hastalığımın başladığı gün gezdim gezdim gezdim, bişeyim yok benim dedim. Ertesi gün çok ateşli geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tylolhot veya theraflu pompala, getirdiği uykuya dayanabilirsen işe gidersin sanırım. veya acile git çok güzel iğneler basıyorlar ama o da uyku getirir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: Yatmaktan agriyodur kicin. Kalk gez dolas azcik. Bir dus al, sinuslerin falan acilsin. Sonra da gez dolas azcik. Ya da hareket et bir sekilde. yok abi keşke yatabilsem, 8 den beri koşturuyorum iş güç. karabiberli bişeyler içirdiler şimdi iyi geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 masaj ya ovdurt heryerini mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geçmiş olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 teşekkürler arkadaşlar yaklaşık 11 saat uykunun ardından daha iyiyim diyebilecekken buna güvenip içtiğim sigara gırtlak boğaz ciğer ne varsa siltti attı. şu an yüksek çarpıntı ile uğraşmaktayım, bunu atlatınca hepinize benden nane limon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nomsaR said: kalçalarım ağrıyo interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bende ölüyoum ya ne pis salgınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar