Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

ascraeus said:

düşen bıçağa el uzatılmaz derdi bir ulu türk büyüğü

bıcak yere dustu, magmada eridi hacı

açıklıyım.
79000 80000 arası 200 günlük üstünde kalıp yataya bağladığına bunu desen biraz anlamı olurdu.

ama 200günlük aşşağı kesilmiş, üstüne tepki deil hacimli günün en düşüğünden kapanışlar oluyor. günlük grafikte daha destek yok altta. haftalık 50 aşşağı kırılmış, ki en son 2008 krizi öncesinde kırıldı.

dışarısı zaten malum ayakalanmalar, petrol vs, dax dow daha yeni kafayı aşşağı çevirdiler. ne kadar düzeltme yapacakları bilinmez tabi ama bize etkisi yine malum.

vade sonuna kalmış bikaç gün, long coverlar olabilir ya da piyasa yapıcı longçuları kıstırdım diyip daha da basabilir aşşağı.

sakat yani. sonsuza dek böyle sürmeyecek elbet ama böyle durumlarda dip yakalamaya çalışmak üzebilir insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler petrol fiyatlarını izleyin. şu sıralar tahta teknikten çıktı bence. devasa spekler petrol fiyatlarıyla oynayıp birilerini tokatlıyor. bahane arıyorlardı kaddafi abimiz yardım etmiş oldu. siz panikledikçe onlar alttan alacaktır. bu işler böyle yürür. ama kademeli almakta fayda var. kendinize bi destek noktası bulun o desteğin altına 10 puan düşünce 1x, 20 puan düşünce 2x gibi alımlar yapın.

BJKAS hissesinide takip edin. hem endeks hem son maçları hisseyi resmen 2 paralık etti. BANVT'de izlenmesi gereken hisselerden.

Çok acele etmeyin. İzlemede kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Ben niye yorum yapmiyorum? Cunku korkuyorum... Bu piyasalarda loto oynamaya gerek yok,onumuzu goremedigimiz piyasalar cacik olur.. Ama pzt 63.500 kiramazsa 50.000 e kadar diser kirarsa yatay hafif yukari seyir devam eder.. Haftasonu ortadogu gelismeleri cok onemli cunku

An itibariyle 61.700. Pazartesi 63.500 ü kırmaz belki ama 50k yada düşüceğini sanmıyorum. Herzamanki tiyatro işte. Bahane bulunur, fiyatlar düşer, düşükten alınır fiyatlar yükselir. Para kazanılır...
Sosyal ağlarda paylaş

emin olmayın spekler her bahaneyi değerlendirir. ters köşe yapmayı çok severler. kaddafi 2 kuyu yaksın sanki bütün ortadoğu yapmış muamele olur petrol fiyatları 150 lere fırlarsa 55000'e de gelir kimbilir nerelerede gider. Onun için risk herzaman risktir. fiyatların düşmesi demek zaten birilerinin riskini almanız demektir. Hesaplanabilir risk alınır. Hesaplanamayan risk kumardır.
Sosyal ağlarda paylaş

UPUZUNCU Arkadaşlar tcell'i izlesinler. ama çok sabretmeleri gerekecek. bir miktar dha düşecektir. ama 2012 Q2 gibi paraları x1.5 olacaktır. Hedef tahminim 12.5 üzeridir.

1.5 yıl beklerim diyenlere duyurulur :)

2 kademeli alım tavsiye ediyorum.
1x alım 8.80
3x alım 7.90 gibi olmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...