Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

her mac 5 atacak halimiz yok ya. bu mac kel oynamadi, isteksizdi, almeida danalar gibi kacirdi, gucsuzdu.

ama bazen boyle de kazanmaniz gerekiyo, olmadi napalim 3 on liberolu tek forvetli takimi gecemedik. hakemleri zaten gecemiyoruz.

hakemden kirmizi porfek alsak belediye pis geliyo zaten. i$te boyle bi takim be$ikta$.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 1 gibi karşıya geçiodum arabayla. Çamlıca gişelerinde yanımda Zonguldaktan maça gelen bi minibüs vardı, içinde 5-6 beşiktaşlı, bayraklar falan, tam havaya girmişler. Beni 26 plakalı görünce güldüler, bişiler konuştular kendi aralarında falan. Sonra önden basıp gittiler.

Eminönüne gitcektim, köprüyü geçince Beşiktaş'a doğru döndüm. Minibüs yol kenarında durmuş, 4 kişi yan yana işiyolar. Hepsinin üstünde forma falan. Haberim olsa hazırlar kamerayı çekerdim, arkadan bakınca baraj kurmuşlar gibi hepsinin eli orta noktada kitlenmiş, baya komik bi manzaraydı :D

bu da böyle bi anım oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bi hakem denmiş, bu maçta eğer her karar doğru verilmiş olsaydı, önce Toraman atılır, sonra Arıkan atılır, yanına birde penaltı eklenirdi o pozisyonda. Kaçabilme ihtimali en yüksek olan pozisyon kaleye 30 metreden gelen şuttu, yan hakemin onu görmesi en zordu. Penaltıyı nasıl vermedi ona hayret ediyorum. Hoş gerçi bizim maçta da Antep'in %100 penaltıyı vermemişti hakemler. İlginç yani ikiside direk penaltı ilk bakışta.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Baya bi hakem denmiş, bu maçta eğer her karar doğru verilmiş olsaydı, önce Toraman atılır, sonra Arıkan atılır, yanına birde penaltı eklenirdi o pozisyonda. Kaçabilme ihtimali en yüksek olan pozisyon kaleye 30 metreden gelen şuttu, yan hakemin onu görmesi en zordu. Penaltıyı nasıl vermedi ona hayret ediyorum. Hoş gerçi bizim maçta da Antep'in %100 penaltıyı vermemişti hakemler. İlginç yani ikiside direk penaltı ilk bakışta.

şimdi sorun bu aslında

Karabük adına da çok hatalı karar verildi lakin karabük'e 5 yapıldıysa, Beşiktaş'a 9-10 yapıldı, ya da en az 9-10 şiddetinde hata yapıldı diyelim.

Yalnız şu var, şimdi basın toplantısında Serdal Adalı falan da söyledi. Ben kendimi bildim bileli Beşiktaş taraftarı hep hakem hatalarından vs. şikayetçi,

Bunun sebebi de malesef bir gerçek olarak FB veya GS kadar büyük olmamasından dolayıdır. Bu takımlara dün Beşiktaş'a yapılan şeylerin aynısı olsa yer yerinden oynardı. Misal geçen hafta Trabzon-Fener maçında nasıl yer yerinden oynadı. Bizim maçın daha ertesi günü olmasına rağmen birkaç yönetici konuşuyor, birkaç yazar köşelerinde yazıyor onun dışında hiçbir olay yok. Oldu bitti resmen,

Yine Serdar Adalı güzel dedi, itiraza yönelik yeni alınmış kararlar hep Beşiktaş üzerinde denendi diye, Schuster sözde ispanyolca küfretmiş. Güzide hakemlerimizin hepsinin ispanyolcası var ve bunu anlayabiliyor. Quaresma hadi oradan tarzı el hareketi yapıyor ki %100 haklı olduğu bir pozisyonda, kart görüyor. Lugano, Emre gibi adamlar maçlarda hakemlerin üzerine yürüyor, bağıra bağıra konuşuyor kart yok.

Hakem alacağı tepkiden korkuyor çünkü, Beşiktaş cephesinde yıllardır tepki çıkmadı ki adamlara, baskı altında değil çünkü.

Hani federasyon fener'i, gs'yi koruyor demiyorum. Malesef bu dünyanın her yerinde böyle, ligin önde 2-3 takımı vardır. Bunlar her zaman korunur. Önde olmak demek burada yöneticilerinin söylemlerinden tutun, medya üzerindeki gücüne kadar büyük bir yelpaze olarak görülebilir.

Fener ve Galatasaray'da bu ülkede 2 büyüktür.

Bu yüzden ben kendimi bildim bileli Beşiktaş hep hakemlerden şikayet eder, ama hiçbir zaman da hakemlerden gördüğü davranışlarda iyiye bir gidiş olmaz. Büyük kulüp olmanın sadece "geçmişteki başarılar" bölümünden sıyırıyoruz biz, geçmişimizde büyük başarılar olmasa şuan Beşiktaş'a bir anadolu kulübü'nden farklı davranılmıyor ki
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

mokoko said:

abi penaltıda cok net. kurallara gorede kırmızı kart. o golse(ki gol) bu da penaltı + kırmızı kart.

her penalti gol oluyor zaten ok...
simao'nun penaltisini da söylersen daha objektif olur.. hani icerde fln.. hani yapan adam zaten sari kartli fln..

her penaltı gol olmasada kırmızı kart gelicekti. hemde kaleciye. yani tartışmak komik artık bunu. maç bitmiş bjk yine puan kaybetmiş. hakem 2 takım içinde çok kotu kararlar verdi maçta. siz bunu sanki hakem sırf bjkya karşı hata yaptı olarak gostermeye çalışıosunuz. yada artık beynininz mi yıkanmış nolmus ole goruosunuz. yazık :/ artık ztn bjk her puan kaybettiğinde hakem kesin bişi yapmış oluyo. evet bu maçta çok fazla hata yapmıs. bjk nın golunu vermemiş hatta. ama sadece bunla bitmio işte. genele bakın birazda.
Sosyal ağlarda paylaş

"hakemler kötü" demek bir mesele, "hakemler beşiktaş aleyhine davranıyor :(" demek bir mesele.

2 tane penaltı, 2 tane kırmızı kart var, ortada, gösteriyoruz. diyorsunuz ki hala "ama garanti değil penaltılar :(" beşiktaş fenerbahçe maçında 2-0 önde başlasın, fenerbahçe 2 penaltı kullansın ve 9 kişi olsun bjk mesela. bakalım ne kadar garanti oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...