jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 - istanbul - endüstriyel otomasyon sektöründe teknik danışmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu ne bre, ego topici olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Allaha şükür diyelim. sipeyskeyk said: Absolut said: 1.Ankara İstanbul Van 2. Taahhüt, Kendi firmamız, Enerji üzerine. kafamda Enerji Sektörü= Zengin diye bir imaj var doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Istanbul IT, mobile development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 -Ankara -Ba$bakan yazanlari goremedikce uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 - Ankara - Ağ Güvenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Penthesilea said: 1- Seattle 2- Yazilim gelistirme muhendisi olarak calisiyorum Microsoft'ta para yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tekirdağ emekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sharky said: Bu ne bre, ego topici olmuş :) topici açan kişiye bakınca belli değilmi haha hadi oyunlarımızı yarıştıralım. kimin kaç tane orjinal oyunu var ? eviniz kiramı sizinmi ? dublexmi müstakilmi apartman dairesimi ? gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sharky said: Bu ne bre, ego topici olmuş :) http://forum.paticik.com/thumbnails/51a/afb/ffe/ed7/682/8b4/a0a/4fb/917/20d/3a_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 -Bursa. İlin iki ilçesi arasında (Gemlik ve Görükle/Nilüfer) vakit geçiriyorum. -Uludağ Üniversitesinde öğrenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 - kayseri - Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlen lan benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben zenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 -ankara -anakent belediye basgani ayni zamanda CHP uzmaniyim ve tivitiri cok seviyorum ben melih ibrahim melih... http://www.haber5.com/img/melih-gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vaperon said: 1)İstanbul 2)I.T. Samsung, yakında NTV inşallah... :) Flatofis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ohio Ogrenci sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ankarada yaşıyorum 786 adet orjinal oyunum var günümü büyük bölümünü bilgisayar başında çabuk yemek tüketerek ve her konuda en bilmişlik yaparak geçiriyorum. çalışmayı düşünmüyorum çünki türkiye çok rererö. her 6 ayda 1 orjinal oyunlarımın fotosunu çekip arkadaşlarıma göstermekten gurur duyarım. arada sırada ankarada gezecek yerler olmadığı için avm lere gider pıtıpıtıpıtı, çataçataçata, patapatapata sesleri ile gerilim dolu dakikalar yaşarım. en büyük özelliğim ise bazen 2005 ve 2004 öncesi topiclere rastlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bone ne yaptın bu adama da böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benim adım fatih. hakkımda bilmeniz gereken tek şey sadece bu. şimdilikkk... ha bi de beni anam doğuştan star doğurmuş. şimdi ben susuyorum geri kalan herşeyi vücut dilim size anlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dreagloth said: bone ne yaptın bu adama da böyle oldu ha unutmadan egom sizin egolarınızın hepinizin toplamının 5 milyar katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 di said: vaperon said: 1)İstanbul 2)I.T. Samsung, yakında NTV inşallah... :) Flatofis ? Flatofisse eğer orada çalışan I.T bir arkadaşım vardı. Atilla Ünal şu an askerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1)Ankara/Brüksel 2)Öğrenciyiz abi(Hacettepe Üniversitesi Fransızca Mütercim-Tercümanlık)/Kabin memuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- İstanbul 2- Bir kadın giyim mağazasının e-ticaret, dış ticaret müdürüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: ankarada yaşıyorum 786 adet orjinal oyunum var günümü büyük bölümünü bilgisayar başında çabuk yemek tüketerek ve her konuda en bilmişlik yaparak geçiriyorum. çalışmayı düşünmüyorum çünki türkiye çok rererö. her 6 ayda 1 orjinal oyunlarımın fotosunu çekip arkadaşlarıma göstermekten gurur duyarım. arada sırada ankarada gezecek yerler olmadığı için avm lere gider pıtıpıtıpıtı, çataçataçata, patapatapata sesleri ile gerilim dolu dakikalar yaşarım. en büyük özelliğim ise bazen 2005 ve 2004 öncesi topiclere rastlarım. http://cdn1.knowyourmeme.com/i/30804/original/Picard_Facepalm_small.png?1260941332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar