paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul serbest meslek erbabıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evet erbabım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 müdürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oturduğu yerden milyarlar kazanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: müdürüm. Haci bi durul bi kendine gel. Bi rahatla. Forum'a yazarken yoruluyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adam cidden müdür lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bos isler muduru bile oldugundan mudur olmasinda bir sorun yok. Genel olarak dedim ben bi durul diye. adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: kermit said: müdürüm. Haci bi durul bi kendine gel. Bi rahatla. Forum'a yazarken yoruluyosun resmen. sanane abi ? yani şu yazdığım doğru bişey müdürüm nokta. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: Bos isler muduru bile oldugundan mudur olmasinda bir sorun yok. Genel olarak dedim ben bi durul diye. adsad hacı sende atar müdürüsün biraz heralde günlük mesaini burda dolduruyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mudur degilsin, salliyorsun demiyorum ki. Bir durul diyorum. Su konuda bile geldin satastin satastin sonra bir meslek yazdin. Dogru yanlis cok da fifi de sebep ? Atar falan yok ayrica, gayet normal sekilde soyluyorum. Gayet agresif post'larin var foruma tekrar geldiginden beri. Ha diyorsun ki iyilik yaramiyor sana ne, go go devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tim bana diyosun bi geçmiş postlarına bak %90 ı millete atar yapmakla geçmiş ben böyle takılıyosam size dert olmasın. kalkıpta sana bişi söylediysemde gelir söylersin muhabbetimiz yok deil. sana karşı bişi desem içim yanmaz atar yapmak için giriyosun foruma. ya farkında değilsin yada gerçekten dalga geçiyosun bizle atar yapmıyorum diye. varsa şikayetiniz şikayet edin banlanıyım yani bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hadi öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ayrıca evet bana iyilik yaramıyor sizene. forumdan nasihat alma kısmına biraz yabancıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ankara öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Haci su muhabbette bile tersten anlamaya gayret ediyorsun. Gayet rahatsiz edici post'larin var, ozellikle tekrar geldiginden beri de diyorum ya cok da fifi. Ha Gokalp seyimde degil anlaminda degil, lafi yiyen ben olmadigimdan cok da fifi. Rahatsiz olan donsun yazsin. Boyle bir siddet bir celal gidiyorsun, ona dikkatini cektim o kadar. Kaldi ki durul bi rahatla diyorum kotu bir sey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: ayrıca evet bana iyilik yaramıyor sizene. forumdan nasihat alma kısmına biraz yabancıyım ben. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- Hannover 2- IT 3- Wannabe Almanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: vaperon said: 1)İstanbul 2)I.T. Samsung, yakında NTV inşallah... :) Flatofis ? Samsung Heavy Industries planlaması oldu Türkiye'de. Alt yapı kurulumu, planlamasında çalışıyorum yardımcı olarak. Bir müddet sonra işi ağırdan almalar başladı. Orta doğu ofisi açılmasını erteleyeceklermiş. Ben de işsiz kalmadan sağa sola saldırıyorum işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 izmir ege/iktisat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit çok bozdu ya expendablestaki dolph lundgren gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İstanbul İnsan Kaynakları Sorumlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) izmir 2) ege almanca müt/terc. hazırlık ama gitmiyorum dsfg. itü müzik tek. ses kayıt kazanmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) izmir - kütahya (gitgel) 2) gsf/çizgifilm/animasyon (3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 izmir-ankara deu jeoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 -Ankara -hacettepe maden müh. hazirana meezunum inş. -şimdilerde de iş kurma çabası içindeyiz arkadaşlarla,bakalım,hayırlısı,kısmet,nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar