dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 malatya kayısı ve şeftali yetiştiricisiyim. also known as şeftalilere fısıldayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 uv yea şeftalilere fısıldayan adam diyince pek bi erotik oldun fafgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nimetle dalga geçilmez lan! yetiştirene kadar neler çekiyoruz onları biliyor musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lznJC_dcQOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 meçli kahve ne lan bunca yıllık gesefeyim öyle bi tona rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sinem ben ne zaman görsem sen eskişehirdeymişsin gibi geliyo neden öyle bi izlenim yarattın ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- Çanakkale 2- Özel bir şirkette Jeofizik Mühendisiyim. Aynı zamanda Yüksek Lisans öğrencisiyim ve proje elemanı olarak çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dartanian said: Sinem ben ne zaman görsem sen eskişehirdeymişsin gibi geliyo neden öyle bi izlenim yarattın ki lan? çok fantastik bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ankara / tobb etü / bilg. müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Lyvanna_Dolores said: Dartanian said: Sinem ben ne zaman görsem sen eskişehirdeymişsin gibi geliyo neden öyle bi izlenim yarattın ki lan? çok fantastik bi insanım bende senin cok ilginc bir insan oldugunu düsünüyorum. dogrumuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bende hepinizin hatuna yazdığını düşünüyorum dsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sinem dev bir kedi değil arkadaşlar. Ayrıca bir alex hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bloodless said: bende hepinizin hatuna yazdığını düşünüyorum dsfad isime odaklan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Seele said: Lyvanna_Dolores said: Dartanian said: Sinem ben ne zaman görsem sen eskişehirdeymişsin gibi geliyo neden öyle bi izlenim yarattın ki lan? çok fantastik bi insanım bende senin cok ilginc bir insan oldugunu düsünüyorum. dogrumuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esh said: Bloodless said: bende hepinizin hatuna yazdığını düşünüyorum dsfad isime odaklan.. bi hareketlenme oldu bende.. OHH JESSUUUUUSS http://www.youtube.com/watch?v=uxxmjHfzRsc haa.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esh said: isime odaklan.. odaklandım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eskişehir ögrenci/anadolu üni istatistik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bloodless said: bende hepinizin hatuna yazdığını düşünüyorum dsfad B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 goldbären said: |Joker| said: 1- İstanbul 2- Online oyun sektöründe çalışan bir firmada proje müdürü statüsünde çalışıyorum. Günün 20 saati oyun oynuyorum iyi mi... wolf team cart curt yapan firma mı bu eğer öylese batar inşallah Töbe de! 2 yeni oyun daha getireceğiz 2011'de kısmetse :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Numan G Bir Ankara Muhendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Istanbul,Bilgisayar müh bitiyor bu dönem + 1 yıldır özel bir şirkette part time yazılım geliştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pascalnouman said: Numan G Bir Ankara Muhendisi ahahahahah bende bunu bekliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dayanamadim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: Su konuda bile geldin satastin satastin sonra bir meslek yazdin. Dogru yanlis cok da fifi de sebep ? di said: Su konuda bile geldin satastin satastin di said: satastin satastin =DI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul bir adet universite bitirdim.fakat 2.ye başladıydım.sonra vazgeçtim tekrar başlıcam boştayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar