Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ATAÇ ta enerjiye yatıracakmış aldığını ne olabilir en kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dolar beni uzuyo ne guzel 1.61e dayanmisti :/ indigi gibi cikar mi dersiniz yoksa merkez bankasinin ayariyla boyle takilir , dusmeye devam mi eder.yunanistanin failine guvendim,o daglara kar yagiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 seçim mafetti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 parite yorumlarına şurdan bakıyorum: genelde yazdıkları şeylerin 100% ters yönünde hareket oluyor =) http://www.jyskebank.dk/_jb/commoninc/apps/markets/forsideklassisk.asp?fagomr=Valuta&visfrasite=3,12&shadowID=311925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 spk sınavları 20-21 ağustos'ta oluyomuş. başvuru son gün yarın haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ucusumu erteleyemedigimden Spk sinavini kaciricam acim buyuk. Bu sinav eskiden 2-3 kere oluyordu sonradan yilda 1`e dustu galiba , son durum nedir 2012 haziran gibi turkiyeye donucem de gelince hemen aradan cikarayim diyorum su sertifikayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 BATTIK!!! ilk seans satış yapanların hepsi kazanıyor.. herkese işte şimdi dönüyor borsa burdan mal alınır tribi veriyorlar ve herkeste yutuyor bunu.. sonra 2. seans gelen satışlar berbat ediyor durumu.. ilk seas 2000 puan artı iken 2. seans 2000 puan eksiye gidebiliyoruz.. BATTIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 geçmiş olsun baba. bende battım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dün bende bir bakayım dedim. anladım tezgahı direk sattım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 1000 puan daha düşerse borsa dahada yükselmesini beklemeyin boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Açığa satışlar incelenmeye başlanmış. Bence 1 haftaya P.tesi toparlanır imkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: altın alın altın boşverin kağıtları! 8 mart 73 tl 11 ağustos 102 tl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Şu an için en akıllıca yatırım en az 10 sene elinizde tutacaksanız enerji şirketlerine yatırım yapmak. 10 seneye içinde tr enerji darboğazına girecek. yani şu an bile yeri geldiğinde komşulardan elektrik ithal ediyoruz, santrallerin kapasitesi ve verimliliği yeterli düzeyde değil. biraz da kendi sektörüm olduğu için konuşuyorum. Sağa sola yüzlerce HES projesini de millet babasının hayrına yapmıyor, yılların bankacısı, perakendecisi adamların bile enerji sektörüne girdiğini de gördüm. hedge fonlar acayip para kıracak yine türkiyeden. hangi şirket olduğu fark etmez adı hoşunuza gidene basın parayı. :) nede olsa bu şirketlerin hepsi parlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hay anan ama dolar sapıttı iyice milyonlu liraların çıkması yakındır yine, basiretsiz yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Valla FB ve BJK hissesi aldım bakalım neler olcak :P Tam tam batacaz bugun ya da herkesi pavyona götürcem hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 küme düşmeyle sk gerçek değerinden bir şey kaybetmez nasıl olsa. :) iyi yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Saat 17.30 açıklama olacakmış eger dusmezler ise yabadabaduuu duserlerse şemsiye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 febe hissesi alanlarlar ne düşünüyo acaba artış %20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Valla 17.30u heyecanla bekliyoruz :P Nasıl dedikodu dönüyor varya inanılmaz. Yok stadın oraya çevik kuvvet gelmiş karar olumsuzmuş yok bişi olmayacakmış falan resmen komedi. Kaldı şurda 40 dakka bişilerin olmasına. Yarın akı karası belli olacak FB BJK hissesi alanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aziz yıldırım toplatmıştır çoğunu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Aha son 20 dakkada baya artmaya başladı bi haber çıktı herhalde toplantıdan ama yayınlanmadı daha. Yarında bi %20 artsa negzel olur be çocukların okul masrafı çıkar beleşten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Aha açıklama geliyor akalım bişi diyebilecekler mi yoksa dava sonucunu bekleyelim hede hede mi dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Yarın gene tavan çeker fb bjk hsseleri hehe. Bir karar varamadık demek düşme olmayacak demek gibi işi :P Kızlarrr yurtdısında okutuyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hayırlı olsun absolut sorması ayıp ne kadarlık hisse almıştın? Bide ben bu borsa işlerinden pek anlamıyorum,mesela fbnin hisseleri bugün %20 yükselmiş.yarın da %20 yükselirse iki günlük karın %44 mü olacak yoksa başka bi yöntemle mi hesaplanıyor?bide bundan kesilen vergidir,primdir şudur budur var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Absolut said: Yarında bi %20 artsa negzel olur be çocukların okul masrafı çıkar beleşten hehe. :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar