fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çözümlere açığım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 titan quest oyna d3 gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 d2 çekti canım çok ya. maksat oyun oynamak değil d2 oynamak yani :D. oyunu açmayı başardım da high res yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 640x480 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Widescreen gaming forum mu ne, öyle bir site var, orda diablo 2 hanesine bak, çözüm varsa orda yazıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 said: None. This game offers no widescreen support. Members of the forum have researched options for adding widescreen support (registry keys, .ini, console, hack, etc.), and nothing has been found. widescreen yok, high res aramadım gerçi :/ high res aradım, v1.02 falan diyor dosya adında, bi dene istersen. http://www.mediafire.com/?n3xywdqhgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 onu denedim de hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 blizzard'ın "yüksek çözünürlük battle.net'te eşitsizlik yaratır, dengeyi bozar" diyerek high-res olayını engellemesi de ayrı denyoluk zaten sene olmuş 2011 hala 800x600 küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://i7.photobucket.com/albums/y295/Karmond/Screenshot002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya high resi geçtim. renkler de bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aluriel bana ss verme, ss çekmeyi göster bak canım çekti zaten, evde cd deşicem birazdan. diablo 1 bile kurabilirim, o derece. bi de oyun versiyonun kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 o çözünürlükte arayüz çok çirkin kalmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya yok netten buldum onu ben. ama fena olmuyordu 1600*1200 oynarken :> bu arda 1.13 için denemedim hiç. win7 64bit de denemedim vista 32bit ve bi önceki versiyondu benim oyun. ss bakayım bulabilirsem 1 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben oynuyorum multires diye bişi var d2 için yapılmış. 1.13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bildiğim kadarıyla multires patchi sadece 1.12de çalışıyor çünkü 1.13 yamasında blizzard böyle patchler çalışamasın diye değişiklik yaptı. 1.13te çalıştırabilen varsa linki isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 doğru pardon 1.12 kullanıyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar