Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hokuto no Ken (Fist of the North Star) Appreciation Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aykutdmn said:

KingV said:

biraz uçuk bir anime serisi değil mi?

Haklısın, anime dediğin kuşlar böcekler felan olmalı. Bambi gibi olmalı anime dediğin :D

senin aklına kuşlar böcekler geliyorsa bilemem :) hele bambi... kınıyorum seni :P kibarca söylemek istemiştim ama uçuk bir noktada o seri.
Mesaj tarihi:
beni de yanlış anlamayın. 1 bölüm izledim adam end boss tipinde şeytan kılıklı bir yaratığa 1 yumurk atıyor. yaratığın yarısı kopuyor arkadaki yıkık bina yerle bir oluyordu. motorsiklet çetesi geliyor tek harekette malkoç milasli hepsini alaşağı ediyordu. uçuk dediğim buydu.
Mesaj tarihi:
KingV said:

beni de yanlış anlamayın. 1 bölüm izledim adam end boss tipinde şeytan kılıklı bir yaratığa 1 yumurk atıyor. yaratığın yarısı kopuyor arkadaki yıkık bina yerle bir oluyordu. motorsiklet çetesi geliyor tek harekette malkoç milasli hepsini alaşağı ediyordu. uçuk dediğim buydu.

Yasaklanmamış olsalar senin de yarın kopardı aslanım.
Mesaj tarihi:
o dediğin sahne bundan kingv:
http://jessi.gonein60fps.net/S1E1/Fall%202008/Batch%203/Hokuto%20no%20Ken%20Raoh%20Gaiden%2001.jpg
sonra da act4'e ep1'de gidip diablo'ya tek atıyor:
http://jessi.gonein60fps.net/S1E1/Fall%202008/Batch%203/Hokuto%20no%20Ken%20Raoh%20Gaiden%2002.jpg

Hokuto no Ken Raoh Gaiden: Ten no Haoh | Legends of the Dark King: A Fist of the North Star Story

raoh neden, nasıl ken-oh oldu anlatan bir seri, çizimleri değişik (bence iyi) ama tavsiye ederim. reina ve sougo kardeşlerle olan ilişkisini daha derin işliyor. berserk anime'i gibi ana karakter son bölüme kadar invul geziyor heh.
Mesaj tarihi:
xunn said:

KingV said:

beni de yanlış anlamayın. 1 bölüm izledim adam end boss tipinde şeytan kılıklı bir yaratığa 1 yumurk atıyor. yaratığın yarısı kopuyor arkadaki yıkık bina yerle bir oluyordu. motorsiklet çetesi geliyor tek harekette malkoç misali hepsini alaşağı ediyordu. uçuk dediğim buydu.

Yasaklanmamış olsalar senin de yarın kopardı aslanım.

benimle birlikte sen de giderdin o zaman aslanım :)
Mesaj tarihi:
Cuce said:

işte bunlar japonyada 800lerde keşfedilmiş ama yasaklanmış teknikler.

Siyonist Amerika Japonların çok güçlenmelerinden korkmuş. Masonlarla birleşip kafa patlatmalı ve lazerli teknikleri yasaklamışlar.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://ponibooru.413chan.net/_images/09ef79af40f23b1578704624c4b31255/27224%20-%20fist_of_the_north_star%20hokuto_no_friendship%20hokuto_no_ken%20kenshiro%20pinkie_pie.png
burada da olması lazımdı.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

calistigim dukkanin bulundugu is haninda boyle japonyadan koreden elektronik getirten bir dukkan var, ama sadece elektronik degil istenilen herseyi getirtebiliyor sahibi olan japon eleman

arada sirada bakiyorum vitrine neler getirtmis diye, dun soyle bisey gordum fotosunu cekmeden edemedim:

vallahi sirf meraktan alacaktim sdf

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...