Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Schüster tribünde, Cenk&Guti yok. Ama topic'i Pzero açmadığı için kazanırız diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 emenikee :) emenike yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 başlığa bi jk koyan benim ya : ) seviyorum sizde koyun ya güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 cernat döndü mü sahalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 5-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Besiktas yenerse gücsüz rakibine karsi kendini kanitlıyamams olucak.. yenilirse portekizlilerin havasi sönmus olucak... Bundan sonra besiktasin rakipleri halk oylamasi ile secilecekmis.. Yine gidicez bakalım gucune guc katmaya :D en azindan daha az soguk olucak 4 maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 cernat döndüyse karabük zorlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Of yine gündüz maçı. Kurstan erken çıkmak zorunda kalcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Erken gol bulmak sart, Emenike'ye dikkat edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Cernat yok, hala sakat. Neden gündüz maç bende anlamıyorum. Gidemeyeyim diye sanırsam hepsi :( Dedeman'ın ordan geçseydim otele girecektim, Karabüksporumuzu desteklemeye ama hiç yolum düşmedi bu sefer :( İki kardeş takımın mücadelesi olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hakkaten iki kardeş takım, geçen hafta bi beşiktaş blogunda ligde en sevilen takım olarak karabük çıkmıştı açık ara farkla. Gerçi emenike etkisi de var sanırım ama benim de anlamadığım bi sebepten sempatim var karabük'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ilk yari oynanan macta fln karabükte takım iyi agirlanms taraftara iyi davarinlms.. mactan sonra karabuk taraftari carsi'yi ve takımı alkıslams.. besiktas diye tezahurata carsi karabuk fln diye yanıt vermsti.. baya bir sempati kazandi karabuk o macta.. yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/halkemek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 forza'da yazılanlari okudum.. baya güzel bir ortam olucak sanki yarin macta.. görucez bakalım nasl geliscek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 emekçi neden zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Llama said: http://www.forzabesiktas.com/img/halkemek.jpg işte bu yüzden kardeş takım diye geçiyor :) heralde yenildiğimizi sallamayacağım hatta bir yandan sevineceğim tek takım Karabük :) Memleketinde hali bir başka hahaha Yalnız böyle defansta açıklar bırakırsak Emenike bizi yargılar edit: bu arada baretlilerin karabüklü oyuncular olduğunu yeni farkettim dskajdaskdjksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 mascio said: emekçi neden zenci emenike sanırım o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 formanda ter olmaya geliyoruzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kömüre bulanmış o =p Bir el siyah olacakki siyah/beyaz olsun dimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 emenike bjk defansının en büyük sınavı olur bu seneki.ersan yokken defans dörtlüsü emenikeyı durdurur ise sezon sonuna kadar güvenoyu alır.Maç sonucu 2-2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 poopla said: mascio said: emekçi neden zenci emenike sanırım o :D fb li sanırım arkadas zenci master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 miyaw33 said: emenike bjk defansının en büyük sınavı olur bu seneki.ersan yokken defans dörtlüsü emenikeyı durdurur ise sezon sonuna kadar güvenoyu alır.Maç sonucu 2-2 olur. emenikeye topu atacak adami tutarsak yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bizimkiler Emenike'yi tribüne çağırdılar hahaha. Güzel maç olacak. Hak eden kazansın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yargılamamız lazım. defans kaygılandırmıyor değil ama inş kazasız geçecek maç hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Emenike: sezgi, sürat, kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar