Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa :Dinamo Kiev - Beşiktaş / 24.02.2011

tinu

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

Birisi bjk nın taktıgı anlatabılırmı acaba?ben hala kanatlarda kım var anlayamadım,bobo kanatta gıbı geldı?defans hangı taktıkle oynuyor?

kanat yok maçta, çünkü kanat adamı kalmadı elinde schuster'in,

Almeida ve Bobo çift forvet oynuyorlardı, kanatlara kayıyorlardı. Ama onlar kanatlara kayınca kimse ortaya bindirme yapmadığı için hiçbir etkileri de olmadı ...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Leadman said:

mokoko said:

ayrıca ferrari nası oynadı bu maçta? adam kadrodışı kalimcak mıydı? gucunuz ibo'ya mı yetti nedir?
Aynı şey zaten kırmızı kart yemekle, 2. kaptana yumruk atmak.

tmm. anlamamaya kasıyosun. sorun değil.
İbo falan demenin alakası olmadığı için ters yaptım.

Bence Schuster yönetimle dalga geçiyor. Kadroda görmek istemiyorum falan diyor Demirören, hop gelecek maçta ilk 11. Kendini ne sanıyor bu adam cidden anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Coskun-Sabah said:

herkes be$ikta$ kotu diyo da, kiev fazla iyi degil mi o acidan da bakmak lazim. herkes 10 sene oncenin kievini hayal ediyo adamlar makina gibi top oynuyolar. onlar top oynayinca dolayli olarak sen oynayamiyosun zaten.
Adamlar ilk maçı 4 duran top ile kazandı. Şu an da o skorun verdiği rahatlıkla başladılar ve kotralarla golleri saydırdılar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

kadro ve hoca tutmaya başlamıştı.

Bu transferler ile yavaş yavaş oluşan takımın dengelerini iyice bozdular. Ne bilim devre arasından önceki Beşiktaş en azından gerçek anlamda ümit vaat ediyordu. En kötüsünden Avrupa'da birşeyler yapar diyorduk.

Şu takımı görünce, yani yazık ya...

Ayrıca Ersan sakatlandığından beri sadece 1 maç kazanabildi BJK, o da berbat durumundan toparlanma evresine geçip ilk maçına çıkan Buca oldu...

Takımı dağıtan Ersan'ın sakatlığı, hem onun kadar ii stoper ok hem de yabancı oynatma zorunluluğu ile orta saha da bozuluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...