Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

lagsızdı ya bende temiz oynanıyodu ama metro daha bi güzel geldi. caspian serverlarına şifresiz giriş için:

said:
Use Google Chrome as your default browser
Start BF battlelog server browser

Hit SHIFT+CRTL+J

copy paste
launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }

press enter

select server – don’t enter a password – i.e. leave password field blank -

go play! without the need for any password
Sosyal ağlarda paylaş

benim de laptop kaldirmadi oyunu, bende geforce 9500M GS var ekran karti laptopun, son driverini yukledim nvidiadan ama 280. bisi oyun 285. bisi istio, acio oyunu ama sesler kopuk kopuk gelio fps yerlerde, bu sekilde oynanmaz yani, ya ps3 e alicam ya da pas gecicem bu oyunu sanirim =)

veya yilbasi gibi yeni laptop alabilirsem o zaman oynarim artik.
Sosyal ağlarda paylaş

8800gt ile 15 fps civarinda bisey gordugumu dusunuyorum. Benim icinde husran oldu oyun q6600 dual core var. Simdi gidip adam gibi bi sistem toplamaya kalksam en az 1200 tl gibi bir giderim olacak. Bende ps3 icin almayi dusunuyorum, gamepadle fps oynamayi beceremiyorum. Eagle eye diye bi olay gordum internette, mouse klavye falan baglanio ps3 e ve fiyati 50 dolar onu almayi dusunuyorum ama parami copemi atarim emin degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Oyun takım oyununa çok bakıyor. Mesela bizim sizi domine ettiğimiz yerde resmen sizin base'e kadar geldim ben. Kimse durduramadı çünkü bilmiyorlar. Takımına güvenerek belli hamleleri yapıyorsun oyunda. Oraya kadar geldiysem ne sağıma baktım, ne soluma çünkü orda ki adamlar hallediyorlardı herşeyi. Sizde o problem vardı ki normal, daha ilk oyununuz. Base'de spawn olunca siz direk koşmaya başlıyorsunuz. Önce bir kontrol edin combat nerde oluyor, güvenli mi sdfs.

Delirdim abi dün gece çıkıp çıkıp ölüyorlar sinek gibi adamlar, 2 dakika falan sürdü 2. kısımdaki mcomları almanız.

Bir de gerçekten arkadaşlar birine ateş ederken veya etmeden önce q'ya basmak çok zor değil, alışılsın buna çok büyük rahatlık kazandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Islemcim cok eski, ilk cikan quad core amd lerden, 4 gb ram var ama ekran karti iyi gtx 590(dual gpu). Ultra da sorunsuz sikintisiz oynadim 280.x driver versiyonla. Yani islemci degildir bottleneck, ekran kartinin driver i dir, yok efendim ATI lerdeki su ne melem oldugu belli olmayan profiling dir, bunlardir sikinti.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan said:

Bilgisayari camdan aticam ya
e8400@4ghz
4 gb ram
6870 crossfire

cacıkkkkk, islemci darbogaz yapiyo gibi ama tek ekran kartiyla da verim alamiyorum, bi turlu ayarini yapamadim.
bi de kesinlikle oyun tamamlayamiorum takilip kaliyo oyun gorevi sonladiriyorum :s

sende başka bir sıkıntı var büyük ihtimalle benzer sistemde oynayanların yorumlarına bakarsan sorunsuz oynuyor herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...