Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usturuplu içki içme tutorialı

DrunkDevil

Öne çıkan mesajlar

ciddi ciddi bana koymuyor bana etki etmiyor diyen adamla harbiden muattab olmuyorum.hele oturup içmem

ki bu sebeple kuzenimden sogudugum ben.anne tarafındandı.4-5 tane extra içti dili dolanıyor falan.kafam güzel değil alkol bana koymaz triplerine girdi ciddi.o günden beri konusmuyorum

kafan güzel olsa nolur gururun mu incinir hey allam

ayrıca bünye meselesi.düzenli alkol almıyorsan bi bira etki edebiliyor.ben mesela bayadır alkol agzıma sürmedim.şşimdi bi bira içsem fazla gelir.ama 2-3 gün içince içme sınırın yukseliyor

ha bi arkadaşım vardı.adam 10 tane bira içiyor üstüne rakı viski falan içiyordu herif hala ayakta durabiliyordu.ama hergun baya içiyordu bu lavuklar.bünye meselesi işte
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

in eddişın tu diz

içkiliydim ne yaptığımı hatırlamıyorum muhabbeti de kuyruklu yalan ya da bunu iddia edenlerin cidden çok az beyin hücresi var bence. en sağlam sarhoş olduğum vakitlerde dahi -süper salaklaşmış, gayet gerzekçe şeyler de yapmış olabilirim- ama ertesi gün ne yaptığımı mutlaka hatırlarım abi.

biri gelip kafası güzelken yapmış olduğu bir şeyi hatırlamadığını söylüyorsa o adam tehlikelidir. normalde yapmaya cesaret edemediği şeyleri alkolün verdiği umursamazlıkla ve cesaretle yapıp, sonuçlarından inkar yoluyla kaçmaya çalışıyordur. yemezler.

sarhoştum hatırlamıyorum kesinlikle yalan. yok öyle bi dünya. diyene inanmam. çünkü alkol komasına girdiim zaman bile her haltı hatırlıyodum. ama cidden koma sınırında yaptıım ve sölediim bazı bikaç ufak şeyi kesinlikle hatırlamadıımı sölemek zorundayım. o da zaten bilinç kapalı neyi hatırlıcan.

ama keşke sarhoştum hatırlamıyorum diyebilsek, keşke hatırlamasak. allahım aşırı aşırı sarhoşken yaptın şeylerden ne utanıyosun arkadaş asdas
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hatırlanıyor evet ama hatırlıyor olmanız hatırladığınız şeyleri yapmanıza engel olmuyor o an :)

Herkes her şeyi içemiyor bu arada, mesela en pis şeyleri içerim ama votkayla herhangi bir şeyi karıştırdığım anda yalan olurum ben. O nedenle 3 seneye yakın süre geçti içmiyorum votka falan.

Ayrıca redbull, burn tarzı içecekler tansiyonu normalden farklı insanlara sakıncalı. Yine aynı nedenlerden bu içeceklerle yapılan kokteylleri de içmiyorum; iç kanamaya, kalp krizine kadar yolu var. Ben iki kez sadece redbull içtikten sonra uyandım işe; şarıl şarıl burnum kanadı her seferinde durduk yere, alkollü kokteyline girmedim bile.

Benim sorumsa içtikten sonra nasıl uyuyabiliyorsunuz? Ben iki bira bile içsem uyuyamıyorum, net.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

in eddişın tu diz

içkiliydim ne yaptığımı hatırlamıyorum muhabbeti de kuyruklu yalan ya da bunu iddia edenlerin cidden çok az beyin hücresi var bence. en sağlam sarhoş olduğum vakitlerde dahi -süper salaklaşmış, gayet gerzekçe şeyler de yapmış olabilirim- ama ertesi gün ne yaptığımı mutlaka hatırlarım abi.

biri gelip kafası güzelken yapmış olduğu bir şeyi hatırlamadığını söylüyorsa o adam tehlikelidir. normalde yapmaya cesaret edemediği şeyleri alkolün verdiği umursamazlıkla ve cesaretle yapıp, sonuçlarından inkar yoluyla kaçmaya çalışıyordur. yemezler.

this
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
hatırlama mevzusuna gelince..
komalık olduysa hatırlamayabilir diye düşünüyorum fakat onun dışında; en azından kendimden biliyorum.. her şeyi hatırlıyorsunuz.. ne bok yediyseniz...

tabi kesinlikle bünye meselesi.. belki d hatırlamak bile...
bazı insanların midesi çok sağlam oluyor ki 15 bira içip fede gibi.. hala ayakta kalabiliyorlar..
bi arkadaşım d 14 bira içmişti sonra pc başında uyukluyorkene yanına gittiğimde " ben onlardan değilim onlar satanistler" gibi bişi saçmalamıştı :P sonra da nette takılmaya devam etmişti.. şimdi bu adamın söylediklerini hatırlamasını zaten beklemiyorum..ya da o an nette kime ne yazıosa :P

Aslında benim aradığım tuto.. içip içip midenin hala sağlam kalabilmesi tutosu.. ya da uyurken dönmemesi şu dünyanın..
Sosyal ağlarda paylaş

ahah iyi tutoymuş

o "hiçbi şey hatırlamıyorum!1" geyiğine ben de pek inanmıyorum, özellikle çevremde bunu kullanan insanlar sürekli kendilerini başka insanlara pazarlamaya çalıştıkları için olabilir (yok para için değil lan)

ha milleti içtirmeye çalışan adamlara da tilt olurum ayrıca, çok fazla karşılaşmadım neyse ki ama bikaç ay önce bi tanesiyle aynı evde kaldım mesela, "hocam iç yav çok yavaşsın yav, bak bana kaçıncıyı içtim" diye gaz vermeye çalıştı tüm akşam, sonra gece adamın öğürmesini dinledik 2 saat sdf

adam öğürdükçe facebooktan bana ÖÜĞ, ÖÜĞĞ yazan evin sahibi arkadaşıma da burdan selam yolluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...