Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk tesadüfleri sever

Suark

Öne çıkan mesajlar

bülent ortaçgilin o mükemmel eylül akşamı şarkısı şarkısı şimdi facebookda ve bi çok yerde dolanmaya başlıyacak
hayatında bülent ortaçgil'i duymamış
şarkıdan haberi bile olmayan tipler
abi çok güzel şarkıymış yaa
yeni bi şarkı buldum çok güzelmiş
*filmdeki adamın adı*'nın şarkısı çok güzelmiş dinledin mi
gibi geyikler olucak
bende çıldırcam
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 gün önce cumartesi günü gittim, kalbim sıkıştı anasını satıyım. Hayatım boyunca izlediğim filmlerin hiçbirinde ağlamışlığım yok ama bu filmde gözlerim doldu, ister istemez aktı gözümden yaş. Gerçekten filmin sonunu çok iyi bağlamışlar helal olsun senarist'e. Gerçekten gidilesi bi film mutlaka gidin derim.

Filme gidenler baksın sadece!

En duygulandığım yerlerden biri de bu arada babasının kasede çektiği ses kaydıydı tutamadım kendimi yauvvv

Sosyal ağlarda paylaş

Ben ağlamadım ama barbu dayanaman sen

bu kısım spoylır

2 karakterin de yerine koydum kendimi, gülümseyerek ayrıldım filimden. Benzer bi hikayeyi kendi hayatımda yaşıyorum, bi kalp çarpıntım yok :p
Amaaa, yanımda ki kuzenımın canı çok sıkıldı, ben nie böle sevmio/sevilmiorm nan tribine girdi. Kavga etmeye hazır bi şekilde telefona sarıldı

, kız arkınızla aranızda çok duygusal bi bağ yoksa gitmeyin derim :). Sakat
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın duyguları üzerine at koşturan bir film olduğu için film iyi mi kötü mü diye şöyle bir durup düşünmek gayret isteyebiliyor.

Burak'a acıdım ben film boyunca ama :P

Barış'a da çok özendim nan.
Böyle yarı stüdyo enteresan bir evde yaşayıp, harley motorla ortalarda gezinip, fotoğrafçılıktan hayat kazanmak falan.8-)

Filmin soundtrack'ini baya duyarız önümüzdeki 3 ay boyunca. Kötü bişi değil bu tabi baya güzeldi müzikler...
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Burak'a acıdım ben film boyunca ama :P

Barış'a da çok özendim nan.
Böyle yarı stüdyo enteresan bir evde yaşayıp, harley motorla ortalarda gezinip, fotoğrafçılıktan hayat kazanmak falan.8-)

burak'a ben de acıdım valla..
hele o restoranda elinde yüzük karşındaki kız başkasına aşığım diyo sen hala "bir şans daha ver" durumlarındasın..bildiğin çaresizlik dünyanın en boktan durumlarından biri..bütün kızlara bela okuyası gelio insanın o an sora sakinleşiosun vs :)

bi de barış değil de özgür olmasın o karakter:)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...