Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dartanian said: Beşiktaş yöneticilerinin veya beşiktaşlıların ağlamaya hiç hakkı yok karabükün 2 kırmızısı ve 1 de penaltısı verilmedi, bjknin sadece golü verilmedi. simao ? penaltı ? dişarda firikik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bkz: Markus merk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 merke başlatma msne gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mustafa sarp'ın bacak kırma adına girdiği bir pozisyona "ben bu harekete faul bile çalmazdım" demesinden sonra Markus Merk'e olan güvenin sonsuza kadar bitmesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 PrudenT said: ya şu topikte bi tane adam yok çıkıp da "hakem bence iyiydi" diyen, kaldıramıyorsunuz hakemin sadece beşiktaş aleyhine kararlar vermediğini. sonra gelip HAKEME İYİ DİYENİN BEN VAR YA diye giriyosunuz abi, ne kafasındasınız hakem iyiydi de cevresi kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Holy said: 6 hafta hikaye, sezon sonuna kadar yalan oldu abitoğlu. hatta seneye bank asya'da bile görebiliriz. umarım böyledir. ben artık kime ne verildi, verilmedi de değilim. bir insanın bir maçı bu kadar rezil hale nasıl getirebilir oradayım. Sonuçta bize de verilmedi, karabük'e de verilmedi. uzun süredir bu kadar kötü bir yönetim görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://i54.tinypic.com/2dke4nn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 E ne var? Faul yapmak da mı suç? Futbolda faul yapmak en önemli taktiksel hareketlerden biridir. Bunu kasaplıkla özdeşleştirmeyin, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 teknik kapasitesi yuksek takımlara karsı sert oynamak gerekiyor tabi ki. normal yani bu. sert oynamak demek, bacak kırmak, tekme atmak demek degil. foul yapmak da holy'nin dediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Inter'in Barcelona'yı elerken yaptığı savunmayı hatırlar mısınız bilmiyorum ama sertlik falan yoktu. Mourinho aynı olayı Chelsea'deyken de çok iyi uyguluyordu. Gerçi Mourinho ile kıyaslamak da olmaz şimdi bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ee? morinho sert oynatmadı diye sert oynanmayacak mı yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Anlamadın. Sert oynamak gerekir diyorsunya, sert oynanmadan da savunma yapılabiliyor diyorum. Öyle bir gereklilik yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Inter sertlik olmadan savunma yapabilir Chelsea sertlik olmadan savunma yapabilir, sonuçta bunların oyuncu kaliteleri ortada. Karabükten sertlik olmadan kendisinden çok daha teknik bi takıma karşı savunma yapmasını mı bekliyosun? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Evet. En azından deneyebilirler. Böylece ligimiz bir şeye benzer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Son olarak izlemedim de izlediğim her seferinde çook güzel konuşuyor Markus, hani belki herkesin duymak istemeyeceği şeyleri söylüyor ama adam 100% haklı beyler...Alman abi adam, herşeyi doğru... Hani kimseye kıyak geçtiğini filan düşünmüyorsunuz sanırım, hele ki bir maçtan sonra hep dediğim hakemlerle maç kazanılmaz, Türkiye'de çok fazla abartılıyor bu konuya getirdi lafı, orada rep'imi verdim... Zamanının en iyi hakemlerinden olan biri bile tartışılıyorsa- ki hakem yorumculuğu çoğu zaman kuraldan çok yoruma bağlı- demek ki herkesin aynı görüşü savunması zor, pozisyonlar çok bariz olmadıkça...O zaman hakemleri konuşmak saçma sonucuna varabiliriz.. Ha hakem gayet kötü olabilir BJK-Karabük maçı gibi (izlemedim), o zaman çıkıp yöneticiler, kendi kulüpleri adına değil de maç hakkında konuşsunlar, hakem iki tarafa da kötüydü desinler, helal olsun diyelim... Ama hakem iyi olduğu zaman takdir etsinler de istiyorum, hatta Türkiye'de özel olarak yapılsın istiyorum, hatta biri çıkıpta bizim aleyhimize hatalı karar vardı ama normaldir, olabilir, çokta önemli değil bugün haketmedik, kötü oynadık deyiversin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sert oynamak ayrı sey, savunma oynamak ayrı sey. sert oynayalım demek savunma yapalım demek degil ki? aynı anda hem sert, hem de hucum oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Savunma yapmayı bilmiyor bizim anadolu takımları, sertlikle rakibi bezdirmeyi, 10 kişi kapanmayı savunma sanıyorlar. Cidden Nou Camp'taki o Inter - Barcelona maçı ders diye okutulacak maç bu anlamda. Neyse, ben böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Haklı da düşünüyoruz zaten. Neyse, yurtdışında bile Materazzi'ye kasap diyen insanlar gidip Stam'a da kasap diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aslında milli takım da hazır formsuzken şöyle Sivas, Konya gibi takımların oyuncularıyla katılsak en azından paso yatıp tekme sallayıp bala 1 gol bulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sert oyuncu diyince akla ilk vinnie jones gelir :D ayriyetten iyide sinema oyuncusudur kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dartanian said: Inter sertlik olmadan savunma yapabilir Chelsea sertlik olmadan savunma yapabilir, sonuçta bunların oyuncu kaliteleri ortada. Karabükten sertlik olmadan kendisinden çok daha teknik bi takıma karşı savunma yapmasını mı bekliyosun? LOL Diyosun ki, teknik kapasitesi düşük takımlara bacak kırma izni verilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oyunculugu da sert zaten adamın. affetmiyo hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esnaf said: sert oyuncu diyince akla ilk vinnie jones gelir :D ayriyetten iyide sinema oyuncusudur kendisi :) Bergkamp,öldümü o pozisyondan sonra sdafse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Xabi Alonso bu yazı sağ çıkardıysa Bergkamp da ölmemiştir :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aktiftablet said: Dartanian said: Inter sertlik olmadan savunma yapabilir Chelsea sertlik olmadan savunma yapabilir, sonuçta bunların oyuncu kaliteleri ortada. Karabükten sertlik olmadan kendisinden çok daha teknik bi takıma karşı savunma yapmasını mı bekliyosun? LOL Diyosun ki, teknik kapasitesi düşük takımlara bacak kırma izni verilsin? LOL futbolda sert oynamayı bacağı eline vermek olarak algılayan biri helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar