Artariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bi ara twix denen gofretimsi bir şey satılıyordu. bunun beyaz çikolatalı olanı gelmişti twix white seneler önce. aklıma geldi bu ürün, günde 3-4 tane tükettiğimi hatırlıyorum izmir'de bu ürüne rastlayan var mı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çok güzelmiş hiç görmemiştim beyazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 güzel bişi. tüketebilirsiniz korkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 acilen ihtiyacım var ama migrosa tansaşa ve kipaya baktım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 türkye de yok ki? ben ilk kez burada görüyorum ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oh nası ya 2004 yılları gibi vardı bu ürün bakkalda bile vardı intense gibi tüketiyodum 2şer 3er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 içki reyonunun yanına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aynen ya bu manyak bişey lan vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 izmirde onları tricks knight diye satıyorlar öyle sorun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Abi canımızı çektirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi nolur bulun şunu. piyasaya tekrar sürseler nutelladan feci olay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Artariel said: acilen ihtiyacım var ama migrosa tansaşa ve kipaya baktım bulamadım. Limited Edition. Sen de kurban grubuna giriyorsun ne yazık ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Onu yiyeceğinize şunu yiyin, daha faydalı. http://www.marasusulu.com/wp-content/uploads/cevizli-sucuk-beyaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dasaaa said: izmirde onları tricks knight diye satıyorlar öyle sorun bi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dasaaa said: izmirde onları tricks knight diye satıyorlar öyle sorun bi lol o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.alibaba.com/product-free/111622286/TWIX_WHITE_LIMITED_EDITION.html Bu kıyağımı unutmayın. Satın alan olursa haber versin, biz de yararlanaım paketten. Hep beraber yiyelim ödeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şimdi neyin kıyağı bu çözemedim adasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dandik karsa çikolataları gibi gelirdi bana, hiç alıp da yiyesim gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yok abi çikolata değil işte gofret gibi bir şey ama öle de değil. yumuşacık bir olay, içinden karamel de fırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dasaaa said: izmirde onları tricks knight diye satıyorlar öyle sorun bi dasa, it's time to stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar