sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben de giriyim mi araya. 1- Nickimden de tahmin edilebileceği üzre, İZMİR 2- Aslında Kaptanım. Şu anda Dokuz Eylül Üni. Öğretim Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- İstanbul 2- Sermaye piyasası ve inşaat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 laan başlığı hangi şerefsizsiniz diye okudum sdfg 1) ankara ama istanbula yerleşmeye çalışıyorum( iş arama süreci) 2) IT fakat şu an boştayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) İzmir 2) Yaşar üniversitesi mimarlık bölümü uzatmalı öğrencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben açmıştım daha önce bunu. olmuyoasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 izmir çiğdem satıcısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul search engine marketing, account executive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-ankara 2-belediye başkanı ŞİMDİ BASTIM SİZİ KERATALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1)İstanbul 2)çalışmıyorum evde takılıyorum.valla böyle nereye gitcez bilmiyorum bende sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aylık ne kadar kazanıyorsunuz sorusu yoktu sanırım niye yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben mustafali felsefe okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 goldbären said: 1-ankara 2-belediye başkanı ŞİMDİ BASTIM SİZİ KERATALAR sabah sabah seda sayana tel. ile katılan bi kişi ve seda ile dialoğu seda sayan: alooğvvv şahıs: merhabalar seda: cnm meraba adın ne senn şahıs: mustafa seda: mustafamı. nassın ne iş yapıyon LAN mustafa, ne cisin bakem lan mustafa şahıs: belediye başkanıyım seda: nası şahıs: mustafa sarıgül ben. seda: evet reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İskenderun-Konya arasında mekik dokuyorum,Selcuk,Ulus-4 ögrenciyem,bakalım dıs ticaret yapecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İzmir/Manisa Celal Bayar üniv-Bankacılık ve Finans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dartanian said: İzmir/Manisa Celal Bayar üniv-Bankacılık ve Finans mezun olunca konuşalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- İstanbul 2- Online oyun sektöründe çalışan bir firmada proje müdürü statüsünde çalışıyorum. Günün 20 saati oyun oynuyorum iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ayip senin yaptigin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eskişehir-işsiz-fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 |Joker| said: 1- İstanbul 2- Online oyun sektöründe çalışan bir firmada proje müdürü statüsünde çalışıyorum. Günün 20 saati oyun oynuyorum iyi mi... wolf team cart curt yapan firma mı bu eğer öylese batar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Subroutine said: aylık ne kadar kazanıyorsunuz sorusu yoktu sanırım niye yok :S Kadına yaşı Erkeğe maaşı sorulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- istanbul 2- doktora öğrencisi.. ama galiba kara para aklayan birilerine danışmanlı kveriyorum.. yada bana öyle geliyor.. öyle gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-istanbul 2-öğrenci bahçeşehir üni/matematik-bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-Ankara 2-isviçre çakısı gibim maşallah inşallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul,asiste ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar