iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Benim kullandığım kalıp bir Beşiktaş'lı tarafından kullanıldı ilk,zaten bende ona gönderme yapmıştım. rew benim dediğimi yanlış anlamış ben Seyrantepe'de kazanırsak derken Eskişehir maçını kastetmiştim o derbiyi de dahil etmiş. Yani yarın ve derbide kazanırsak eşit oluyoruz diye bi mantık yürütmüş sanırım ki o da doğru. Ama bence cidden komik yani rezil Galatasaray'ın muhteşem Beşiktaş'la bu kadar yakın noktalarda olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sürekli karşılaştırma isteği özenmekten kaynaklanıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 şuster'in ciddi ders çıkarması lazım şu maçtan. Karabük orta sahada her Beşiktaşlıya 3 kişiyle bastı. Çoğu zaman topa sahip Beşiktaşlıya hiçbi takım arkadaşı yardıma gelmedi, artisdtik hareketlerle absürd paslar atmasını bekler gibi. Ayrıca Necip her maç oynasın. Ernst'den falan daha iyiydi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Rezil Gs denmesinde Avrupa'da havlu atmanızın, kupada 3 yemenizin de payı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aktiftablet said: şuster'in ciddi ders çıkarması lazım şu maçtan. Karabük orta sahada her Beşiktaşlıya 3 kişiyle bastı. Çoğu zaman topa sahip Beşiktaşlıya hiçbi takım arkadaşı yardıma gelmedi, artisdtik hareketlerle absürd paslar atmasını bekler gibi. Ayrıca Necip her maç oynasın. Ernst'den falan daha iyiydi bugün.Zaten bir dünya ofansif orta saha oyuncumuz var, çift forvet neden anlamıyorum ben. 1 adam daha koysa orta sahaya daha rahat ederiz her maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aktiftablet said: şuster'in ciddi ders çıkarması lazım şu maçtan. Karabük orta sahada her Beşiktaşlıya 3 kişiyle bastı. Çoğu zaman topa sahip Beşiktaşlıya hiçbi takım arkadaşı yardıma gelmedi, artisdtik hareketlerle absürd paslar atmasını bekler gibi. Ayrıca Necip her maç oynasın. Ernst'den falan daha iyiydi bugün. ilk yarı bunu eksiğini çektik ernste fernandeste birbirine bıraktı üstlenmedi ama neip girdi resmen hava kattı takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ernst yerine Necip olsaydı daha iyi olurdu, Ernst enkazdı bugün, bütün pasları rakibe gitti. Fernandes yerine Ernst i çıkarsaydı hiç olmazsa. Boboda kenarda kaldı adam, sokamadı bir türlü oyuna, 2 oyuncu değişikliği ile tamamladık maçı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Pryda said: biz herhalde başka ligi takip ediyoruz. Gs : 26 beşiktaş : 32 benim takip ettigim ligde. 26 + 3 = 29 ki zaten böle bişey olmıcak yarın dfsd beşiktaşın son 1 puanını katmamışım hesaba, vah vah, hemen başka lig oldu, zaten yarın geçeriz değil derbide demiştim yarın +3 derbide +3 şeklinde. yarın 3 puan alır mıyız orası bayağı şüpheli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Olmuşa bitmişe çare yok , şu oynasaydı daha iyiydi filan gibi laflar en boş laflardır futbolda.. 18 kişilik kadroda ernst varsa o oynar necip değil.. neyse bu takım zaten bu sene için kurulmuş kısa vadede düşünülecek bir takım değil , 2 tane daha transfer ile çok mükemmel bir kadroya ulaşabiliriz gibime geliyor. sabır lazım bizde bu sabırı gösterip , her maç full çekiyoruz stadımızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Zor be rev =P Eskişehir bizim yapamadığımızı yaptı 2 de 2 =P bu maçıda alırsa 3 de 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dolar tabi herkez keyif alıyor maçlardan bize güzel türk oyuncuları lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 zaten hiç ümitli değilim de, kupa maçındaki yenilgiden sonra hagi de panik yapmıştır gibi geliyo, adam yarın da kaybederse kovulabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 İyide benim dediğim Ernst bu kadar kötü oynarken onu çıkaracağına Fernandes'i çıkması. Yoksa Ernst'in bu kadar kötü oynadığı bayağıdır görülmedi. Hagiyi kovmazlar bence, en azından sene sonuna kadar, yanlız sene sonu kovarlarsa yine kadroyu sil baştan yenilemek gerekecek bu kadar yükü gs kaldırabilirmi orası meçhul, gidip romenlere milyon eurolar döktüler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yok artık, kovulabilir mi? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bide bence işin şu tarafı var sanki ; takımlar Beşiktaşla maç yaparken ayrı bir motivasyona giriyorlar , sonuçta çok değerli oyunculara karşı oynuyorsun.. yani bir sağ bekin simao karşısında göstermek istediği performans farklı olur , çünkü adama sonrasında simaoya geçit vermedi filan derler örnek olarak.. Onun için gs ile aramızda az puan farkının olması normal , çünkü diğer takımlar 5 ile 18 arası sıradaki takımlar , kendi ayarlarında vasat bir takım olarak görüyorlar gs'yi.. yani kimse bu sene gs den puan alınca bir süprize imza atmış olmuyor kamuoyu olarak , ama beşiktaştan puan almak hala çok önemli birşey olarak görülüyor.. Burda Gs yi filan küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.. Bana göre TR nin gelmiş geçmiş en başarılı takımı GS dir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gsyi hiç bir zaman küçümsemedik ki biz arkadaş allahtan uefayi aldılarda büyüklük göstergesi orda kaldı diyoruz şuan ben istemezdim gsnin bu halde olmasını gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sakatlanan hakemi degstrmesi gerektgni akıl edemeyen.. verilmeyen golde orta sahada kalan gerzek yan hakemin.. 2 taraf icinde maci katleden verilmeyen penaltilar goller.. futbol zevknin icine sıcan hakem 4'lüsünün colugu cocugu ac kalsin insallah.. FUTBOLUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ... (Ne olmayan seyler calsin.. ne bize her mac 4 penalti verilsin istiyoruz.. gördugnu calan dötu olan hakem yeter de artar bu lige.. 2 taraf icinde yazık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Hakemlerin çoluğuna, çocuğuna dil uzatanların akıl sağlıkları yerinde mi, ya da sağlığından bahsedebileceğimiz bir şey var mı kafanızın içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Evet var. R U JELLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Evet çok, imreniyorum size, böyle bir beynim olsa hayat çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yarın serdal adalı basın toplansıtı düzenlicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dreagloth said: Hakemlerin çoluğuna, çocuğuna dil uzatanların akıl sağlıkları yerinde mi, ya da sağlığından bahsedebileceğimiz bir şey var mı kafanızın içinde.. kafamızn icindekileri degrlendrmek sana dusmez.. maclari izlemeyip gelip atip tutmayin burda pls.. madem öyle kafasina göre calsin hakem her mac.. orda para kazandgi bir işi hakkıyla yerine getirsin getiremiorsa bıraksin gitsin.. ps: Adali yarin basin toplantisi düzenlicekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Yanlız yan hakemin şansıda rezaletmiş, yani öyle bir pozisyonun hemde sakat olduğunda olma olasılığı nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Darksun said: Yanlız yan hakemin şansıda rezaletmiş, yani öyle bir pozisyonun hemde sakat olduğunda olma olasılığı nedir yani? 0 abicim 0.. eger sakat hakemi 4. hakemle degstrirsen hic birşey olmaz orda.. gol de verilir olay da cıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Benim hakemin kötü yönetimiyle ilgili bir savım yok, çok kötüydü, basit. Olay senin ve diğer fanatiğin hangi akla hizmet, hakemin çocuklarına dil uzattığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar