barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 LuNiZ said: pascalnouman said: Numan G Bir Ankara Muhendisi ahahahahah bende bunu bekliyordum... hahah. baya iyi. ben de istanbul / öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi google da dasaaa diye aratın adamın resmi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa said: iki kere gördün olm! kermit'i gördüğümü hatırlamıyorum ama bak.. geyiği bırakırsak daha gören de var yaw.. çok abartıyorsunuz. kar adam yeti, ne bileyim şirinler, chupacabra, loch ness canavarı gibi hissettim olm kendimi. şurada foto da koymamış, kendisini de görmediğimiz bi sürü insan daha vardır. abi seni bi ben göremedim. Üzülmekteyim ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) Antalya 2) 3.sene hala üniversiteye giricem eyküü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: abi google da dasaaa diye aratın adamın resmi çıkıyor. bu mu: http://i704.photobucket.com/albums/ww41/cesarbenitez08/dasa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul profesyonel kumarbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa said: iki kere gördün olm! ne zaman iki kere gördüm ya bi kere börekçinin önünde gördüm sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 digeri paralel bir evrende olmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1)kreuzberg (bana göre bi sehir evet) 2) dügün salonu isletiyoruz. icinde dönerci bile var. disco sEni ManyaQh SeNi adinda bi türk diskosu acmayi planliyoruz. gurbetci gencler avrupa genclik kolunun basganiyim ayrica, vizyonlarini genisletiyorum genc dimaglarin. http://img820.imageshack.us/img820/9536/gurbet.jpg iLerde memleketime dönmeyi düsünüyorun cenabi allah nasip ederse insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sparkcaster said: kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya harbi lan, eskiden bole masum koylu steryotype di direk, davaro filan gibi buyuk sehir bozdu bunu atarli matarli bisi oldu hani olurya kemal sunal filmlerinde genelde, sehre gelince bozulur saga sola kufur eder tokat atar filan, aynen bole yedi bela husnu olmus bu http://www.youtube.com/watch?v=mPnu-QXivHM sonu bole olcak ondan korkarim, salicaklar basina kiz ismeti ugrasip durcak sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) kktc-girne 2) bilgisayarlar, kablolar, wireless cihazlar, çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dunya forever alone guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Antalyalıyım ama sadece tatillerde antalyada bulunuyorum çünkü İstanbulda Bilim üniversitesinde psikoloji okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaNG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 - İstanbul University - ph. D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul freelance öğrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İSTANBUL TELEVİZYON TAMİRCİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ist genetik ilerde tanrı olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kaede said: İSTANBUL TELEVİZYON TAMİRCİSİ uydu noldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Viktor said: Sparkcaster said: kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya harbi lan, eskiden bole masum koylu steryotype di direk, davaro filan gibi buyuk sehir bozdu bunu atarli matarli bisi oldu hani olurya kemal sunal filmlerinde genelde, sehre gelince bozulur saga sola kufur eder tokat atar filan, aynen bole yedi bela husnu olmus bu http://www.youtube.com/watch?v=mPnu-QXivHM sonu bole olcak ondan korkarim, salicaklar basina kiz ismeti ugrasip durcak sora Yetmedi mi şu offtopic muhabbet? Babanızın forumu yaptınız iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evet ya dasayı ben de gördüm yani sanırım gördüm,gördüğümü sanmışta olabilirim ama study'de güneşten pişenler tayfasındaydı galba. dasaaa said: iki kere gördün olm! kermit'i gördüğümü hatırlamıyorum ama bak.. geyiği bırakırsak daha gören de var yaw.. çok abartıyorsunuz. kar adam yeti, ne bileyim şirinler, chupacabra, loch ness canavarı gibi hissettim olm kendimi. şurada foto da koymamış, kendisini de görmediğimiz bi sürü insan daha vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul'da amele olarak çalışıyorum. işçisin sen işçi kal.. aylak olmak isterdim ama. aylaklığın hakkını gerçekten verebileceğimi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eğer iyi bir insan olursanız bir gün dasaaa yı görebilirsiniz.demek ki kötü insanlarsınız ki dasaa yı göremiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mekanın neresi dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Istanbulda ogrencilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) İstanbul fakat iş gereği devamlı geziyorum. 2) Bankada müf. yard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar