Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

6 hafta hikaye, sezon sonuna kadar yalan oldu abitoğlu. hatta seneye bank asya'da bile görebiliriz.

umarım böyledir. ben artık kime ne verildi, verilmedi de değilim. bir insanın bir maçı bu kadar rezil hale nasıl getirebilir oradayım. Sonuçta bize de verilmedi, karabük'e de verilmedi.
uzun süredir bu kadar kötü bir yönetim görmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Son olarak izlemedim de izlediğim her seferinde çook güzel konuşuyor Markus, hani belki herkesin duymak istemeyeceği şeyleri söylüyor ama adam 100% haklı beyler...Alman abi adam, herşeyi doğru...
Hani kimseye kıyak geçtiğini filan düşünmüyorsunuz sanırım, hele ki bir maçtan sonra hep dediğim hakemlerle maç kazanılmaz, Türkiye'de çok fazla abartılıyor bu konuya getirdi lafı, orada rep'imi verdim...
Zamanının en iyi hakemlerinden olan biri bile tartışılıyorsa- ki hakem yorumculuğu çoğu zaman kuraldan çok yoruma bağlı- demek ki herkesin aynı görüşü savunması zor, pozisyonlar çok bariz olmadıkça...O zaman hakemleri konuşmak saçma sonucuna varabiliriz..
Ha hakem gayet kötü olabilir BJK-Karabük maçı gibi (izlemedim), o zaman çıkıp yöneticiler, kendi kulüpleri adına değil de maç hakkında konuşsunlar, hakem iki tarafa da kötüydü desinler, helal olsun diyelim...
Ama hakem iyi olduğu zaman takdir etsinler de istiyorum, hatta Türkiye'de özel olarak yapılsın istiyorum, hatta biri çıkıpta bizim aleyhimize hatalı karar vardı ama normaldir, olabilir, çokta önemli değil bugün haketmedik, kötü oynadık deyiversin...
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Inter sertlik olmadan savunma yapabilir

Chelsea sertlik olmadan savunma yapabilir, sonuçta bunların oyuncu kaliteleri ortada.

Karabükten sertlik olmadan kendisinden çok daha teknik bi takıma karşı savunma yapmasını mı bekliyosun?

LOL

Diyosun ki, teknik kapasitesi düşük takımlara bacak kırma izni verilsin?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Dartanian said:

Inter sertlik olmadan savunma yapabilir

Chelsea sertlik olmadan savunma yapabilir, sonuçta bunların oyuncu kaliteleri ortada.

Karabükten sertlik olmadan kendisinden çok daha teknik bi takıma karşı savunma yapmasını mı bekliyosun?

LOL

Diyosun ki, teknik kapasitesi düşük takımlara bacak kırma izni verilsin?

LOL futbolda sert oynamayı bacağı eline vermek olarak algılayan biri helal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...