enema Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 caspian serverlarının yeni şifresini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 enema said: caspian serverlarının yeni şifresini bilen var mı? 1234567890'ı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittergun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 shoppingcartsareagoodride yeni şifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 değişmiş o, hoş daha oyuna giremedim ekran kartının beta driverlarını indirtiyolar lowda düzgün oynansa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 napcan abi caspain'i hayvan gibi laglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Lagı geçtim, helikopter tam bir kağnı, üstüne kagıt parcası gibi. Jetler baya hoş olmuş, henüz tankları denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lagsızdı ya bende temiz oynanıyodu ama metro daha bi güzel geldi. caspian serverlarına şifresiz giriş için: said: Use Google Chrome as your default browser Start BF battlelog server browser Hit SHIFT+CRTL+J copy paste launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } press enter select server – don’t enter a password – i.e. leave password field blank - go play! without the need for any password Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 çalışıyorsa terazini kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 prone la birlikte oyuna flashbang de eklenmeliydi bence belki full sürümde olur ama herkez kapı ağızlarına prone pusu yaptığından flashbang lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sabah oynadim bi 15 dakika ise gelmeden once, bad company oynamisligim var sadece bu seriden. Ne guzel olmus gibi bir yenilik/fark goremedim, sanirim bana hitab etmiyor BF serisi, mw3 u beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 benim de laptop kaldirmadi oyunu, bende geforce 9500M GS var ekran karti laptopun, son driverini yukledim nvidiadan ama 280. bisi oyun 285. bisi istio, acio oyunu ama sesler kopuk kopuk gelio fps yerlerde, bu sekilde oynanmaz yani, ya ps3 e alicam ya da pas gecicem bu oyunu sanirim =) veya yilbasi gibi yeni laptop alabilirsem o zaman oynarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Nvidia nin beta driver i var yeni cikardigi BF3 icin, optimizasyon var yuzde 38 e kadar daha iyi calistirir diyor release not larinda. O driver i kullanmakta yarar var BF3 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 8800gt ile 15 fps civarinda bisey gordugumu dusunuyorum. Benim icinde husran oldu oyun q6600 dual core var. Simdi gidip adam gibi bi sistem toplamaya kalksam en az 1200 tl gibi bir giderim olacak. Bende ps3 icin almayi dusunuyorum, gamepadle fps oynamayi beceremiyorum. Eagle eye diye bi olay gordum internette, mouse klavye falan baglanio ps3 e ve fiyati 50 dolar onu almayi dusunuyorum ama parami copemi atarim emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bilgisayari camdan aticam ya e8400@4ghz 4 gb ram 6870 crossfire cacıkkkkk, islemci darbogaz yapiyo gibi ama tek ekran kartiyla da verim alamiyorum, bi turlu ayarini yapamadim. bi de kesinlikle oyun tamamlayamiorum takilip kaliyo oyun gorevi sonladiriyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bi de oyunda degilken ayar yapamamak cok aci geliyo bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 LathspeLL said: Oyun takım oyununa çok bakıyor. Mesela bizim sizi domine ettiğimiz yerde resmen sizin base'e kadar geldim ben. Kimse durduramadı çünkü bilmiyorlar. Takımına güvenerek belli hamleleri yapıyorsun oyunda. Oraya kadar geldiysem ne sağıma baktım, ne soluma çünkü orda ki adamlar hallediyorlardı herşeyi. Sizde o problem vardı ki normal, daha ilk oyununuz. Base'de spawn olunca siz direk koşmaya başlıyorsunuz. Önce bir kontrol edin combat nerde oluyor, güvenli mi sdfs. Delirdim abi dün gece çıkıp çıkıp ölüyorlar sinek gibi adamlar, 2 dakika falan sürdü 2. kısımdaki mcomları almanız. Bir de gerçekten arkadaşlar birine ateş ederken veya etmeden önce q'ya basmak çok zor değil, alışılsın buna çok büyük rahatlık kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Islemcim cok eski, ilk cikan quad core amd lerden, 4 gb ram var ama ekran karti iyi gtx 590(dual gpu). Ultra da sorunsuz sikintisiz oynadim 280.x driver versiyonla. Yani islemci degildir bottleneck, ekran kartinin driver i dir, yok efendim ATI lerdeki su ne melem oldugu belli olmayan profiling dir, bunlardir sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hayvan said: Bilgisayari camdan aticam ya e8400@4ghz 4 gb ram 6870 crossfire cacıkkkkk, islemci darbogaz yapiyo gibi ama tek ekran kartiyla da verim alamiyorum, bi turlu ayarini yapamadim. bi de kesinlikle oyun tamamlayamiorum takilip kaliyo oyun gorevi sonladiriyorum :s sende başka bir sıkıntı var büyük ihtimalle benzer sistemde oynayanların yorumlarına bakarsan sorunsuz oynuyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Catzee said: 3d açılmıyor mu beta diye yoksa ben de mi sorun acaba bilgisi olan ?? bi el atın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben radeon hd2600 pro ile oynamayı denemiyorum bile, 5 gün kaldı yeni pc'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bu arada uyarı vereyim, SLI kart kullananlar nvidia'nın son driverını çekmesinler. Bendeki sıkıntı oymuş, oyundaki texture buglarını düzeltiyor falan eyvallah, belki single kartlarda güzel performans artışı da sağlıyor olabilir de SLI görmüyor aptal alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 qlrblrq said: 6950 kullanan biri performans nası söylese :( bootcamp ile imac de 2.5 i5 4gb ddr3 512 mb 6750m. 1080p yarisi high yarisi medium aa kapali af 16x 50 60 fps ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bi de timed out olayi turedi : ) win/lost : 1/2 su an : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Evet dün bir kere olmuştu sadece ama bugün can sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ultra 1080p de takıldığı oluyor bazen, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar