Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Eskiden çocuk filmleri gelirdi hep; özel efektlerin, fantastik şeylerin, olmayacak olayların olmadığı. Şöyle sevecen aile öyküleri olurlardı. Artık öyle filmler gelmiyor hiç sinemalara. Doğrudan DVD'ye mi çıkıyorlar, yoksa hiç mi çekilmiyorlar. Eğer çekiliyorlarsa bir kaç tane bildiğiniz söyleyin yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bedtime Stories adam abinin yaptığı çocuk filmi sayılabilicek bişey narnia mı ne onlar var çocuk filmi kıvamında twilight var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 büyüdü artık çocuklar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 genelde animasyon olduklarından fantazi karışıyor orasından burasından. film anismasyon olmasa da efektler falan kullanıp ilgi çekmek rahat oluyor sanırım, fantazi ağırlıklı hep çocuk filmleri. fantastik olmayan aklıma gelen hachi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya sürekli giriyor vizyona da hiç reklamı falan yapılmadığı için fark edemiyoruz. ayı yogi falan var mesela şuanda sinemalarda. hep o ayarda bi film oynuyor en az bir adet olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ayı Yogi filan demiyorum işte. Çocuklara yönelik, aile filmleri diyorum. İçinde normal şeylerin olduğu filmler diyorum. Aklıma da bir isim gelmiyorki göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 adamınbiri said: Bedtime Stories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sen parlayan vampirleri de söyleyince o mesajını ciddiye almamıştım ama dediğim gibi değil bu film. Normal olsun diyorum, çocuklar Haruhi Suzumiya modunda orada. Eskiden çekerlerdi işte; 80'lerde, 90'ların başlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 GERGE said: Ayı Yogi filan demiyorum işte. Çocuklara yönelik, aile filmleri diyorum. İçinde normal şeylerin olduğu filmler diyorum. Aklıma da bir isim gelmiyorki göstereyim. evde tek başına gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 stuart little Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://dailyintake.files.wordpress.com/2009/07/hachi.jpg Şu işte senin aradığın gibi film. Klasik pazar öğleden sonra filmleri arıyorsun (hala o tip filmler mi oluyor pazar öğleden sonra :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar