Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk filmleri

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eskiden çocuk filmleri gelirdi hep; özel efektlerin, fantastik şeylerin, olmayacak olayların olmadığı. Şöyle sevecen aile öyküleri olurlardı. Artık öyle filmler gelmiyor hiç sinemalara. Doğrudan DVD'ye mi çıkıyorlar, yoksa hiç mi çekilmiyorlar. Eğer çekiliyorlarsa bir kaç tane bildiğiniz söyleyin yeni.
Mesaj tarihi:
genelde animasyon olduklarından fantazi karışıyor orasından burasından. film anismasyon olmasa da efektler falan kullanıp ilgi çekmek rahat oluyor sanırım, fantazi ağırlıklı hep çocuk filmleri.

fantastik olmayan aklıma gelen hachi var
Mesaj tarihi:
ya sürekli giriyor vizyona da hiç reklamı falan yapılmadığı için fark edemiyoruz. ayı yogi falan var mesela şuanda sinemalarda. hep o ayarda bi film oynuyor en az bir adet olmak üzere.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ayı Yogi filan demiyorum işte. Çocuklara yönelik, aile filmleri diyorum. İçinde normal şeylerin olduğu filmler diyorum.

Aklıma da bir isim gelmiyorki göstereyim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sen parlayan vampirleri de söyleyince o mesajını ciddiye almamıştım ama dediğim gibi değil bu film. Normal olsun diyorum, çocuklar Haruhi Suzumiya modunda orada.

Eskiden çekerlerdi işte; 80'lerde, 90'ların başlarında.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ayı Yogi filan demiyorum işte. Çocuklara yönelik, aile filmleri diyorum. İçinde normal şeylerin olduğu filmler diyorum.

Aklıma da bir isim gelmiyorki göstereyim.

evde tek başına gibi mi?
Mesaj tarihi:
http://dailyintake.files.wordpress.com/2009/07/hachi.jpg

Şu işte senin aradığın gibi film. Klasik pazar öğleden sonra filmleri arıyorsun (hala o tip filmler mi oluyor pazar öğleden sonra :S )
  • Yeni Oluştur...