Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSK dan isabetli açıklama

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

düşünecek birşey yok. ben tsk'nın açıklama yapmasını eleştirmiyorum ki, sadece chp'ye gücünün yetmesini eleştiriyorum.

pekala, dönüp bakıyoruz bu başlıktaki bütün mesajlarına..
fizban said:

ahahahaha cok komik oldu simdi bu.

napolyonn, sen değil miydin TSK AÇIKLAMA YAPMAMALI RERÖRE O BAŞBAKANA BAĞLI BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPACAK BI TEK UCUBE DESIN O!!!bir!!! diyen ?

fizban said:

Napolyonn said:

abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir
tartışma bitti. abd ordusu'nun istiklal marşını da günde 10 defa okuttuğunu duydum.

fizban said:

onlar diyince serbest, chp derse darbeci.

fizban said:

maç yapıyoruz çünkü burada, kaybettiğimize üzülecez. partiyi takım gibi tutmanın zaraları ortada işte; halbuki fenerbahçe galatasaray falan bi takım tutsan sam bu sorunlar doğmaz.

8-)

daha fazla vaktim yok zaten ama olsaydı da böyle tartışmanın anlamı yok, nasıl olsa jeton atıp baştan başlayacaksınız. kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

şurada bi tane cehepeli çıkıp batum hakkaten denyoluk etmiş desin azı dişimi sökücem.

chpli degilim, batum da "chpyi yikamadilar" a kadar guzel demis.

darbe.doc dosyalariyla, sehven yuklenen telefon rehberleriyle kafalarina gore oydular iste ordunun icini. yanlis bisey dememis.

ayrica denyoluk derken ne demek istedin bilmiyorum da, "ordu mensuplarina iftira atilinca ordu cevap vermesin ama muhalefet partisi bisey derse agzinin payini versin" mantigi bana gore denyoluk.

chpden de bu kadar korkmayin. onlarin da ici bos. cok tehdit olurlarsa sex kasetleri falan cikar zaten merak etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

chp zaten daimi loser da sizin çifte standartınız tescillendi bu başlıkta. insan bir kere olsun durup düşünür kendi kendisiyle bu kadar çelişkiye düşünce.

bu başlıkta tescillenen çifte standart:

standart 1:

Napolyonn said:

anayasa yı açıp bakıyoruz 117. madde ne diyor?

said:
Genelkurmay Başkanı, Bakanlar Kurulunun teklifi üzerine, Cumhurbaşkanınca atanır; görev ve yetkileri kanunla düzenlenir. Genelkurmay Başkanı, bu görev ve yetkilerinden dolayı Başbakana karşı sorumludur.

ne demek bu? senin görevin yurdu düşmana karşı korumak ve ülke içinde terörü önlemektir. yani tsk siyasi bir kuruluş değildir ve bu tür maceralara da hiç gerek yok. bir açıklama yapılacaksa eğer bunu yapacak olan kişi de cumhurbaşkanıdır. açıklamayı yapması gereken bir kurum varsa başbakanlıktır ve bu açıklamayı da başbakanlığa yapar yani kendine özgü bir kurummuş gibi çıkıp etrafa sayfa sayfa açıklama yetkisi yok tsk nın.

standart 2:

CHP lilerin yaptığı çifte standart neydi bir de onu ögrenebilir miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

sam

Sam said:

fizban said:

düşünecek birşey yok. ben tsk'nın açıklama yapmasını eleştirmiyorum ki, sadece chp'ye gücünün yetmesini eleştiriyorum.

pekala, dönüp bakıyoruz bu başlıktaki bütün mesajlarına..
fizban said:

ahahahaha cok komik oldu simdi bu.

napolyonn, sen değil miydin TSK AÇIKLAMA YAPMAMALI RERÖRE O BAŞBAKANA BAĞLI BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPACAK BI TEK UCUBE DESIN O!!!bir!!! diyen ?

fizban said:

Napolyonn said:

abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir
tartışma bitti. abd ordusu'nun istiklal marşını da günde 10 defa okuttuğunu duydum.

fizban said:

onlar diyince serbest, chp derse darbeci.

fizban said:

maç yapıyoruz çünkü burada, kaybettiğimize üzülecez. partiyi takım gibi tutmanın zaraları ortada işte; halbuki fenerbahçe galatasaray falan bi takım tutsan sam bu sorunlar doğmaz.

8-)

daha fazla vaktim yok zaten ama olsaydı da böyle tartışmanın anlamı yok, nasıl olsa jeton atıp baştan başlayacaksınız. kalın sağlıcakla.

e tamam, tsk'nin aciklama yapmasini elestirmis miyim bi yerde ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

chp zaten daimi loser da sizin çifte standartınız tescillendi bu başlıkta. insan bir kere olsun durup düşünür kendi kendisiyle bu kadar çelişkiye düşünce.

tescillemeye bak adfasdfa, dur lan bende bir resim koyayım senin [herhangi bir sıfat] olduğunu tescilleyeyim.

edit: fesatlaşmayın lan küfredecek olsam direk ederim, herhangi bir sıfat işte.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Batum'un söylediği laf yanlış, anlamsız çıkışlar TSK'ya zarar verir, hem bunu AKP yapınca korumaya geçip ardından da söylemek gerzeklik.

2- Batum yapana kadar 50 kere bunu söyleyen AKP ve yandaşları (zamanında Taraf, Zaman vs) varken, şimdi çıkıp aha CHP TSK'ya zarar veriyor demekte gerzeklik.

3- Sadece Refahyol Hükümeti'nde bile aşırı sağcılar konusunda hassaslaşıp tank gezdiren TSK'nın, darbe.doc dökümanlarıyla makamından alınıp 1 senedir içerde tutulan askerler için hiçbir şey yapmaması da ayrı gerzeklik.

Herkes kendi yandaşının cephesinden bakınca olay çözüme gidemiyor. Türkiye'nin tek sorunu var çözümsüzlük. Herkes ben ben ben ben diye ortada geziyor. Çözeyim diyen yok. 3 tarafta aynı şekilde...
Sosyal ağlarda paylaş

burda sürekli insanlar akpli olmayanları suçluyor "akp yapınca tü kaka chp yapınca o süper"cisiniz diye ama bence bariz tersi var. akpnin yaptığı bariz kabul edilemez olaylarda en azından hiç sesi çıkmıyor bazı insanların, chp yapınca "oo nasıl koyduk" tarzı konular açılıyor hemen. chpliler kendi partilerini, akplilerin kendi partilerini eleştirdiğinden daha fazla eleştiriyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...