Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi şehirdesiniz ve ne işle uğraşıyorsunuz anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allaha şükür diyelim.
sipeyskeyk said:

Absolut said:

1.Ankara İstanbul Van

2. Taahhüt, Kendi firmamız, Enerji üzerine.

kafamda Enerji Sektörü= Zengin diye bir imaj var doğru mudur?
Mesaj tarihi:
sharky said:

Bu ne bre, ego topici olmuş :)

topici açan kişiye bakınca belli değilmi haha
hadi oyunlarımızı yarıştıralım.
kimin kaç tane orjinal oyunu var ?
eviniz kiramı sizinmi ?
dublexmi müstakilmi apartman dairesimi ? gibi gibi...
Mesaj tarihi:
- kayseri

- Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var.
Mesaj tarihi:
ankarada yaşıyorum
786 adet orjinal oyunum var
günümü büyük bölümünü bilgisayar başında çabuk yemek tüketerek ve her konuda en bilmişlik yaparak geçiriyorum.
çalışmayı düşünmüyorum çünki türkiye çok rererö.
her 6 ayda 1 orjinal oyunlarımın fotosunu çekip arkadaşlarıma göstermekten gurur duyarım.
arada sırada ankarada gezecek yerler olmadığı için avm lere gider pıtıpıtıpıtı, çataçataçata, patapatapata sesleri ile gerilim dolu dakikalar yaşarım.
en büyük özelliğim ise bazen 2005 ve 2004 öncesi topiclere rastlarım.
Mesaj tarihi:
benim adım fatih. hakkımda bilmeniz gereken tek şey sadece bu. şimdilikkk... ha bi de beni anam doğuştan star doğurmuş. şimdi ben susuyorum geri kalan herşeyi vücut dilim size anlatacak.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ankarada yaşıyorum
786 adet orjinal oyunum var
günümü büyük bölümünü bilgisayar başında çabuk yemek tüketerek ve her konuda en bilmişlik yaparak geçiriyorum.
çalışmayı düşünmüyorum çünki türkiye çok rererö.
her 6 ayda 1 orjinal oyunlarımın fotosunu çekip arkadaşlarıma göstermekten gurur duyarım.
arada sırada ankarada gezecek yerler olmadığı için avm lere gider pıtıpıtıpıtı, çataçataçata, patapatapata sesleri ile gerilim dolu dakikalar yaşarım.
en büyük özelliğim ise bazen 2005 ve 2004 öncesi topiclere rastlarım.

http://cdn1.knowyourmeme.com/i/30804/original/Picard_Facepalm_small.png?1260941332
  • Yeni Oluştur...