Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.sinemalar.com/film/94258/Ask-Tesadufleri-Sever/ Taze gittim, kimse açmamış topik enteresan. Sevdim filmi, izlerken neredeyse her oyuncunun yerine koydum kendimi. Gitmeye değer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hmm, bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yarın gidicekmişiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 harikuladeydi,izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu kadar laf ederek gitsem de gerçekten beğendim.İnsan kendi hayatlarından bi kesit buluyo filmde.Geçmişe dönüşler de çok hoşuma gitti. Salonun büyük bi bölümü ellerinde mendiller ağlayarak çıktı diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 isme bakınca yeni bir ilişki drama topiki dedim film çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çıkanlar paso ağlıyordu bundan. kızları götürmek lazım. iyice yumuşasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bence gitmeyin aslında tehlikeli olabilir ayrılabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 benim hatun mu duygusuzdur nedir? beğenmedim dedi çıktı gitti hatta bok gibi bitti dedi ağlamadı da(planlar suya düştü dsafdsdsafdsasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bülent ortaçgilin o mükemmel eylül akşamı şarkısı şarkısı şimdi facebookda ve bi çok yerde dolanmaya başlıyacak hayatında bülent ortaçgil'i duymamış şarkıdan haberi bile olmayan tipler abi çok güzel şarkıymış yaa yeni bi şarkı buldum çok güzelmiş *filmdeki adamın adı*'nın şarkısı çok güzelmiş dinledin mi gibi geyikler olucak bende çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dartanian said: Bence gitmeyin aslında tehlikeli olabilir ayrılabilirsiniz :P yok ki ayrılalım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben 2 gün önce cumartesi günü gittim, kalbim sıkıştı anasını satıyım. Hayatım boyunca izlediğim filmlerin hiçbirinde ağlamışlığım yok ama bu filmde gözlerim doldu, ister istemez aktı gözümden yaş. Gerçekten filmin sonunu çok iyi bağlamışlar helal olsun senarist'e. Gerçekten gidilesi bi film mutlaka gidin derim. Filme gidenler baksın sadece! En duygulandığım yerlerden biri de bu arada babasının kasede çektiği ses kaydıydı tutamadım kendimi yauvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Gereksiz hüzün. Bilin ona göre gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya bu kadar ağlatıyorsa ben hiç gitmiyim lan. hele kızlarla asla. karizma çizilmesin. ben star wars un 3. filminde gözlerim doldu ağlıyordum. bunda gg kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 barbu sen kesin gg sin o zaman bence gitme cidden tutamazsın kendini iyi senaryo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben ağlamadım ama barbu dayanaman sen bu kısım spoylır 2 karakterin de yerine koydum kendimi, gülümseyerek ayrıldım filimden. Benzer bi hikayeyi kendi hayatımda yaşıyorum, bi kalp çarpıntım yok :p Amaaa, yanımda ki kuzenımın canı çok sıkıldı, ben nie böle sevmio/sevilmiorm nan tribine girdi. Kavga etmeye hazır bi şekilde telefona sarıldı , kız arkınızla aranızda çok duygusal bi bağ yoksa gitmeyin derim :). Sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 İnsanın duyguları üzerine at koşturan bir film olduğu için film iyi mi kötü mü diye şöyle bir durup düşünmek gayret isteyebiliyor. Burak'a acıdım ben film boyunca ama :P Barış'a da çok özendim nan. Böyle yarı stüdyo enteresan bir evde yaşayıp, harley motorla ortalarda gezinip, fotoğrafçılıktan hayat kazanmak falan.8-) Filmin soundtrack'ini baya duyarız önümüzdeki 3 ay boyunca. Kötü bişi değil bu tabi baya güzeldi müzikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sıpoya alaydın iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 eşc filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dartanian said: Sıpoya alaydın iyiydi sdf çok spo'luk bişi değil diye düşünmüştüm ama neyse aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yav said: Burak'a acıdım ben film boyunca ama :P Barış'a da çok özendim nan. Böyle yarı stüdyo enteresan bir evde yaşayıp, harley motorla ortalarda gezinip, fotoğrafçılıktan hayat kazanmak falan.8-) burak'a ben de acıdım valla.. hele o restoranda elinde yüzük karşındaki kız başkasına aşığım diyo sen hala "bir şans daha ver" durumlarındasın..bildiğin çaresizlik dünyanın en boktan durumlarından biri..bütün kızlara bela okuyası gelio insanın o an sora sakinleşiosun vs :) bi de barış değil de özgür olmasın o karakter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Overrated. hani çocuk oyuncuların oyunculuğu hariç boktan bir film bile diyebilirim. Paranızı başka bir filme harcayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Soimyr said: Overrated. hani çocuk oyuncuların oyunculuğu hariç boktan bir film bile diyebilirim. Paranızı başka bir filme harcayın bence. abartsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 snarveien dediğin o sahnede bende kendimi zor tuttum..Odunumdur falan ama bunca yıl sonra o sahnede bişiler oluyodu az daha :D zaten duygusal filmlerden uzun zamandır uzak kalıyodum iyiki de oyle yapıyomusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gerçekten çok kötü bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar