goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aluriel yedibin posta dayanmışsın hala bir üst mesajı alıntılıyosun sfsdf bunu bir alttaki mesajımdan sonra editliyorum: ben de double post yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dasaaa said: ekonomik bağımsızlığı kazanma imkanları kolay, bir şekilde bugün bi çıkış yolu olsa. yarın toplaşıp şunu yapan 100grup çıkardı dünyada ekvatora değil, antarktika'ya çıkalım!!! ekonomi de hazır: paketleyip paketleyip buz satarız marketlere!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 seçenekler arasına "çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış haber" şıkkı konulsaymış işaretlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aptalca bir haber ama art niyet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sehven haber yapmışlar, hoş görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Valerius said: seçenekler arasına "çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış haber" şıkkı konulsaymış işaretlerdim. şu habere inanan olur mu ki izi kalsın diyeceğimde, "ben allah mekkeden arıyorum hangi peygamberimi istersin" diyen telefona sırf mekke kodlu diye yüz milyarlar kaptıran insanların olduğu bir ülkede yaşadığımız aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben bu başlıktan hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Soimyr said: şu habere inanan olur mu ki izi kalsın diyeceğimde, "ben allah mekkeden arıyorum hangi peygamberimi istersin" diyen telefona sırf mekke kodlu diye yüz milyarlar kaptıran insanların olduğu bir ülkede yaşadığımız aklıma geldi. Kendisini Cebrail olarak tanıtıp para toplayanı duymuştumda, Allah'ım diyene inanan gerizekalı da mı varmış lan ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sparkcaster said: ben bu başlıktan hiç bişey anlamadım zekan yetmediği içindir zorlama fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Aket-Atum said: Soimyr said: şu habere inanan olur mu ki izi kalsın diyeceğimde, "ben allah mekkeden arıyorum hangi peygamberimi istersin" diyen telefona sırf mekke kodlu diye yüz milyarlar kaptıran insanların olduğu bir ülkede yaşadığımız aklıma geldi. Kendisini Cebrail olarak tanıtıp para toplayanı duymuştumda, Allah'ım diyene inanan gerizekalı da mı varmış lan ahah:D Kendini Hz. Hızır olarak tanıtıp evine geldiği adamdan ziynet (takı olarak değil ama lira falan da olabilir) isteyen adam var. Ziynetleri aldıktan sonra "Bunlar yetmez. Evde başka ne var?" demiş. Kurbanın (!) evin içine buyur etmesinden sonra evdeki dizüstü bilgisayarı beğenip "tamam, bu olur." demiş. Ziynetleri ve dizüstünü aldıktan sonra elini kolunu sallaya sallaya gitmiş. Olayın ortaya çıkışı mağdur (!) arkadaşın bu olayi akrabalarına anlatmasından sonra olmuş. Akrabaları "dolandırmışlar seni" demişler. Adam akrabaları akıl verince polise gitmiş. Sonra yakaladılar Hazreti Hızır Aleyhisselam'ı. Bu suçu işlerken yanında bir arkadaşı daha varmış. O herifi de başka bir peygamber diye tanıtmış. Ne diye tanıttığını hatırlamıyorum şimdi. Mağdur arkadaşı kandırırken adama "ben bunları satacağım ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım. çok sevaba gireceksin." falan demiş. Mağdur avukat bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Tayyip Radyo Televizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu şey kalıbını çok seviyorum ben "bakalım x bunu nası savunucak", savunasım olmadığı halde savunmak geliyo içimden =) ama savunulcak yanı yok tabi bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar