razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bırakın şimdi bc2'yi call of'u, yeni film vizyona girmiş http://www.youtube.com/watch?v=2zw8SmsovJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben de melee combattan sonra ara verdim buraya koyayım diye, izledikten sonra dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 spawnkill var bc2de de ama çoğu serverda hoş karşılanmıyor ve kickleniyor yapanlar. squad spawn zaten baya önüne geçiyor o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hah bu video gelicekti.gelmiş demek izleyelim efsanedir kesin abi her serverda var öyle angut. bf43 oynarken mesela lavugun biri bizim ucak gemisine atlıyor devamlı her dakka.ki orda ki killer sayılmadıgı halde.mallık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oha 12 dakika, dizi gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sesler çok iyi arkadaş da yeni birşey yokmus videoda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 evet yeni bişi yok. bombacıyla kapıştıkları sahnedeki qte'yi kaldırmışlar yalnız. atmosfer ve yıkım harika. mermiler falan bildiğin delik açıyor asfalta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 güzel. bide multi gameplay alabilirsek şukela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 E3'de gosterirler buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 multide ezer ya tek derdim araçlar yüzünden piyade olayının geride kalması umarım sayilari güzel ayarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 uçak olayı korkutuyor beni asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bu videonun güzel tarafı, harbiden bunu gidip oynayabiliyorsunuz ya, fuarlarda falan oynatıyor adamlar. Yakında beta falan çıkarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 en fazla thumbs up alan yorum COD IS OFFICIALLY DEAD DID YOU SEE THOSE TANK / FIGHTER JET CLIPS AT THE END??? OMGOMGOMGOMGOMG işte böyle milyonlarca adam var ahahah. bu kitleyi de istiyor bf artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ama "nothing wrong with that, it they are making it right." diyorum bende. Şuana kadar gösterilen footage'ta hiçbir yanlış, eksik yada negatif yorum alacak şey yok. Zerre yok yani. Burda bunun tartışılmasını abes buluyorum hatta. Adamlar Singleplayer yapıyor diye eleştirdiniz ya inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi şu vidyoyu seyredip iyi denebiliyor ya helal olsun diyorum. İyi grafikten babam çıksa yerim nasıl bir mantıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben bi eksik gördüm. CoD'dan direk almışlar malesef, arabalara çok çok ateş edince patlıyor. "umarım patlamıyordur, umarım patlamıyordur" diye söylendim durdum kendi kendime, patladığını görünce hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 zerre kadar etkilenmedim videodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Enteresan insanlarsınız cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Silahların ateş etme modu değiştirilebiliyor gördüğüm kadarıyla. İyi olmuş. BF2 oynadıktan sonra BC2'ye geçince bayağı özlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 @Lathspell Ben bok atmadım ki, olanı söyledim. Bugune kadar hep multisi ile ön plana çıkmış olan bir FPS aylardır eyecandy SP gösteriyor, biraz da multi gameplay görsek kötü mü? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ben bok atacak yüz tane şey söylerim de önemi yok. Sonuçta seven oynar. Parasıyla değil mi kardeşim zorla değil. Ama genel olarak çok iyi oyun diyebilmek için belirli kriterler olmalı diye düşünüyorum. Benim kriterlerime göre 2011 tarihinde çıkan ve olanca oyundan sonra gelinen nokta buysa, hayal kırıklığı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Son mesaj ötesi saçmaymış. Multiplayer footage gelir yakında. Singleplayer'ı göstermeleri göstermeye deyecek güzellikte olduğu için. Dikkat çekmeye çalışıyorlar. Başardılar zaten. Mayıs gibi multi olayınıda gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 @maxigenius eksikleri teker teker sayabilir misin aklında olduğu kadarıyla? ne zamandır istediğim şeyler var şahsen, betona ateş edince oranın tozdan görülmemesini çok istiyordum mesela. ateş ettiğin yerlerde olan şeyler, delikler mekanik çok hoşuma gitti. grafik, ışıklandırma, atmosfer çok başarılı. gerçekten de arabalara ateş edince patlamamasını isterdim ben de. orası olmamış. said: Ben bok atacak yüz tane şey söylerim de önemi yok. şunu merak ettim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 zeawee said: @maxigenius eksikleri teker teker sayabilir misin aklında olduğu kadarıyla? ne zamandır istediğim şeyler var şahsen, betona ateş edince oranın tozdan görülmemesini çok istiyordum mesela. ateş ettiğin yerlerde olan şeyler, delikler mekanik çok hoşuma gitti. grafik, ışıklandırma, atmosfer çok başarılı. gerçekten de arabalara ateş edince patlamamasını isterdim ben de. orası olmamış. said: Ben bok atacak yüz tane şey söylerim de önemi yok. şunu merak ettim cidden. maxigenius değil, maxigenous :P Oyunun en büyük özelliği her şey gerçekçi ama hiçbir şey gerçekçi değil. Ben bir oyundan gerçekçi olmak istiyorsa gerçekçi olmasını, arcade olacaksa arcade olmasını beklerim. Bulletproof mesela, gerçekçi olacağım gerçeğe bağlayacağım diye bir iddiası yok. Başka bir gezegende kurgu bir senaryo. Grafik + aksiyon. Crysis mesela o da bilim kurguda yürütüyor işini nanosuit var hani mermi yediğin zaman durduruyor falan böyle açıklamış olayları. Aksiyon + Grafik o da. Sonra bir oyun çıkıyor, Amerikan askeri diyor, süleymaniye diyor, İran, Irak diyor. Günümüzde geçiyor. Böyle adamların burnunu karıştırmalarına kadar gerçekçi oluyor, sniper mermisi üzerinden geçtiğinde sesi ve etkiye kadar gösteriyor. Gel gelelim adamımız rörörörö diye 30 tane düşmanın önüne atlıyor, mermiler yiyor her taraftan ve ayakta. AI zaten rezalet sağda solda koşturan düşmanlar farketmiyorlar bile oyuncuyu koşturup ölüyorlar sağda solda. Bildiğin m4 tüfek duvarları parçalıyor 2 mermiyle. AT4 roketle binanın ön cephesi tamamen yıkılıyor. Öbür tarafta adamın üstüne rpgler atılıyor adam hala ayakta, neden? üst geçitte adamı koruyan saç levhalar var çünkü. El bombaları havada süzülüyor herkes görebilsin diye, LMGlerle böyle hortumla çiçek sular gibi ateş ediliyor recoil olmadan, (recoil olursa playstationda falan gençler nasıl oynayabilecek de oyun satacak değil mi ?) aynı lmg ile bütün arabalar taranarak patlatılıyor. Bina direk gibi kırılıp helikopterin üzerine yıkılıyor, hepimiz de izleyip vauuuv diyoruz. Nasıl bir şehirse bir yandan, I am legend havasında bir tane sivil yok piyasada halbuki böyle etrafta pazarlar kurulmuş, binalar falan duruyor ama halk yok. Gitmişler böyle. En çok hoşuma giden adamlar koşarkan löp löp löp şeklinde gelen bot sesi. Singleda saçmasapan propaganda malzemesi, multide de hoplayıp zıplayıp hs atan adamları göreceğimiz bir oyun geliyor. Oynamak isteyen oynar, ama genel geçer olarak harika bir oyun, hele gerçekçi oyun hiç denmemesi lazım zannımca. Oyunun grafik şovları ve seslendirmeleri güzel gözüküyor. Ama yıl 2011 hala lineer bir şekilde yolumuzu takip ediyoruz... Yaratıcılık lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ohoo hayal aleminde yaşıyorsun.ergen hayali gibi resmen ne kadar gerçekçide olsa sonuçta oyun bunlar.bi yerde her zaman arcadelik olacak.gerçekle birebir olmasını beklemek saçmalık bana göre yani adamlar ne yapsa asla senin istediğin gibi olmicak.bu yuzden hep bok atıcak bir nedenin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar