Joker Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bence ikiside sakat. ama bu tip soruların tam cevabı yoktur. durum'a göre anlık karar verilmesi lazım. atıyorum libyadaki gibi bi ayaklanma iranda olursa hemen altın gümüş ne varsa almalı :P şimdilik ortalık duruluyor gibi.. bunlar çok göreceli ve cevabı anlık değişen sorular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 İş bankasından almaya kalkıyorum hisseleri hep ben fiyat belirlemem gerekıyor ona gıcık oluyor. Adamlara kalsa 0 girince (serbest piyasa kaca olursa al dıyo kısaca yani) adamlar 2.20lik hisseyi 3e falan alıcaklar daha demın karsan ıcın 2.88 dedı karsan 2.28 mi ne bugun. bu arada 2.29a aldım yine 1 kuruş sorun degıl de bir ara 2.88 dıyodu o ne dedım :D ayrıca 2.29a alıp 2.5 a dırek satışa cıkartıp bı daha noldu 2.5 oldu mu noldu kac oldu falan basında durma derdınden kurtarması apayrı keyif onu yapamayanlar var burda meslegi oldugu ıcın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 saturn said: Bu aralar çok konuşulan konuyu sorayım altınmı gümüşmü altının doğru dürüst düştüğünü görmedim ben şu ana kadar. sürekli çıkıyor. ben de bi şansımı deneyeyim dedim bugün ilk defa 2k kadar altın aldım sdf. bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hangi online işlemciyi kullanıyorsunuz borsa için? Garantinin bir programı var onu deneyen kullanan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Absolut said: Hangi online işlemciyi kullanıyorsunuz borsa için? Garantinin bir programı var onu deneyen kullanan oldu mu? ben iş bankası hesabımdan alım satım yapıyorum sorun cıkartmadıgı ıcın satarken ama fıyatlara tabii bi bakıp oyle gırıyorum nolur nolmaz dıye Bu arada beyler karsan yeni ihaleye giricek new yorktaydı sanırım ona bı bakın ıstersenız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Şöyle bir düşüncem var ama nasıl olur bılmıyorum. İşbank c alıcam temettüsünü aldıktan sonra satıcam Sattıktan sonra o parayla tskb alıcam temettüsünü alıcam sonra satıcam Ondan sonra turk telekom alıcam temettüden sonra satıcam. Bu sekilde temettüler ile kazanmayı deneyebılırım belki bakalım nolucak bir yorumu olan varsa super olur. Bir sorum daha olucak bu limit fiyat dıyorlar ya alırken ben mesela 4.80 dedım iş bank ıcın yani 4.80in uzerınde almayın demek ıcın bu herıfler 4.80in uzerıne cıkınca al anlamında kullanmaz dımı :D iş bankasına 4.80den girdim malesef bu girişler beni mahvedicek hep bir iki kuruş fazlasına alıyorlar gibime gelıyor bakıyorum baska yerlerde işctr 4.79 gosterıyor ornegın hayır 1 tane olsa tamamda 1 liraya varan farklar olabılır toplu alımlarda o koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 merak ediyorum ama çok da karışık ve korkutucu aslında. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Absolut said: Hangi online işlemciyi kullanıyorsunuz borsa için? Garantinin bir programı var onu deneyen kullanan oldu mu? e-trader kullanıyorum ben ama garantinin komisyon oranları yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bugün başvurdum herhalde 2-3 güne açılır ufak ufak bişiler alır satarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 altın alın altın boşverin kağıtları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 @ Abso, ufak rakamlarla eğlence amaçlı takılacaksan varant tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 euro napıyo böyle ya kafayı yedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bütün piyasalar alt üst olmuş durumda.. Bankaların çıkışı gerçekten çok anlamsız şuan heralde bankaların kasalarında petrolle beraber altın filan çıktı.. Piyasa hakkında yorum yapmak çok zor , çok basit düşünüp hiçbirşey bilmeyen bir insan gerçekten para kazanır bu piyasada.. Ahanda çıkıyor borsa diyip hafta başında yapışsan bir hisseye şimdi en az %5 para kazanmıştık.. Ama ha şimdi düşücek , ha şimdi düşücek diye açık yapmaktan çıkan piyasada zarar ettik.. Neyse heralde seçimlere kada olan yükseliş devam edicek gibi duruyor , hükümet çünkü böyle bir düşüşü kaldırabilicek sağlamlıkta değil çünkü bu seçim öncesi... yatırım yapmak için doğru zaman değil fakat günlük alış satışlar ile 3-5 bişeyler kazanmak olası... bide abi bankalara filan gidipte şöyle yüksek komisyonlar vermeyin lütfen ya gerçekten soygun yani.. Ben diyorum gelin müşterimiz olun size güzel komisyonlar veriyim hemde piyasa hakkında danışmanlık yapıyım diye ama dinletemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Online bişi lazım bana telefonla kasamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 2. seans sağlam bir çöküş bekliyorum % 2 - 3 aralığında bir geri gidiş olacak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bankaların alabildiği max komisyonun binde 2 olduğunu okumuştum bi yerde. çok mu sayılıyor bu, zira pek bir bilgim yok da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 alırkende satarkende aldıkları için sana etkisi 2x oluyor. 1.5'nın üzeri çok bence. en ideali binde 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu stansberry olayına ne diyorsunuz? kim bu adam ilk başta? http://www.stansberryresearch.com/pro/1011PSISBBVD/PPSIM309/PR http://www.youtube.com/watch?v=nI-BIVWlc7A http://www.youtube.com/watch?v=2TbJWBOvGt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Videoyu yayınladıgı tarihe bak 12 months dıyor o tarıhten bu yana 2 yıldan fazla oldu ve hala s&p maşallahı var gıbı artıyor o yuzden kriz olucaktır ama kriz olucak mı dıye yasamaya luzum yok tarihini tam bilemeyiz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yayınlandığı tarih Dec 14, 2010? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Amerikan ekonomisi de yıllardır çökücek bi çöksede rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Olay 2008den sonra ki bir olaydı video hatta 2008 videosuydu nasıl oldu da 14 december 2010 oldu anlamadım. Yine de tekrarlıyorum evet kriz olucak evet belki daha buyuk( cok daha buyuk degıl ama azıcık daha buyuk) bişi olucak ama bunun tam olarak hangi gün olacagını bılemedıgımızden yatıp uyumıcaz calısıcaz dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hocam şu İbrahim Tatlıses olayı nasıl etkiler piyasaları:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok tatlı etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bugün memurlar için maaş günü birkaç hisse alayım temalı fakir spekülasyonu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar