Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 moriQ said: ayarlarla bariz fark var. öneririm. önceki ayarlar pörtletti (: ben düz ayarlarla oynuyorum ekran kartı hızıyla oynamadım cpu 3.5 ghz de calısıyor sadece.cok fazla etkisi oluyor mu bilmiyorum ama 3.2 de calısınca tıkanıyor sdfs sistem asus 5770 amd phenom x2 555 4gb gskill 1600 mhz ama gidip phenom x4 965 falan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Loxias said: Anelor said: Loxias said: bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? fraps indir Oh teşekkürler. i5 2400 1gb hd6950 2x2gb ram bu makinede highda min 45 fps alıyorum ortalama 50 lerde bu değer. Gayet akıcı oynanıyor, hiç bir sıkıntı çekmiyorum. ultrada min 35 gördüm ondada ortalama 40 civarında. Ultrada da akıcı oynanıyor kötü değil ancak 50 fps deki akıcılığı yakalayamadım. İlk etapta ultra oynasaydım muhtemelen hissetmezdim Çözünürlük nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Battlelog çökük mü ne açılmıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arada gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 rage quit attım hileci piçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 biktim artik donup kalmaktan rpg ile 4 adam aldim tek atista kaldirmadi pc direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 qlrblrq said: Loxias said: Anelor said: Loxias said: bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? fraps indir Oh teşekkürler. i5 2400 1gb hd6950 2x2gb ram bu makinede highda min 45 fps alıyorum ortalama 50 lerde bu değer. Gayet akıcı oynanıyor, hiç bir sıkıntı çekmiyorum. ultrada min 35 gördüm ondada ortalama 40 civarında. Ultrada da akıcı oynanıyor kötü değil ancak 50 fps deki akıcılığı yakalayamadım. İlk etapta ultra oynasaydım muhtemelen hissetmezdim Çözünürlük nedir? 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 en son oc ler ile (işlemci+ram+gpu) çok daha rahat oynuyorum. artık oyun içinde değil tur sonlarında crash veriyo sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nasısa cheat açıosun çözünürlük problem değil senin için sdfs ram e nası oc yapıonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Loxias said: qlrblrq said: Loxias said: Anelor said: Loxias said: bu arada fps nerden görüntüleyebiliyoruz? fraps indir Çözünürlük nedir? 1080pOh şahaneymiş ben de 6950 almayı düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hunharca banlanacaksın piramite devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 server resmen loxias terörü yaşadı http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/425201/1/327207566/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pusmuştur bir yere ordan dürbünlü ile vurmuştur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ağır camper ya lvl 30 olmuş bide.zırh mı giymiş napmış ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çok kasıyor yahu fps 30 diyor düşük olması mı iyi yüksek olması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://i.imgur.com/EjhVn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne kadar yüksek o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/120215241916284928 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lath flashına uyuz oldum ztn adam kafama kafama tutuyor hep ölüyorum bende erkek gibi lazerışık flashsız çarpışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bunu laptopta oynayabilen var mı minimum istedigi driver ı yukleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben laptopta oynuyorum min gerekenden daha az ekran kartında oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lan oğlum uyuyun azcık çıkın gezin ne bilim. oyuna bi girdim kapının kenarından kıçımın ucu karanlıkta gözüküyo adam iki mermiyle alıyor. ragequit attım anasını satayım. ha bi de evet redin bahsettiği hede var. flashı gözüme tutuyor adam 1 metre mesafeden far görmüş tavşan gibi kalakalıyorum... lütfen. sfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 LathspeLL said: http://i.imgur.com/EjhVn.jpg ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 LathspeLL said: http://i.imgur.com/EjhVn.jpg HAHAHAHAHAHAHAH FUCK MY LIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oyun çok keyifli ya bide başka mapleri oynayabilsek artık sdfds bari caspianları tekrar açsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar